Jump to content

Golf 5 - Maşina noastră cu aere de vedetă.

66RRR

Postare recomandată

Adriane,avand in vedere la ce-ai trecut dupa G5,adica Porsche si MB, cred si eu. :lol:

Sa le stapanesti sanatos si fara evenimente. :icon_thumright:

Raluca,scuze pentru off .

Modificat de toni d
Link către comentariu
  • Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66RRR

132

• adriano872

60

• nervoss

26

• Rave

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte buna poza, din ceea ce vad aici, reteta de mixtura asfaltica a fost manevrata la maxim, s-a furat la greu din partea fina si din bitum, piatra iese in evidenta foarte mult iar liantul pare sa lipseasca cu desavarsire, evident ca apa de ploaie nu va fi deviata catre margini, va fi absorbita de microfisurile din asfalt, formandu-se in foarte putin timp : GROPI!!!...aaaaa, uite si masina voastra :tuktuk: ...ce tare!

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Chiar, ce chestie, uite masina noastra in plan secund! :))

Ps: drumul e facut inainte de alegeri, pentru alegeri... deci: COMENTEZI?! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Este la vanzare de cum am luat-o.

Daca primim pe ea suma ceruta, o vindem.

Link către comentariu

?! la vanzare de cand ati cumparat-o? pai ce are?

Link către comentariu

Nu are nimic, doar ca asa procedeaza sotul meu cu aproape orice bun pe care il achizionam.

Masina a fost cumparata cu un pret foarte bun si daca primi o oferta rezonabila pentru ea, o vindem.

Link către comentariu

Nu unul satisfacator pentru acest moment si nu unul pentru care sa dam masina IMEDIAT! :)

Link către comentariu

Acuma depinde doar de voi. Trebuie tinut cont si de faptul ca are doar 68.000 km, kit ambreiaj nou, anvelope noi, placutele si discurile au doar 10.000 km, este destul de dotata.....eu o dadeam si cu 9000 :icon_geek:

Te mai astept cu Fluence-ul ala?

Stima

Link către comentariu

Eu zic ca e ca-m mare pretul, la 9500 Euro, iti iei un Passat B6, si e alta clasa :)

Link către comentariu

Corect xDaniel, alta clasa, alt an de fabricatie, alte dotari, alte maruntisuri ascunse...

Link către comentariu

Intr-un cuvant, alta rabla obosita ;) Chiar daca masina isi merita pretul, pentru ca stiu cat de intretinuta a fost si cum se comporta, este un moment rau sa te apuci sa vinzi ceva. Instabilitatea economica si problemele financiare ii descurajeaza pe eventualii cumparatori.

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Adi, fa o precizare legata de ce ai scris mai sus, pentru ca din text se poate intelege ca despre Golf spui ca este "alta rabla obosita", dupa care precizezi ca a fost intretinuta si ca se comporta bine. Mersi! :)

Link către comentariu

Cred ca Adi se referea la faptul ca un B6 la banii aia e o rabla, nu Golful. ;)

Eu ma mir ca v-ati plictisit asa repede de ea(sper ca asta e motivul scoaterii la vanzare, nu ca luati mai multi bani pe ea decat ati dat).

S-o stapaniti pentru inca multi km! :P

Link către comentariu

Pfff, pai de ce nu citesti cu atentie ceea ce am scris? Era vorba despre Passat. Nu ca masina voastra ar fi mai buna :icon_geek:

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Nu vreau sa par contra sau sa fiu luat drept hater, dar personal consider ca pretul e putin cam umflat pentru un Golf 1.9 2008. E just, are computer de bord mare, volan cu comenzi, incalzire in scaune, etc, dar totusi - la 10.500 euro se gasesc GTI-uri (spre exemplu) in stare buna (buna, nu acceptabila) sau alte masini mai noi cu aceleasi optiuni sau chiar in plus.

E o parere pur personala, ma repet.

ps: Treaba cu intretinutul poate sa tina in familie. Dar unui potential cumparator, care se poate uita si in gaura de sarpe dupa defecte, nu cred ca il lamureste cu privire la istoricul masinii.

Daca ar fi sa ne luam dupa piata auto, toate masinile au fost tinute in garaj subteran, nu au mers niciodata pe ploaie/ninsoare, nu au vazut niciodata mai mult de 3000 rpm, nu au suferit accidente (si daca se vede cu ochiul liber o diferenta in nuanta de vopsea - se raspunde simplu: pai am revopsit reperul respectiv pentru ca mi-l zgariase o pisica), etc.

Asta e, traim in Romania.

Modificat de Araym
Link către comentariu

La concluzia asta am ajuns si eu, cand imi facusem curaj pt masina sh. O mare loterie...

