Jump to content

kirkus

Postare recomandată

Pacat ca si-a luat ban, erau foarte folositoare review-urile lui.

Era ideea doar ca motorul nu isi poate atinge potentialul maxim pe care softul il ofera tocmai din cauza constructiei care ii limiteaza posibilitatile de crestere in putere.

Link către comentariu
  • Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

69

• Rave

17

• ANdi B.

14

• Circoloco

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai daca turbina e prea mica si se incalzeste repede... sa punem una mai mare, nu? :))

Link către comentariu

The_Ego,nu mai fi carcotas si nu speria oamenii care vor soft:)). Rex este un exemplu de om care a tras de masina si nu cred ca a avut probleme dupa soft si ca el sunt multi altii.(am si eu doi prieteni care au revo, 1.4 tsi..) Cand mi-a fost instalat softul pe masina, baietii dl amc mi-au spus ca inainte de mine au pus revo pe un a3 cu acelasi motor si ca valorile au fost un pic mai slabute decat cele de pe masina mea. Audi-ul fiind un pic mai "nesportiv".

Ca sa pui o turbina mai mare, e bataie de cap, fiind necesare multe adaptari:(

Link către comentariu

Da-mi si mie un semn daca gasesti folie cu tenta verde (tin minte ca ziceau ca ar avea cei de la folierar.ro - aveau si topic pe forum). ;)

PS Sa stapanesti multi km fara probleme masinuta!

Link către comentariu

foarte misto!iti doresc multi km fara probleme.A3 e o masina de care te indragostesti si din care nu te-ai mai da jos.sa ai parte de ea.

Modificat de marianu
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Au trecut doua luni de la achizitie si aproximativ 5000 km. Masina merge impecabil, insa ieri am vandut-o.

Tot ieri am achizitionat alta bestie din grupul VAG pe care mi-o doream de mult...

Revin cu topic dedicat :D

Link către comentariu

That was fast :P

trebuie sa fie 2.0TFSi acum :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Bravo!!! Asta e ceea ce trebuie, era de la inceput! :D

Cred ca ti s-a cimentat zambetul pe fatza...

Nu prea ai dormit azi-noapte, asa-i?

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Au trecut doua luni de la achizitie si aproximativ 5000 km. Masina merge impecabil, insa ieri am vandut-o.

Tot ieri am achizitionat alta bestie din grupul VAG pe care mi-o doream de mult...

Revin cu topic dedicat :D

What ?

Link către comentariu

Ce? Ce? Ce? Ce? Ce? Ce? Ce? Ce? .... Ce?

Link către comentariu

Felicitari! DSG cu GTI?

Cred ca ambele combinate.

Deaia ai fost ieri la Junior, sa te lauzi ?:)) sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sper sa bu intrii in rutina celor care schimba masinile la jumatate de an :P

Link către comentariu

Am vazut A3-ul aseara pe la 8 la mall baneasa, chiar a parcat in locul de unde am iesit eu! Nu cred ca erai tu.

Felicitari pentru noua achizitie!

Link către comentariu

Sa inteleg ca ai luat masina lui Ovidiu?

Frumos, ai luat o masina in stare tehnica foarte buna, Ovidiu a avut grija de ea.

Link către comentariu

asa secretos estiiiiii .... detalii, te rugam ... daca e a lui Ovidiu ... :wub: ... e speachless!

Link către comentariu

Eu eram aseara in baneasa. Incheiam tranzactia cu a3-ul.

Si da, am luat masina lui Ovidiu.

Link către comentariu

ma bucur ca a ajuns pe maini bune ... sa ai parte de ea si felicitari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!