Jump to content

Furia rosie ...Golf 6 HL 2.0 TDI

mark21

Postare recomandată

suportii sunt made in germany, si am cautat mult pana i am gasit, cred ca o sa trec la ceva negru, dar as vrea sa gasesc ceva de calitate, nu plasticuri ordinare.., recomandari ceva?

jantele au fost 750 euro, cu tot cu anvelope 4411, 8mm, 225/45/R17, Dunlop  , indice W

Am si tips-urile, dar nu le pun inca , poate totusi vand masina in 1-2 saptamani..

Modificat de mark21
Link către comentariu

Nu tot ce e made in germany arata bine si chiar arata nasol cromate.

In definitiv sunt niste suporti de numar nu trebuie sa fie de mare calitate. Poti sa faci rost de niste suporti vwforum :D

Ai facut upgrade-uri intr-o zi cat intr-un an :icon_thumleft:

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sau poti sa renunti de tot la suporti si sa lipesti numarul.

Link către comentariu

am avut o masina din Franta care avea nr lipite, f misto, dar erau din alt materrial, nu tabla ca la noi..

deci astept un pont cu ceva suporti care sa merite..

pe astia am dat 15 euro.., nu sunt de aceea din targ de 10 ron.., cel din fata s-a exfoliat, dar la masina dinainte am avut tot de asta, si a fost o iarna si mai grea si nu s a exfoliat, vina e in alta parte..

Link către comentariu

Suportii cu care am luat masina (din plastic simplu cu pbn pe ei) cred fac 10 lei si sunt perfecti dupa 2 ani si ceva...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Pe opel am avut suporti irmscher cromati dar macar aia aratau(crom de calitate ca pe grilele originale ) bine nu turkey style, pacat ca nu se gasesc si pt vw la fel de la rieger ,abt etc.

Decat cei de mai sus si unii simplii negrii (ca cei din reprez sau cei vwforum) arata mai bine sau cum ziceau si colegii poti adopta lipirea lor cu dublu adeziva.

Oricum felicitari pt ce ai facut masinii si poate remediezi si acest mic detaliu.

Jantele de pe prima pagina au venit cu masina? Intreb pentru ca stiu ca pe hl vin simple/uni iar pe cl vin ca optiune cu interiorul negru ..

Modificat de TDR
Link către comentariu

au venit cu masina din Germania, dar din ce am vazut eu masina a fost livrata cu jante de 18" deci astea nu au fost din fabrica, probabil proprietarul le a schimbat, pastrat,,

am avut facturi la fiecare ~ 6 luni, cu schimb roti vara/iarna, echilibrare, etc, si apareau doar de 16" vara, si 15" iarna, probabil cele de 18 s au comandat din fabrica ca iesea mai ieftin asa, pt alta masina, banuiesc..

Link către comentariu
micuzzu_marius

Foarte frumos golful , sa te bucuri de el cat mai mult, cum e diferenta acum cu jantele pe 17" fata de cele pe care le aveai pe 16"? Rigiditate crescuta, consum marit, stabilitate mai buna, franare mai sigura, poti sa faci asa o comparatie intre ele?

Link către comentariu

am mers azi cam 70km, pot sa spun ca parca franeaza mai bine, dar sunt si anvelopele mai bune, si indice de viteza mai mare

de asemenea am observat ca se infige mai bine, s ar putea totusi sa fie doar impresia mea..

de 1 saptmana aveam rotile de vara pe 16, presiune 2,2 si parca ma cam zdruncina, acum le am lasat pe astea de 17 al 2.0.

Link către comentariu

am mai facut niste drumuri cu rotile de 17, se pare ca am consum mai mare cu ~ 1 litru, nu stiam de ca se intampla asta cand pui roti de 17..

franarea si plecarea de pe loc, cred ca e subiectiva pentru ca depinde de anvelope si de cum esti obisnuit sa mergi..

aceste anvelope fiind aproape noi, clar franeaza foarte bine, oricum si cele de 16 care le aveam au profil 7mm si eram foarte multumit..

foarte probabil o sa revin la 16".., sunt frumoase jantele dar cam mic talonul pt drumurile din Romania, si cum eu vreau sa las aceasta masina sotiei, ma gandes si daca rotile de 16 sunt ok, un 195/65/R15 cred ca e perfect pt femei..

Link către comentariu

Ramai la 16 daca o sa mearga mai mult ea cu masina!

E mai safe si nici nu te doare inima daca atinge o janta de bordura...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!