Jump to content

Volkswagen Polo 9n FRA

francykaaa

Postare recomandată

Da...cand te mai vad te atentionez :lol: sau imi spui cand mai treci pe aici ! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 4 months later...

salut! am si o intrebare daca cumva se potrivesc proiectoarele de passat b5.5 ca as vrea sa le schimb si la prima vedere mi se pare ca sunt aceleasi prinderi. poate ma ajuta si pe mine cineva! si am degand sa imi achizitionez niste faruri lupa DEPO ceva sfaturi! Va multumesc!

Link către comentariu
  • 4 months later...

New look:

- Proiectoare lupa

- Faruri lupa

- Stopuri led

- Grila fara semn

- Navi Pionner HD1B1

scuzati jantele murdare  :D o sa mai pun poze zilele astea

Ma intereseaza un tempomat pentru modelul meu cine ma poate ajuta... sau cine are de vanzare sa imi lase un pm ca vreau si eu o bucata

post-106270-0-06302600-1363280952_thumb.

Modificat de francykaaa
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Tempomatul e destul de scump si pe ebay. Am inteles ca nu se poate schimba doar maneta de la semnalizare ca la majoritatea modelelor, la Polo sunt impreuna cele 2 si de aici si pretul mare, in jur de 70 de lire

Link către comentariu
  • 2 months later...

Masina a fost vanduta! Acum trebuie sa ma gandesc la urmatoarea spre ce as putea sa optez... bugetul este limitat si as vrea un AUDI A4 1.8T nu dispun decat de 5500 euro ceva pareri?

Link către comentariu

Avand in vedere faptul ca topicul si-a pierdut obiectul existentei,

SE INCHIDE.

Discutiile privind o eventuala achizitie precum si alte subiecte, pe ariile destinate.

Multumesc pentru intelegere.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!