Jump to content

Golf 5 - Maşina noastră cu aere de vedetă.

66RRR

Postare recomandată

Asta mi-au zis si ei...eu nu am vazut la golf cum este, insa la octavia II este enorm. Atunci nu merita, e clar

Link către comentariu
  • Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66RRR

132

• adriano872

60

• nervoss

26

• Rave

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Noi folosim sertarul de la plafoniera sa tinem in el odorizantele, e cel mai bun loc pentru asa ceva.

La Passat aveam suportul de ochelari si nu incapeau in el nici macar ochelarii de vedere ai lui George. De ochelarii mei de soare care sunt gigantici, nici nu se punea problema. :icon_cheesygrin:

La plafoniera cu leduri, trebuie vreo ajustare la montaj sau e plug 'n play?

Link către comentariu
micuzzu_marius

nici la jetta 6 nu e f mare spatiul pt ochelari, dar incape o pereche de ochelari de soare medii nu din aia gigantici :icon_cheesygrin: , numai ca trebuie sa i pui intr o anumita pozitie(cu lentilele in fata) altfel nu incap

Link către comentariu
lucian_90tud

Merge plug'n'play. Poate gasesti mai usor la un passat b6 din dezmembrari . Sau golf cu echipare de la comfortline in sus.

Link către comentariu
micuzzu_marius

tot varianta dezmembrari as alege si eu ca sunt multe masini aproape noi avariate si poti gasi multe chestii perfecte ca stare :icon_thumleft:

Link către comentariu

Era vai de tine daca luai G6 de la Focsani :))....In primul rand, la Focsani sunt preturile mult mai mari si e plin de samsari....Ii cunosc pe majoritatea asa ca data viitoare da-mi un telefon inainte sa mai vrei sa cumperi ceva de pe acolo. :icon_thumleft:

Stima

Link către comentariu

Adi, am scuza ca nu te cunosteam atunci cand vroiam G6, deci nu aveam pe cine sa sunam. :icon_cheesygrin:

A vorbit George la dezmembrari in Ploiesti, intr-o parte nu au deloc, iar in alta parte ne anunta maine la pranz. Pret 100 lei.

Tot asa de fite, ar mai trebui un comutator de lumini, ca e crapat si o broasca de haion, caci semnul VW e tot asa crapat. :icon_redface:

Link către comentariu

ar mai trebui un comutator de lumini cromat, ca e crapat si o broasca de haion cu camera, caci semnul VW e tot asa crapat. :icon_redface:

:))

Link către comentariu

Nu Rave! Nu cromat si nici camera in broasca nu vreau, am senzori de parcare si daca iau camera imi trebuie si un device compatibil, deci alte cheltuieli... totul clasic si cand o sa fie cazul. :)

Link către comentariu

Usor, usor, o transformi in Golf 6 :)))

Stima

Link către comentariu

Nu dorim asta, ne place asa cum este, dar mai trebuie facute cateva ajustari ca sa fie perfecta.

Apropo, sa imi faci cadou deschizatorul de bere, caci masina nu l-a avut. (ziua lui George e pe 26 mai) :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Masina nu a avut deschizator dar iti pot da cadou un capac de sticla de bere :mop:

Stima

Link către comentariu

Hai pluseaza si tu, macar o lada de bere sa fie! Ei au multi prieteni si trebuie sa aiba cu ce sa-i serveasca :D

Link către comentariu

Ei ar trebui sa mai trimita si pe la mine in cont ceva in plus, nu eu :icon_thumleft: Tu nu vezi ce titlu de fite are acest topic ? :lol: Daca stiam, le luam si taxa pe fite :emthup:

Stima

Link către comentariu

Sa fie maximum de fite: :icon_cheesygrin:

2012-05-16-150.png

2012-05-16-145.png

2012-05-16-148.png

:icon_thumleft:

Link către comentariu

Foarte mult imi place acest Golf, e o frumusete de masina, cati mai multi Km sa aveti cu el!

Link către comentariu

Multumesc de apreciere si de urari!

In mare parte noi nu avem niciun merit pentru cat e de frumoasa. Masina asa a fost, iar noi decat ii punem in valoare frumusetea, prin poze si background-uri dragute (zicem noi). Culoare insa, face foarte mult, pentru ca am mai gasit doua Golf-uri United pe internet, dar albastre si nu mi-au placut atat de mult. La noi se potrivesc toate... jantele, caroseria, totul in culoarea argintiu si totul bine intretinut. De multe ori ne intrebam daca are rost sa facem modificari la ea, oricat de mici si de orice natura, pentru ca asta inseamna sa descompletam varianta de echipare United. Vom vedea, oricum ce vrem noi sa adaugam sunt mai mult... fiţe. :icon_redface:

Seara buna!

Offtopic: Sa imi spuna si mie cineva la cat/e timp/posturi o sa trec la statutul de membra/u, ca sunt arii in care nu pot posta si am nevoie.

Plus ca sunt anumite poze pe care nu le pot vedea in diverse topic-uri, tocmai pentru ca am statu de Primul pas (am cautat pe net eroarea pe care o primesc in cazul acestor poze). Multumesc!

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Dupa un an de la inregistrarea pe forum, devii membru "cu acte in regula". Nu e dupa nr de posturi. La mine asa a fost! inca o data felicitari pt golf, e o masina superba!

Link către comentariu

Pune-i instalatie de brad :santa[1]: Ceva pe blue xenon, daca nu ai..iti trimit eu ;) Ce modificari sa-i mai faci cand masina este foarte la moda chiar daca are 4 ani? O sa devina un pom de iarna daca o sa umbli prea mult la ea. Mai inchide-l pe George in camera ca sunt sigur ca numai el poate sa aiba idei din astea traznite. In fiecare dimineata se trezeste cu cate o idee...fac eu cinste cu lacatul :king:

Stima

Link către comentariu

Apropo de CT-ul mi-am adus aminte de ceva.. "If you think I am too reflex silver metallic look again..I have Full Llumar windows" :P Remember? :)

Link către comentariu

Da, Razvan, imi amitesc aceasta fraza sub forma de "If you think i am too Candy white look again, I have full Llumar windows." de la Passat.

Acum nu se mai aplica pentru ca geamurile pe spate si luneta sunt cu tenta verde si nu are rost sa ne complicam cu folie. Plus ca intr-un fel arata folia neagra pe o masina mare si alba si in alt fel arata pe un Golf-ulet argintiu. Imi amitesc ca cum cativa ani vazusem pe un Chevrolet, folie de geamuri argintie, ducea catre oglinda, foarte frumoasa la vremea aceea, dar acum nu se mai poarta.

Adriano872, nu stiu cine esti, nu te cunosc! :))

Link către comentariu

Prin ce balarii erai aici? Te astept pe la mine cand vrei si un Fluence Priivilege...l-am recuperat dintr-o datorie si o sa se puna praful pe el in curand ;)

Stima

Link către comentariu

Cayenne-ul sau GL-ul nu i l-ai da... :))

"plumos" M..RRR-ul, insa parca ar merge un retrofit xenon

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!