Jump to content

HSK aka My Passat 2009 CBAB Highline

75NOR

Postare recomandată

Parca e mai elegant cu Macau

Asta e si senzatia mea. Am fost in niste dileme crunte pana cand m-am hotarat pe Macau, gasisem si MonteCarlo in aceiasi bani, in aceeasi stare impecabila. Posibil pe Variant sa arate mai bine MonteCarlo datorita volumului mai mare de tabla din aspectul general.

Pana la urma e o chestiune de gust :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 75NOR

30

• F l o r i n

9

• Valy31

5

• kirkus

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zilele astea am montat un set de pozitii cu LED - 6smd pe fata si lumini cu LED la numarul de inmatriculare - 3 smd + radiator. Totul de la Alex - Jaf.

In fata e o modificare utila si de impact: a disparut galbenul ala de lumanare al pozitiilor Blue Vision puse langa Bixenonul OEM. Avand in vedere ca LED-urile sunt perfect ascunse in palaria de protectie - nu se vad, dar fluxul luminos arata foarte bine

In spate...hm...lumina e mai rece, usor albastra, dar nu straluceste la luminozitate, doar la capitolul "show".

2 poze de exemplificare.

Urmeaza:

1. Set butoane Chrome

2. Folie Llumar AT35 GN - imita perfect Privacy Glass

3. AutoHold

4. Revizia de 75 000km. Asta va fi cea mai "usturatoare" din cele de mai sus :)

5. Posibil upgrade de la RCD 510 la RNS 510 :)

post-9928-0-83791200-1338899447_thumb.jp

post-9928-0-05635700-1338899461_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Frumos... pune o poza si cu csenoanele aprinse.....

Link către comentariu

Uite si pozele.

Relevant ?

post-9928-0-30239000-1338966829_thumb.jp

post-9928-0-22139400-1338966840_thumb.jp

post-9928-0-31684500-1338966913_thumb.jp

post-9928-0-66909100-1338966942_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu
octavia 4ever

Pacat de led-uri ca in 6 luni o sa le arunci la gunoi ;) sunt patit cu ele de doua ori pana acum :)) Foarte frumoase jantele , un model destul de rar intalnit !

Link către comentariu

Din cunostintele mele de electronica fiabilitatea LED este infinit mai mare ca cea a becului cu incandescenta. De ce spui ca le arunc la gunoi in 6 luni ?

Merci de jante, se pare ca in BV sunt la moda, sunt mai multe Highline cu Macau decat Highline cu Adelaide-urile standard :)

Link către comentariu

Ledurile sunt intr-adevar mai fiabile, insa constructia cu x leduri + rezistente in paralel lasa de dorit de obicei si incep sa se dezintegreze :)

Link către comentariu
rifflections

Confirm si eu ce zic colegii de LED-uri. Le-am comandat in septembrie si acum 1 luna s-a dus unul din ele (la cele de pozitii ma refer)... in fine 30 de lei o data la 9 luni nu e o avere :)

Link către comentariu
octavia 4ever

Intr-adevar sunt mai fiabile ledurile alea de firma nu prostiile astea care se fac pe vapor care le punem noi la placuta de inmatriculare . Prima data am pus acum 2 ani impreuna cu o rezistenta in paralel si s-a dus setul dupa 3-4 luni , iar prin noiembrie 2011 am comandat de la colegul JAF din alea cu radiator si saptamana trecuta si-a dat duhul si becul de la lampa dreapta ( cel din stanga era ars din februarie ) , in total am dat pe leduri vreo 90 de ron :))) de banii astia imi luam 90 de becuri normale :))) Imi plac si mie de mor dar inca nu am gasit ceva fiabil care sa tina macar 1 an .

Link către comentariu

In configuratorul de VW am vazut la Golf si Passat optiunea de "iluminare placuta inmatriculare cu tehnologie LED" la 8 Euro, vine standard daca optezi pentru Bixenon.

Ce LED-uri au oare acolo ? La o adica merita 40Ron un set OEM de LED-uri

Link către comentariu

8 Euro in configurator :) ..

Daca le vrei dupa sunt aproximativ 25 euro bucata (pe cod de Golf) sau cele de Audi A5 (daca se potrivesc si pe passat) 120 lei ambele

Link către comentariu

120Ron ? Hm, am dat atat pe un set original de stergatoare de parbriz. :)

Dar, WTF, placerea de a face add-ons-uri OEM e priceless :) Cand se vor arde astea pun un set de festoane OEM si cu asta basta....

