Jump to content

Golf 5 - Maşina noastră cu aere de vedetă.

66RRR

Postare recomandată

micuzzu_marius

exact cam nu se compara una cu alta, golful e golf, fluence din cate am inteles e fabricat doar pt piata europei de est, costurile fiind reduse la maxim, dar fiecare e liber sa aleaga ce i place

Link către comentariu
  • Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66RRR

132

• adriano872

60

• nervoss

26

• Rave

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru Fluence n-am tester :P Deci nu iesiti din grupul VAG :))

Si... poze noi?

Link către comentariu

.....putin OT: un turbo-diesel care nu a depasit in viata lui 3000rpm nu e neaparat ceva bun :)

Link către comentariu

.....putin OT: un turbo-diesel care nu a depasit in viata lui 3000rpm nu e neaparat ceva bun :)

+1

Link către comentariu

Nu o sa mai pot raspunde pana la inceputul saptamanii viitoare, asa ca va multumesc pentru aprecieri si pareri, precum si pentru sfaturi.

Nu am mentionat in topic unde este anuntul, nu am mentionat suma cu care se vinde (desi multi stiu aceste detalii) tocmai pentru a evita ca acest topic de prezentare sa se transforme intr-unul de vanzare sau de reclama.

Despre comparatia Fluence - Golf sunt multe de spusa si nu am timpul necesar acum, probabil saptamana viitoare voi dezbate subiectul (insa pot sa spun decat atat: daca eram pe forum Renault, 85% din pareri erau PRO Fluence). :P

Link către comentariu

Obiectiv vorbind nu prea are de ce sa castige Fluence-ul.Gandeste-te ca marcile frantuzesti se devalorizeaza in draci dupa primii 2 ani,in plus din cate am inteles are si cutie automata in 4 trepte ( !?). So VW are 1-0 la pauza. Astept un versus :pirat: :pirat: :pirat:

Link către comentariu

Eu sunt pro Renault de ceva vreme...Care nu s-a dat cu Fluence-ul sau cu Latitude (variantele Privilege), nu cred ca poate sa-si exprime parerea, nu-i asa? Vw nu e chiar cireasa de pe tort si daca facem un clasament cu probleme, Vw s-ar clasa pe primul loc detasat. Este copilaresc sa purtam o discutie gen : e Ford si e mai prost, e Renault si e mai prost.

Prima mea masina in adolescenta a fost un Megane 1 iar a doua un Ford Focus, acele masini nu au vazut decat filtre si combustibil de la mine. Cand am avansat la Bmw si Audi, au inceput sa ma cunoasca majoritatea service-urilor din sectorul 2. Pentru mine, o masina buna este aceea care se defecteaza rar.

Daca luam Golful la puricat, nu mai ramane nimic din el. Incepem cu usi deformate de la gheata, kit ambreiaj + volant, turbina, ax cu came, daca se strica broasca la o usa..nu ai posibilitatea sa dai jos fata ca sa o poti inlocui, mizeria care se strange pe marginea hayonului...etc.

Raluca, sa-mi aduceti si mie scoici ;)

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Majoritatea problemelor pe care te le-ai enumerat au fost rezolvate pana in 2008.

Link către comentariu

Deschide-ti un versus si ne etalam acolo experientele traite in Golf si Fluence. Raluca, scuze de off. Nu stiu de unde ideea ca Fluence se comercializeaza doar in Europa de Est? A mea e luata de la reprezentanta din Munchen :)

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Da,apare si pe siteul reno germania si nu vad de ce nu s-ar comercializa,dar mi se pare un downgrade de la golf singurul plus fiind portbagajul mai mare care se poate rezolva cu o barca la golf.

Link către comentariu

Urmaresc aria de anunturi si acum mi-a aparut ca topic nou, anuntul de vanzare a unui G5 1.9 TDI, trendline (deci considerabil mai putine dotari), an 2009, la pretul de 9.500 euro... oare vi se mai pare asa de mare pretul cerut de noi?

Link către comentariu

Si in acelasi timp poti sa gasesti unul cu mai multe dotari la 6.000 de euro.

