Jump to content

kirkus

Postare recomandată

E si pe forum suspensia :)

Dark_Master, o sa ma uit imediat

Link către comentariu
  • Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

69

• Rave

17

• ANdi B.

14

• Circoloco

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

RazvanBlade

Eu zic sa nu pui mai mult de 65 pe spate. Si a mea e neagra cu interior neagra si am pus 80, dar e prea inchisa. Cu un interior crem ar da ok, dar asa parca e batmobil si chiar ma bate gandu sa pun mai deschise

Link către comentariu
Master_Blaster

Eu zic sa te grabesti cu folia daca nu vrei sa te plimbi vara cu manusi, se incinge oribil interiorul la negresa.

Link către comentariu

Da, incerc sa ma grabesc, insa nu gasesc folie verde

Link către comentariu

Daca te referi la folie, cel mai probabil nu. Cred ca e poleita aia de e privacy glass match

Link către comentariu
dark_master

:)) E greu de gasit asa ceva intr-o tara unde 99,9% cauta negru sau se multumesc cu negru. Am luat legatura cu ceva dealeri VW din state si ziceau ca ei au asa ceva in stoc tocmai pentru clientii care vor folie pentru geamurile fata, sa le potriveasca sau care vor OEM look.

Link către comentariu

Probabil ca voi pune folie neagra...am o saptamana sa ma hotarasc la opacitate.

Mi-a venit o idee...sa pun volan in 3 spite (tot fara comenzi avand in vedere ca nu controleaza decat volumul si posturile radio). Problema e ca cel de a3 in 3 spite mi se pare urat. As pune unul de A1, insa nu stiu daca airbag-ul e cu 2 ignitere sau nu. Mai e si prinderea...daca stie cineva mai multe..:D

Link către comentariu

Cel de a1 este single stage

Link către comentariu

kirkus, nu te da batut cu folia green !

nu de alta dar vreau si eu :)

PS: Felicitari pt masinuta !

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Imi place ala, Rave, dar nu stiu ce airbag ii trebuie si daca se pupa cu spira/coloana. La golf era mai simplu :))

Daca cel de A1 e single stage (am vazut ceva poze pe net) pica din start.

Modificat de kirkus
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Double post

Modificat de kirkus
Link către comentariu

De potrivit s potriveste, ca doar vine de pe S3. Varianta multifunctionala e aici.

Airbag-ul, daca nu ma insel, este cel rotund ca aici:

2009-audi-s3-sportback-interior1.jpg

Sau, mai exista varianta aceasta, tot in 3 spite(dar nu stiu daca airbag-ul e acelasi cu cel in 4 spite :( )

audi-q5-sline12.jpg

Link către comentariu
Dr.G.Silviu

Nu merge! Iti dau detalii cand ajung la un calc.

Link către comentariu

Merge airbag-ul de la 4 spite in cel normal cu 3, am facut eu operatiunea asta la A6. Numai ca iti trebuie capac pentru volan in 3 spite...

Link către comentariu
Florin@Caractere

Pfuuuuu, acum am vazut topicul :)

hai sa o stapanesti sanatos, dar parca ti-am mai zis odata nu ?

nici nu imi mai aduc aminte :icon_cheesygrin:

cat despre schimbari/modificari nu iti doresc decat spor :icon_thumleft:

Link către comentariu
Merge airbag-ul de la 4 spite in cel normal cu 3, am facut eu operatiunea asta la A6. Numai ca iti trebuie capac pentru volan in 3 spite...

Da, iar unii vand capacul la pret de airbag :))

Merci frumos Florin

Link către comentariu
Dr.G.Silviu

Acum am vazut ca s-a mai zis de airbag-ul de la A1. Este single stage adaptiv. Fizic se poate pune (sau cel putin cel de pe A8) dar in caz de accident nu v-a functiona!

La capac nu m-as risca, mai ales ca trebuie sa tai niturile si nu mai poti pune nimic dup-aia.

Link către comentariu

Scuze de offtopic..

Silviu, asta inseamna ca volanul de A1 ar merge pe A3-urile single stage de dinainte de faceliftul din 2005?

Link către comentariu

Da, ce i drept colegul rotitza si a pus pe a4 lui volan dounle stage chiar daca masina stie numai single stage..

Link către comentariu
Dr.G.Silviu

@paul_e88 nu... de aceea am si ingrosat "adaptiv", pentru ca e un fel de stage 2 in stage 1.

Link către comentariu

Sunt obligat sa ma repet...complicat e la audi :) Nici schimbarea capacului nu mi se pare ok avand in vedere ca prinderea in nituri nu poate fi refacuta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!