Link către comentariu
  • 1 month later...

Un mic up-grade, dar de impact.

Multumesc colegului Alex-Jaf.

Am facut in 25Iunie revizia la 74 500km la Delcar in Brasov.

A costat 600 Ron, cu 200Ron mai putin decat ar fi fost la Tess: 60Ron/h manopera la Delcar si 120 Ron/h manopera la Tess.

Ulei Mobil 1, filtru ulei, polen, aer, scanare, verificare completa articulatii, test amortizoare.

Am fost foarte multumit, am stat langa masina, am povestit cu mecanicul. Voi reveni si la urmatoarele.

In rest all-ok, am facut deja 3 000km de la revizie, in 3 drumuri de mare foarte dorite, de altfel.

Ma distreaza faza cu diferenta de nivel: regim 120km/h non autostrada si 140km/h autostrada Ploiesti-CT, folosind tempomat, scot 5.5% pe BV-CT si 6% pe CT-BV :)

De fiecare data traiesc acelasi sentiment de: "ce misto merge" si "cat de odihnitoare e la drum lung", iar bonusul de stil este ca dupa drumuri lungi extraurban motorul este avid de turatie si parca trage altfel. De fiecare data, noaptea pe la 1, bucata Campina-BV este plina de satisfactii... :) cu schimbari in 3800-4100Rpm pe urcarile de la Comarnic :)

post-9928-0-21675300-1343121468_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Eu nu inteleg cand au bagat ei elementele astea de facelift...a lui tata e tot MY2009 dar nu are elementele de facelift.

Link către comentariu

Frumos.... si la mine trebuie....

Facelift - de pe la sfarsitul lui 2009, inceputul lui 2010 - total - ceasuri, clima, volan - etc.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Din cate stiu eu 2.0tdi-urile manuale au facelift-ul incepand cu Ianuarie 2009. A mea e Martie 2009, dar are doar ceasurile si player-ul RCD 310 caruia i-am facut eu retrofit la RCD 510.

Vezi ca MY2009 sunt cele produse din iulie 08, dar atunci inca se punea bord albastru-rosu

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Facem si tampenii...la intrarea in OMV

Stiu, stiu nu face bine pompei de motorina, nu sunt ghertzoi, merg pe plin-rosu-plin, dar am vrut sa vad 1000 km facuti doar in oras cu un plin :)

post-9928-0-03717100-1343123974_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Un kilometraj misto... :)

post-9928-0-82470800-1343909225_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Sa o rulezi sanatos!in ceea ce priveste consumu 1000km in oras cu un plin.......si eu vreau,eu reusesc mai putin de jumatate!

Un lucru nu intaleg daca volanu este de prima gen B6,climatronic la fel de ce au pus ei ceasuri si player de b6 generatie noua!

Imi place foarte foarte mult interioru sa ai grija de el.....:P

Link către comentariu

Intra 75 l in rezervor, asta daca am rabdare cu ultimii 4 l, altfel, face spuma si mai mult de 72 l nu poti pune.

In martie 2009 asa se punea pe 2.0 tdi. Nu ma deranjeaza absolut deloc volanul, nu l-as schimba sub nicio forma.

In schimb climatronicul l-as inlocui cu noul panou de climatronic, cel cu 2 butoane rotative satinate, ce se monteaza din Jan 2012.

Link către comentariu

heheh ce pot sa zic decat un wow, si cum arata masina dar si faza cu aia 5 km pana la prima benzinarie, nu am ramas niciodata asa de jos cu rezervoru , cel putin eu sunt cu frica aia sa nu raman in mijlocu drumului si sa fug cu canistra la benzinarie :D,

sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

De cand iti arata 5 km cred ca maiergi lejer 30 un prieten cu 1.6 fsi a mers 20 km in oras pe range 0

Link către comentariu

@valy: merci.

Sambata seara am fost la o tura pe Transfagarasan - dinspre Brasov, prilej si pentru niste poze de sezon...

post-9928-0-71796700-1344245968_thumb.jp

post-9928-0-09747600-1344245978_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Super tare , da super bine jantele pe masina ta gri! O sa pregatesc si eu niste poze asemanatoare :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!