Jump to content

Furia rosie ...Golf 6 HL 2.0 TDI

mark21

Postare recomandată

Salutare!

Sunt la a 3-a masina VAG, si m am decis sa va prezint furia..

post-7527-0-30990400-1336035333_thumb.jp

post-7527-0-22227700-1336035359_thumb.jp

post-7527-0-62127500-1336035647_thumb.jp

post-7527-0-32345900-1336035664_thumb.jp

img0224hu.th.jpg

Golf 6 HL, 2.0 TDI, 81KW, fab martie 2009

Masina a fost exportata in sept 2011 din Germania, am cartea de service si tot istoricul care a corespuns cu ceea ce am verificat in reprezentanta. Stiam masina de anul trecut cand a fost adusa in Romania, de o ruda mai indepartata, pt ca m a sunat sa i verific nr de km , si ultima intrare in service in DE.. Am achizitionat o pe 5 aprilie. Toata iarna nu s a circulat cu ea.

Am vandut Golf 6 CL unui coleg de forum, si eram hotarat sa iau Passat , dar nu am gasit ceva care sa mi placa si sa se integreze in bugetull meu, dar nu aveam de gand sa mai iau Golf, dar intamplator am auzit ca se vinde aceasta masina, si am hotarat sa o vad live.. si mi a placut foarte mult.. se pare ca nu pot sa scap de sindromul Golf..

ca dotari:

- Webasto cu telecomanda sau programare din BC

- RNS 510, F led, adaugat de mine..ca si pedalele GTI

- geamuri negre din fabrica

- ESP

- scaune incalzite

- parktronik fata+spate

- tempomat

- Bluetooth intergrat in BC, nu suporta Iphone, daca stie cineva vreo solutie e binevenita, poate soft update

- Park Assisit, cica parcheaza singura dar n am testat

- senzori presiune pneuri

- senzori lumini+lumini picioare+oglinda heliomata

- suspensie sport, doar ce am schimbat amortizoarele si kit ul de praf..(un amortizor era curs)

- jante aliaj 16" cromate

- pachet crom interior

- etc..

Am mai avut un Golf 6 CL, 2.0 TDI, 81KW.

Sunt realmente incantat de acest motor (dupa PD 1.9 TDI 77kw BXE )

Citind pe aici am vazut ca masina se poate resofta la 150 CP, dar ma gandesc oare la ce ajuta in afara ca ajunge la 100km/h mai rapid.. ceea ce nu ma incanta..

Masina acceleaza f bine si ajunge la viteze mari destul de usor, personal n am mers mai mult de 210km/h, dar dupa ce pun anvelope noi o sa testez si asta..

Am schimbat la masina:

- RNS 510 F LED

- pedale GTI,

- distributia+cureau de transmisie,

- revizia partial, filtru aer+polen , restul in 3000km..

- amortizoare spate Sachs+kit de praf

- discuri+placute fata+spate, lichid de frana

Planuri de viitor:

- Xenon OEM+autoleveling

- Rear cammera

- suport ochelari in loc de maner din plafon, dar cica nu exista pt Golf 6..

Poate:

- suspensie reglabila confort-->sport, daca o fi posibil

- resoftare 150 CP, intai as vrea sa merg cu o masina care are deja sa vad daca merita..

- alta evacuare, macar finala sa arate mai bine,.. nu prea ma pricep..

Modificat de mark21
Link către comentariu

Va salut! Felicitari pentru achizitie, arata foarte bine masina, s-o stapiniti sanatos.

Numai bine.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si foarte bine echipata.

Supprt de ochelari, banuiesc ca te referi la cel deasupra usii soferului, nu? Pentru ca ai unul deja in plafoniera centrala!

Sent from the past to be read in the future.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :) dotata pe masura...eu iti urez sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea

Stima.

Link către comentariu

Frumoooos ! Sa te plimbe linistit ! Culoare e :icon_redface: mai ales cu cade pe Golf !!!!

Link către comentariu
prunaionutz

Foarte frumoasa masina, sa te bucuri de ea multi km!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Supprt de ochelari, banuiesc ca te referi la cel deasupra usii soferului, nu? Pentru ca ai unul deja in plafoniera centrala!

Multumesc tuturor pt urari!

da, la acela ma refer, cel din plafoniera il am, dar fiica mea a reusit sa se agate de el cand era deschis si s a rupt..

o sa l comand oricum..

http://www.ebay.de/itm/NEU-Original-VW-W8-V6-Passat-3B-3BG-New-Beetle-RSI-Brillenfach-Ablage-Brille-OVP-/190595623282?pt=DE_Autoteile&hash=item2c60626972

vedeti pozele mai jos..

