Jump to content

A6 sau 520D sau A4?

Robert27
 Share

Postare recomandată

Vezi ca era si pe forum un A4 B8 de vanzare 2.0 143 CP, da cred ca depaseste bugetul

Edit :Link aici cu masina

Modificat de eNdY
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De obicei masinile cu kilometrii dati inapoi au niste kilometrii parca trasi la indigo..ori 93.000,ori 103.000 sau 108.000. Daca ai sa cauti pe mobile.de un A6 cu optiunile celui de mai sus la 100.000km o sa vezi ca este cu cateva mii de euro mai sus decat varianta adusa de acolo si vanduta pe autovit.. A4 B8 nu cred ca gasesti foarte bine intretinut si cu kilometrii relativ putin (~100.000 REALI)..cred ca daca as fi in locul tau mi-as cauta un seria 5,dar NU din Romania.Cunosc cativa "samsari" si sunt continuu uimit de ce masini care arata boboc vand si cum sunt defapt..

Link către comentariu

As cam depasi bugetul....la 15000E

Link către comentariu

Atunci uite-te dupa un A4 b7 din 2007-2008 daca vrei cu ceva dotari, km decenti si 2.0TDi

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am uitat sa precizez un amanunt care ma face sa nu fiu foarte atras de BMW: tractiunea pe spate care, presupun, iarna iti da batai mari de cap.

Link către comentariu

De ce nu un Passat B7? Gasesti cu mult mai putini km si mai multe optiuni. Tu te uiti dupa masini de 4-5 cu macar 100000km...cat vei tine masina? O iei pt. un an sau doi? Chiar daca e Audi, plasticul si fierul imbatranesc oricum si nu vorbim despre masini de epoca aici ca sa merite. Mai gandeste-te si la siguranta ta, nu doar la sigla de pe capota.

Fata de G4 si G5/6, ca sa nu mai zic de Passat, sunt un pas mare inainte, din toate punctele de vedere.

Link către comentariu

Un coleg de munca a vandut acum 3-4 luni, un Audi A4 S line, quattro, 170cp, 2l diesel cumparat de nou in 2007, la 90kkm facuti 80% in Italia, revizii numai la reprezentanta. Nu stiu pretul final dar cerea 15000 euro.

Piata de la noi trage in jos pretul masiniilor bune, dar sunt rare, daca ai banii pregatiti gasesti ceva frumos, rabdare si noroc.

Modificat de le banner
Link către comentariu

Pai nici nu vreau sa ma arunc la prima masina...banii sunt punt pusi deoparte..asteapta doar masina sa apara. De asta am si intrebat pe forum sa vad altii ce parerea au de modelele care m-ar tenta in momentul de fata.

Singurul model de Passat la care m-as gandi ar fi CC, dar la acest model sare pretul fata de bugetul meu..deci...

Link către comentariu

Sunt si aici pe forum masini ingrijite, colegul Tilu din Mures avea un A4 la vanzare.

La Weltauto sunt masini cu istoric complet si garantie.

Daca te intereseaza este in Cluj o Honda Accord 2.0 I VTEC 156CP, 2008, 34kkm, made in Japan, cumparata de noua etc pret 14000 euro. Daca vrei benzina si te intereseaza da-mi de veste.

Nu sunt comerciant de masini, dar imi place cand vad o masina ingrijita care merita sa ajunga pe mana unui pasionat nu la samsari.

Link către comentariu

Nu cred ca la 13.000 se poate gasi un B8 ok. Prin ok ma refer la km, dotari, stare generala. Ca dotari spre exemplu, eu nu as concepe sa iau un B8 fara Xenon. LED-urile alea sunt toata identitatea modelului. Revenind, decat un B8 mega-chel sau cu sute de mii de km la bord, mai bine te orientezi spre un B7.

A6 pe mine sincer nu ma incanta datorita comportamentului exagerat de "balena". Similar si la seria 5, desi nu in aceeasi proportie. La seria 5 insa, nu-mi place deloc interiorul, zici ca-i mobila in casa, nu bord de masina (daca cineva se simte jignit, imi pare rau, este parerea mea pur personala si subiectiva).

Daca marimea interiorului este un criteriu important, trebuie avut in vedere ca B8 este simtitor mai mare decat B6/B7.

Link către comentariu

Am uitat sa precizez un amanunt care ma face sa nu fiu foarte atras de BMW: tractiunea pe spate care, presupun, iarna iti da batai mari de cap.

Presupunerea e mama tuturor erorilor.

Daca vrei sportivitate atat cat se poate din cele 3, clar 520d pentru tinuta de drum, directie, spatiu.

Link către comentariu

Pai presupun, pentru ca personal nu am condus nici un BMW...si de la altii aud pareri contradictorii: unul zice ca e teroare pe zapada, altul zice ca datorita sistemelor pe care le are, nu prea face figuri pe zapada.

Eu am avut o masina cu tractiunea pe spate, dar nu pot nicicum sa compar vechea mea masina cu BMW,

Link către comentariu

hangyouridols

Parerea mea,evita atat A4 B7 2,0TDI,cat si A6 C6 2,0TDI,ambele motoare sunt cu bube,ca injectoarele si pompa de ulei.

La A4 B7 poti lua 1,9TDI,un motor bun si fiabil,dar fara valente spotive;poti achizitiona unul in jur de 11k euro,cu ceva dotari km decenti ;)

Cum spunea cineva mai sus,colegul Tilu vinde un A4 B8,care pare k si o da parca cu 14800euro;ia legatura cu el,vezi masina,verific-o si vezi ce se poate negocia ;)

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!