Jump to content

Jetta VI 2011

florin9

Postare recomandată

De Paste a fost experimentul :

Am facut plinul in Bucuresti, am mers la Runcu, pe Cheile Sohodolului, la Tismana, asta a insemnat aporximativ 800km.

Exact la intrare in Bucuresti, s-a aprins becul de la benzina.

Mersul a fost destul de lejer, la 130km/autostrada. si fara mers sportiv.

Link către comentariu

Felicitari ptr achizitie.

Niste poze mai de calitate cu interiorul ar fi binevenite sa ne clatim si noi ochii.

Am vazut azi in fata la semafor o Jetta TSI care avea toate literele rosii. Ce fel de motor avea?

Al tau vad ca scrie 2.0 TSI cu i rosu.

Link către comentariu

LIKE! :D Ai mare grija cu intretinerea avand in vedere culoarea interiorului si faptul ca e piele...o intretinere la 2 luni macar nu ar strica :P

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Salut!

Este piele doar partial.

post-70501-0-35141400-1336570789_thumb.j

Link către comentariu

Protectiile pentru praguri si pedalele din aluminiu cat au costat?

Link către comentariu

Da, dar ideea e sa nu mai faca pe marginea sezutului si spatarului cute pielea :) si cu tratament se va pastra si mai moale. Stiu pe cineva care se ocupa, daca vrei da-mi un PM si te pun in legatura cu ei :)

Link către comentariu

Magic pret :lol: daca mai adaug niste tips-uri cromate si o tavita de portbagaj,m-am usurat de 2000 lei,asa scurt :dry:

Link către comentariu

Tavita portbagaj gasesti si in supermarket-uri la o calitate f.buna de diferite dimensiuni... nici n-ar fi nevoie de mai mult.

Modificat de Designer
Link către comentariu

Protectiile pentru praguri si pedalele din aluminiu cat au costat?

am intrebat eu ieri la pbn si protectiile pentru praguri costa 468lei cu tva inclus.

tavita portbagaj gasesti si pe aici la pret bun

Modificat de danny2012
Link către comentariu
micuzzu_marius

de aici am cuparat eu, f buna , la fel si pretul, se potrivete perfect in portbagaj si m a salvat deja de vreo 2 ori ca a curs din niste bagaje ceva lichide

Link către comentariu

Posibil, mie mi le-au montat la livrare cei de la Midocar(protectii+pedale+aparatori noroi spate), sincer nu mai staim daca erau cu sau fara montaj.

Link către comentariu

Salut!

Atasat ai niste exemple de consum..

post-70501-0-07685900-1336656080_thumb.j

post-70501-0-64657000-1336656083_thumb.j

Link către comentariu

Consum f bun pt motorizarea care o ai. Oricum e cunoscut faptul ca noile motoare sunt mult mai putin gurmande decat fostele TFSi-uri.

Sa te bucuri de ea si daca se poate aici sau pe PM, sa specifici pretul?! Multumesc

Link către comentariu

Foarte bun bv. Raportat la Polo meu cu dotari similare e f bine. Sa te bucuri de ea

Link către comentariu

Pacat de cotiera aia inutila si de plasticul ordinar de pe usi.

In rest mi se pare de departe cel mai frumos VW dintre cele uzuale, de consum. Iar cu motorul asta e de exceptie!

Cum ar fi daca ai importa fete de usi, cotiera, telescop capota si torpedou de pe un Golf VI? Ar fi completa :)

Link către comentariu

Ai dreptate ,cotiera si fetele de usi lasa de dorit. Cred ca au facut rabat la calitate unde nu trebuia.

Mai bine mai cerea cateva sute de euro in plus, dar arata mai bine.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pai la 100km/h dai consumul, baga si tu la o medie mai mare ca daia ai 200cp, sau o medie pe bucuresti ...

Link către comentariu

Pai la 100km/h dai consumul, baga si tu la o medie mai mare ca daia ai 200cp, sau o medie pe bucuresti ...

Ala e consumul mediu, daca vrei sa vezi cat consuma la o anumita viteza pui pe consumul instant...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!