Modificat de mark21
Link către comentariu

super golf! imi place si imi plac si dotarile! sa te tina cat mai multi km fara probleme si incidente! Stima

Link către comentariu

Sa o stapaniti sanatosi.

Sa va poarte pe drumuri bune si frumoase.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Merci inca o data!!

inca 2 detalii care am uitat sa le precizez:

ADICA LE AM PE MASINA...

- sertare sub scaune

- spalatoare de faruri

Modificat de mark21
Link către comentariu

Sertarele sunt foarte scumpe :) spalatoare de faruri la fel iti trebuie multe piese deci mai gandeste`te inainte sa te arunci asa :)

Link către comentariu

:) Pai zicea ca le are pe masina. La ce sa se arunce?

Frumoasa masina! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Buna mark21!

Superba masinuta! Sa te bucuri de ea si sa te duca oriunde vrei, fara incidente.

Imi place ca este foarte bine dotata si ca un minus mititel ar fi culoarea, dar nu e ceva grav, daca era a mea o acceptam si asa. :icon_cheesygrin:

Poti sa-mi spui si mie un pret, te rog, eventual pe privat?

Vreau sa fac o comparatie cu ce gasisem eu pe net, in momentul in care am decis cu sotul meu, sa luam Golful 5 din semnatura.

@Myke, poate nu am inteles eu bine, dar cred ca mark are deja pe masina si sertarele si stropitorile de faruri, el doar a adaugat aceste optiuni la lista pe care o incepuse in primul post.

Drumuri bune, service doar la revizii si in rest bani de "gaz" iti dorim! :icon_thumleft:

Link către comentariu

a editat pe urma ca le are :) spunea ca le vrea nu ca le are pe masina in fine ... sertarele sunt foarte folositoare :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Am facut vreo 8500 de km, vreo 2500 mare, munte, 5042 km saptamana trecuta pe Bucuresti-Munchen-Bremen si inapoi..

fara probleme, masina chiar se comporta impecabil, ma gandesc daca are rost sa o resoftez la 140-150 cp?

consum pe autostrada Buc-Munchen cu AC - 5,5 -5,8, viteza maxima 160km/h

Munchen - Bremen, fara AC - 5,1-5,5% dar mers si cu 200km/h, medie 145..

prin octombrie desi ma doare sufletul ,ma gandesc sa o vand, sa trec totusi la un Passat 2010..

m am obisnuit si cu suspensia sport.., deci nu se mai vinde, dar daca pastrez masina, ma gandesc la un update la frane..

dscn4546ma.jpg

dscn4742m.jpg

Modificat de mark21
Link către comentariu

Sa mergi cu 200km/h si sa te stii in legalitate, de nepretuit :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

si sa ai doar 3600 ture la 200km/h , in 5 trepte...,

vroiam sa ii dau 220, dar am anvelope H, max 210, si mi-era teama sa nu se rupa atele din ele..

dar faza cu legalitatea la 200 e tare, mi era dor de asta, de 3 ani n am mai fost in Germania, si mi era tare dor de limita de 130 pe anumite portiuni:d

sunt la al 3-lea Golf, dar sunt impresionat realmente de aceasta masina..

Modificat de mark21
Link către comentariu
  • 6 months later...

Cam asa arata masinuta cu ghetele de iarna...

Asteptam primavara sa o facem la 150cp , sa adaug Tips urile si ma gandesc la niste stop-uri LED..

post-7527-0-87472300-1361343567_thumb.jp

post-7527-0-23349500-1361343572_thumb.jp

post-7527-0-37038000-1361343576_thumb.jp

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

si acum cadoul de 8 martie..

Roti originale pe 17, GTD, stopuri LED oem GTD, grila fagure GTD, lumini numar inmatriculare LED..

mai avem 2 hop-uri, faruri xenon si rear camera, poate si o tapiterie de GTI..

post-7527-0-00436300-1362840689_thumb.jp

post-7527-0-62344600-1362840694_thumb.jp

post-7527-0-60980500-1362840700_thumb.jp

post-7527-0-16353100-1362840708_thumb.jp

post-7527-0-25614900-1362840715_thumb.jp

Link către comentariu

Nice! Zicea Cristi aseara ca treci dar n-am mai stat sa te astept.

Arata bine!

Link către comentariu

:vaidecapulmeu: Ce suporti de numere... :vaidecapulmeu:

Modificat de nervoss
Link către comentariu

Arata foarte bine, combinatia intre jante si culoare este superba. Colegul are dreptate, scapa de suportii aia in prima benzinarie. :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!