Jump to content

speedy88

Postare recomandată

Felicitari pt masina.

Dupa proba urmeaza definitiv?

Multumesc!Am facut doar o proba,nu o sa schimb jantele prea curand,raman cele de Corvette.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Wow, foarte frumos Golful tau, dupa cum am mai zis..:P...si pozele sunt senzationale, nu am ce zice :)

Ce pacat ca la noi in tara e obligatoriu sa avem numere pe fata....ce frumos ii sta fara numar, si la Passatu meu, defapt la toate masiniile le-ar sta mai fain fara numar pe fata...

Apropo, semnalizarile USA Style, le-ai facut "manual" asai?...ca nu cred ca se poate din "VCDS" ca la Passat B6 :)):

Link către comentariu

Multumesc!Semnalizarile si side marker-ele provin de pe o masina de state,deci nu le-am "modificat",asa sunt ele(VCDS).

Link către comentariu

Da da, ca la b6-u meu :)

Oricum foarte fain golful :X...de ce nu te-ai dus la worthersee ? :P

Modificat de xDaniel
Link către comentariu
  • 1 month later...

Da da, ca la b6-u meu :)

Oricum foarte fain golful :X...de ce nu te-ai dus la worthersee ? :P

Am inca multe probleme de rezolvat si mi-am cam prins urechile cu cheltuielile...Sper sa jung anul urmator si nu doar la Worthersee.

Awesome, vazut poze + save as !

Multumesc!

Link către comentariu

UA! Foarte frumos.Ii sta super bine asa lipit de pamant.

L-as lasa si eu pe al meu mai jos daca nu as fi stat pe o strada destul de stricata si in panta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

UA! Foarte frumos.Ii sta super bine asa lipit de pamant.

L-as lasa si eu pe al meu mai jos daca nu as fi stat pe o strada destul de stricata si in panta.

Multumesc!

Intre timp am achizitionat un set de jante pentru iarna.preview:post-63738-0-46789700-1344544305_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pt masina...si tu esti OEM asa cum se zicea pe un alt topic (omul e maniac)

Link către comentariu

Felicitari pt masina...si tu esti OEM asa cum se zicea pe un alt topic (omul e maniac)

:lol: Pe asta inca n-am mai auzit-o.Nu sunt maniac si nu am adoptat un stil anume,incerc sa combin piesele care imi plac mie din generatia mk3.(Exceptand unele parti:rotile,volanul...etc)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa cateva saptamani de munca masina a revenit pe sosele.Momentan ma multumesc cu rezultatul acesta,urmand ca pe viitor sa mai insist putin asupra aspectului.volcervrt-50_zps4a8d081e.jpg

Link către comentariu

One of the best looking mk3's ever. Masina ta imi apare in feed-ul de la Facebook de la toate paginile de vw photography. Superba! Mai pune pozeeeee!!!!

Link către comentariu

One of the best looking mk3's ever. Masina ta imi apare in feed-ul de la Facebook de la toate paginile de vw photography. Superba! Mai pune pozeeeee!!!!

Multumesc!Momentan nu am poze,dar am sa-i fac dupa ce rezolv cateva retusuri.

TURBO TURBO :))

cred ca la asta te referi :lol:
Link către comentariu

^ un clasic in viata :))

gata cu off-topicul, pune niste filmulete sa vedem cum stranuta :P

Nu am filmulete.O sa facem si filmulete dar mai intai sa rezolvam cu rotile.

Pun filmuletul din timpul testelor/setarilor:http://youtu.be/4kLICjSSIeo

Modificat de speedy88
Link către comentariu
  • 3 months later...

Am revenit cu o noua sesiune de teste,de data asta filmata din masina.

Modificat de speedy88
Link către comentariu
  • 8 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!