Link către comentariu

Eu nu am spus ca pretul cerut de mine nu este mare si nici nu am sustinut ca masina trebuie cumparata la aceasta suma.

Noi, si in special sotul meu, am pus anuntul in ideea de a vedea ce doritori sunt si ce oferte primim.

Pana in acest moment avem doua oferte de cate 9.500 euro si nu am acceptat, insa e problema noastra care va fi pretul final cu care vom vinde masina.

Daca cineva se va arata interesat de masina si va vrea sa o vada, sa mearga putin cu ea, sa isi faca o parere pentru a o cumpara, suntem dispusi la negociere asa cum apare si in anunt (pret negociabil). Deocamdata nu intentionam sa vindem masina decat pentru pretul cerut in anunt (evident negociat), dar nu mai putin de 10.000 euro. Cu toate acestea, ma repet, daca este cineva cu adevarat interesat de masina, atunci poate sotul meu va accepta sa mai scada si sub acest pret, insa trebuie sa intervina mai multi factori pentru asta (cum ar fi o diferenta cash, considerabila, pe care sa o detinem pentru o alta masina; gasirea unei noi masini pe care sa o cumparam, care sa corespunda cerintelor noastre, etc.).

In acest moment exista Fluence-ul lui Adi, care ne incanta, insa nu dispunem de diferenta cash, pe care o presupune cumpararea acelei masini. Daca vom face rost de bani, atunci si pretul va scadea la Golf, pentru ca vor fi indeplinite conditiile ca noi sa putem lua o alta masina.

Ps: nu trebuie sa imi dea nimeni pretul din anunt, insa la momentul potrivit si cu omul potrivit, masina va pleca de la noi din nevoia de mai mult spatiu.

O seara buna!

Link către comentariu

Hai ca incep rautatile. Din pacate, am sa dezamagesc lumea pe aici. Golful Ralucai chiar este o masina care a stat in garaj subteran si nu a prea depasit 3000 rpm ;). A primit numai piese originale iar unele dintre ele au fost schimbate chiar daca nu era necesara inlocuirea acestora. Daca iti doresti cu adevarat un Golf 5 care sa nu-ti faca probleme, aceasta masina este o optiune mai mult decat perfecta. Intr-adevar, pretul este destul de maricel dar face toti banii. De obicei, invidiosii au mereu cate ceva de argumentat, asa este de cand lumea. Si mai este un lucru destul de important: proprietarul este indreptatit sa ceara atat cat doreste el. Sa nu transformam acest topic intr-unul de vanzare auto, este vorba de prezentarea masinii, totusi!

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Imi cer scuze, dar eu nu am vrut sa fiu acid si nici sa desconsider colegii de forum - Adriano si Raluca, in speta.

Nu am contestat faptul ca Golful a stat in garaj subteran si ca nu prea a vazut peste 3000 rpm.

Asa e si masina mea, tot Golf 5, tot 2008 - parcata in garaj, la casa, doar cu 35.000 km la bord, pentru ca se merge cu ea, la propriu, din joi in pasti.

Problema sti(t)i care e?

Vine Dorel Samsarul, cumpara o dauna totala din Jermanica, se asociaza cu Fane Dezmembratorul, lipeste partea din fata a unei masini cu partea din spate de la alta masina si o vinde la un pret considerat "normal" de el. Am intalnit cazuri, pare-mi-se ca am si povestit despre un faimos R32 albastru, pe care pusesem ochii vara trecuta - masina "tipla", 40.000 km, fara accidente, etc. Si intamplarea face ca fusese facuta dauna totala de 2 ori.

In momentul ala am renuntat, total, la ideea de a cumpara o masina second hand, pentru ca nu stii niciodata de ce te poti lipi.

A mai fost o Solenza, prin familie, cumparata de noua de la Redac si vanduta la un an, timp in care facuse 10.000 km. Nu s-a pierdut foarte mult la revanzare, e drept, dar omul care a luat-o mai da un telefon pe an in care multumeste pentru ce-a primit - cand masina a plecat chiar a fost impecabila, ca si cum ar fi iesit cu o zi inainte pe portile fabricii.

Ideea e ca sunt, intr-adevar, masini care isi fac banii.

Dar banii aia ii vei primi cu greu de la un roman. Un roman din cei multi care, in loc sa-si cumpere un Golf 5 1.9 (ca, pana la urma, despre asta e vorba), se duce la Dorel si isi cumpara un A Seis cu clima bizonica si scaune din pele cu 80.000 km (dati inapoi de la 400.000) si merge cu taxiul, ca n-are bani sa-si plateasca impozitul sau sa repare ce-o sa pice prin ea.

Link către comentariu

Fara nicio suparare dar cum sa dai frate un Golf pe un Fluence si sa mai dai si diferenta? :|

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!