Jump to content

Volkswagen Polo 9n FRA

francykaaa

Postare recomandată

Salut m-am gandit sa ma inscriu si eu pe acest forum deoarece pot afla foarte multe lucruri interesante despre masini... Si tot odata m`am gandit sa imi prezint si eu masinuta mea pe care am luato in septembrie 2011...

Este un Volkswagen Polo 9n 2002 , motor de 1.2 benzina 64 cp , numai buna pentru oras... sunt foarte multumit de ea...

Ca dotari cand am cumparato avea ABS ,ESP, banchete si scaune sport, proiectoare fata, aer conditionat, jante de tabla si cam atat...

Nu a avut geamuri electrice si inchidere centralizata. :(

Dupa mici retusuri facute de mine i`am pus folie spate dupa care am pus si pe fata dar super slaba nici nu se cunoaste, stemele le`am colantat in carbon 3d, pleoape, xenon faza scurta, i`am schimbat casetofonul si i`am pus un cd pioneer care se aprinde in aceleasi culori ca bordul, i`am achizitionat o pereche de jante pe 16 eta beta, triplele in spate modificate.. in interior am colantat bordul in carbon, i`am pus inchiderea centralizata cu cheie briceag si cam atat deocamdata... o sa revin si cu niste poze mai detaliate zilele astea.

schimbari ce as dori sa le fac pe viitor sunt:

- Badboy Look

- Suspensie sport

- Interior semi-piele

- Prelungiri fata-spate si cred si niste praguri

- Xenon lunga si proiector

- As vrea sa fac o modificare sa vad daca pot pune geamuri electrice...

- O toba sport

- Faruri cu lupa

- Triple LED

post-106270-0-53745300-1335511031_thumb.

post-106270-0-69982800-1335511044_thumb.

post-106270-0-80131600-1335511055_thumb.

post-106270-0-69784300-1335511068_thumb.

post-106270-0-75316500-1335511078_thumb.

Modificat de francykaaa
Link către comentariu

ceva poze dupa modificarile facute ? as fi vrut cum se vad pleoapele si bordul colantat .

Link către comentariu

La ce bun xenon in proiector? Doar nu vrei sa le folosesti oricand pe post de faruri suplimentare?!?

Pe faza lunga,in timp o sa strici droserul,plus ca se incarca greu.Mai bine pui lupe bixenon.

Geamuri electrice poti pune,gasesti in dezmembrari ce-ti trebuie.

Link către comentariu

o sa revin cu poze cred ca diseara inca nu sunt hotarat cu xenoanele alea inca sunt in tratative ma gandesc :D

Link către comentariu
Master_Blaster

Esti sigur ca ai esp pe un 1.2?

Si lasa modificarile ieftine pe care le vezi la toate masinile gen badboy look sau pleoape, mai bine o suspensie si niste jante ca lumea, faruri cu xenon oem, ca sa nu mai ai in permanenta frigiderul familiei plin cu carne, etc ;)

Link către comentariu

Acum suspensia o am pe prim plan sa o pun restul mai vedem... o sa pun mai multe poze sa vezi ca am esp :D

Modificat de francykaaa
Link către comentariu

, faruri cu xenon oem, ;)

Faruri cu xenon oem pt polo 9n/9n3 n-am vazut si nu prea cred sa se fi facut(posibil sa ma insel)

Link către comentariu
Master_Blaster

Sry, ai dreptate ma asteptam sa fi avut pt ca erau pe 6n2 si evident pe 9n3. Ciudate sunt caile vw-ului. :wacko:

Dar se gasesc totusi AM daca vrea xenon.

Link către comentariu

Dupa ploaia de a fost acum 2 zile m`am gandit ca trebuie sa ii fac o baie lui FRA si o sesiune foto in acelasi timp...

post-106270-0-14315600-1335544783_thumb.

post-106270-0-90831800-1335544791_thumb.

post-106270-0-51648100-1335544803_thumb.

post-106270-0-69189700-1335544812_thumb.

post-106270-0-87169700-1335544819_thumb.

post-106270-0-71418100-1335544839_thumb.

post-106270-0-17686200-1335544848_thumb.

post-106270-0-13713200-1335544856_thumb.

Link către comentariu

Salut, bafta la modificari si astept mai multe poze.

P.S.: Am si eu tot un polo 1.2 64cp din 2003 si vreau sa vad cu arata dupa modificari poate ma apuc si eu !

Link către comentariu

Imi plac stopurile cum au iesit,cred ca a fost migala multa.

Nu cred ca poti activa functia aia.Eu am cautat-o,dar nu am gasit.

Poate reusesti cu un modul facut.Erau aici pe forum la vanzare,vazusem chiar si pt lumini de zi.

Link către comentariu

Am muncit cam mult la stopuri inainte aveam folie pe toata tripla si am decupato usor usor si dupaia am vopsito.

Modulul l-am gasit trebuie doar facuta comanda dar deocamdata ma streseaza banii.

Ieri nu am avut ce face pe acasa si am vopsit etrierii si am observat ca trebuie sa schimb bucsele si capetele de bara ca sunt terminate!

Vreau suspensia... Recomandati`mi si mie ceva bun la un pret rezonabil!

Link către comentariu

As dori sa fac o resoftare pentru marire putere cine ma poate ajuta si pe mine?

Link către comentariu
FloreaMihai

de la 65cp / 47kw

la 71cp / 52kw

+10Nm

200Euro

la tcm-turbo.ro

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut! cine ma ajuta si pe mine cu ceva?

am gasit o suspensie super sport la un prieten de`al meu si vrea sa o dea...

Problema este ca e de golf 4 si nu stiu daca se potriveste... sa ma ajute si pe mine cineva care se pricepe mai bine va rog frumos! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Salut. frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

am si eu de gand sa-mi colez siglele fata/spate cu folie carbon dar problema e ca nu stiu cum sa le scot.

citisem pe net ca cea din fata se scoate prin rotire. am incercat dar nu am reusit. iar la cea din spate nu am idee.

ma poti ajuta cu niste sfaturi, te rog?

multumesc

Link către comentariu

salut!mersi mult pentru urari!

Fii atent sigla din fata trebuie sa se scoata prin rotire cel putin asa am scoso la mine iar cea din spate e putin mai greu fiindca e prinsa in nituri numai eu stiu cat am patimit sa o scot si nu am reusit in chip si fel... pana la urma am bagat surubelnita pe sub ea si am traso usor usor pana s`au rupt clemele alea... am colantato si am lipito la loc cu poxipol! Bafta la modificari!

Link către comentariu

Salut!

Am avut si eu un Polo 9N - 1.2-64CP, dar modelul din 2006-HAPPY.

Masina a fost super pana la 170.000, cand am inceput sa schimb cam tot la ea:

Ambreiaj, flanse amortizor, ferodouri spate, bucse bascule,etc, dar problema cea mai mare a fost ca

s-a aprins becul de la catalizator, si nu am mai reusit sa ii dau de cap.

Se pare ca au fost supapele. Am facut-o si am vandut-o.

Sper sa nu ai aceleasi probleme ca si mine, si sa te bucuri de ea, si sa faci 1.700.000Km fara probleme!

Link către comentariu

deocamdata am 168k cu ea si nu am avut nicio problema... consumabile schimbate la timp. nu as vrea sa o vand deocamdata pentru ca mi se pare o masina foarte buna! multumesc pentu urari!

Link către comentariu

Salut te-am vazut azi in Medias arata super masina,cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

da am fost pe la matusemea pe acolo am stat cateva zile :D mersi mult! poate data viitoare ne oprim sa vorbim daca vrei!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!