Jump to content

kirkus

Postare recomandată

Nice pics!

Pune un pic mai inchisa pe spate.Desi si all round 50 % arata frumos,dar risti la un control/ceva cu cea de pe fata...

In ultima vreme persoanele care au mers cu mine in masina in spate mi-au laudat folia,pe caldura asta isi spune cuvantul :)

Link către comentariu
  • Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

69

• Rave

17

• ANdi B.

14

• Circoloco

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Peste 65 nu pun. Nu vreau sa intorc capul spre bancheta si sa am loveasca bezna :ninja:

Link către comentariu
F l o r i n

da, frumos ..... sa te plimbe, cu placere !

Si pe mine ma bate gandul sa pun folie la a mea (la toate masinile care le-am avut, le-am pus folie), dar vreau sa fie culoarea asemanatoare geamurilor OEM privacy.

Link către comentariu

Merci Andi, pe alea le voi comanda.

Da, si eu ma gandesc la nuanta verzuie, insa cred ca merge si cenusiu pe negru.

Link către comentariu

eu am 50% fata si 65% spate si as fi inchis mai mult spatele :) arata oem in schimb!

socotind ca nu am clima si caldura de afara as inchide si maine spatele la 80% fiind extrem de decent fata de 95%

Link către comentariu

Apropo iphone cradle-ul se conecteaza la antena gsm a masinii care este pozitionata in antenuta shark fin de pe masina, daca o ai, si se incarca in timp ce mergi cu masina.

Link către comentariu
FloreaMihai

eu zic sa-ti pui toate gemurile 65%

Link către comentariu
Master_Blaster

Imi aduce aminte de singura vizita la detailing pe care a primit-o a3-ul meu, cand am ajuns acasa am pus-o langa un felinar si arata exact la fel.

Vad ca e pregatita de off-road... :P Cand incepi modificarile serioase la ea?

Link către comentariu

Pai cum prind o suspensie la pret ok incepem :D

Desi azi asa bine mi-a prins ridicata...am reusit sa ajung intr-o parcare in care cu Plus-ul nu indrazneam nici sa ma gandesc :))

Link către comentariu
the_punkreas2003

Vino sa bagi capul in Golful meu, am 50% fata si 79% opacitate spate. E perfect!

Link către comentariu

Superbe pozele (Calin ai ceva talent :icon_thumleft: ). Legat de geamuri eu zic 25-50% pe fata si 65% pe spate, exact cat este si oem.

Link către comentariu

Poti sa vezi la mine cum e cu 50% pe spate. Parca ar merge ceva mai inchis...

Link către comentariu

Intr-adevar, OEM e 65%, dar cum geamurile au tenta verzuie, 65 o sa para mai spre 80 si nu prea as vrea.

Link către comentariu
the_punkreas2003

Adevarul e ca ai si masina neagra, nu e bine s-o faci dric :) Desi te ajuta si cromul putin :)

Link către comentariu

Nu mi se pare prea inchis. Scuze ca iti poluez topicul, dar cam asa se vede 65% oem la umbra.

img4820copy.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu am 65% tooate geamurile si nu am avut probleme cu Politia niciodata, sunt cel mai bun compromis zic eu.

post-50594-0-25894500-1336583305_thumb.j

Link către comentariu

Nu ma deranjeaza alte masini pe topic.

Ce frumoasa e culoarea geamurilor OEM. Probabil o sa fac 65 cu 50 si cu asta basta :)

Oricum, chiar vreau sa iti vad/aud masina, Ego.

Link către comentariu

@kirkus, spune-mi te rog, pe interiorul capotei ai acea "pasla" de izolare fonica, cum au in general numai modelele diesel?

Link către comentariu
dark_master

Daca vrei sa vezi cum arata folie de 35% verde (Llumar AT 35 GN) uita-te pe topicul meu. Masina e tot neagra, cu interior negru, deci poti sa iti faci o idee.

Link către comentariu

Am vazut pe clubseat.eu un B14 cu 600 de euro, folosita 2 saptamani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!