Fiecare poate cere cat vrea pe masina lui.

Din punctul meu de vedere, daca nu sunteti multumiti de masina si vreti sa o schimbati (din orice motiv) as accepta 9.500 cat inca mai e valabila oferta...

Link către comentariu

Chiar.....pana la urma sunteti sau nu multumiti de masina ?

Stima

Link către comentariu

Parerea mea e ca un pret de genul nu o sa-l obtii prea curand in Romania, decat cu un car de noroc.

La noi e simplu - "e Golf 5? 2008? Pai, mai mult de 6 mii nu-ti dau "vericule"! La 10 mii imi iau Aseis sau Passat doi zero tedei cu clima si navigatie"

Poate exagerez putin, dar astea-s liniile mari in care ne invartim.

Daca vi se pare un pret corect, va sugerez sa puneti masina pe mobile (spre exemplu), in speranta ca veti gasi pe acolo cumparatori interesati, din alte tari, cu o alta putere de cumparare, cu alte principii si, cel mai important, cu o alta mentalitate.

Link către comentariu
  • Administrator

Haideti sa punem PUNCT discutiilor referitoare la vanzarea/cumpararea masinii, asa cum, de altfel, ne-a rugat si initiatoarea acestui topic.

Multumesc pentru intelegere

... pentru a evita ca acest topic de prezentare sa se transforme intr-unul de vanzare sau de reclama....

Link către comentariu

Masina a primit azi ITP valabila 2 ani (bineinteles). :icon_geek:

Totul a decurs normal, ba chiar cel care s-a ocupat de inspectie a fost foarte incantat de masina.

Ce nu prea i-a convenit, zice George, e ca a trebuit sa se tarasca pe jos ca sa poate pune senzorul de determinare noxe, in teava de esapament. :icon_redface:

2012-04-25-080.jpg

Link către comentariu

Cat ai dat spaga sa treaca de noxe? :biggrin:

Stima

Link către comentariu

Am inteles ca tipul il intreba pe George cum functioneaza DPF-ul... :dry:

Link către comentariu

Asta este chiar tare. Sa dea un search pe googyl :king: ....Ultima oara cand am verificat esapamentul masinii voastre, era curat ca lacrima ;)

Stima

Link către comentariu

Cam de mult n-am mai vazut o poza pe aici... desi masina era parcata aproape regulamentar la locul ei :D

Link către comentariu

Irinel, nu am mai avut timp si nici ocazia sa cautam/gasim background-uri care sa ne placa si de aceea nu mai avem ce sa va aratam, dar sper ca in curand sa putem sa adaugam fotografii la fel de frumoase.

Despre masina pot sa spune ca se comporta impecabil, ca suntem la fel de multumiti de ea ca atunci cand am luat-o si ca speram sa ne bucure la fel de mult si pe viitor. Undeva in toamna, urmeaza sa ii facem revizia de an, pentru ca numarul de km (inca vreo 9.000) nu cred ca il vom parcurge pana atunci.

La acest moment masina are aproape 70.000 km si nu prezinta nicio problema.

Revin cu fotografii, indata ce le voi avea.

Zi buna! :icon_geek:

Link către comentariu

Weekend-ul acesta am gasit intr-o margine de satuc, o casa veche si foarte frumoasa ca background.

Interesant este faptul ca aceasta casa avea numarul 1 si practic de la ea incepea satul. :icon_thumleft:

2012-07-21-289.jpg

2012-07-21-286.jpg

2012-07-21-291.jpg

Sper sa va placa!

Link către comentariu

Superb !! si masina si privelistea ! sa va plimbe multi km fara probleme ;)

Link către comentariu

Daca te referi la ce cred eu, atunci nu sustin ideea de "indieni". :icon_cheesygrin:

Daca nu te referi la ce cred eu, atunci explica-mi tu ce vrei sa spui, pentru ca acea casa era parasita si nu prezenta "urme de indieni" care sa fi locuit acolo.

In alta ordine de idei, RRR-ita intr-o spalatorie de cartier:

2012-07-21-283.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!