Jump to content

Golf 5 - Maşina noastră cu aere de vedetă.

66RRR

Postare recomandată

Ce ar putea sa sune ca un fier care ruleza pe asfalt din partea dreapta fata a masinii, zona rotii?

Ori a indoit putin tabla de protectie ori este o pietricica intre disc si placuta de frana.

Sa scuture putin masina prin ceva gropi si sa traga niste frane mai puternice.

Daca nu, roata jos si vizualizat tablita de protectie.

ps Sa o purtati sanatosi si voiosi.

Modificat de theo
Link către comentariu
  • Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66RRR

132

• adriano872

60

• nervoss

26

• Rave

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Protectia discului de frana e cam singura tabla pe acolo. Poate sa fie si ea, mie mi s-a intamplat

Link către comentariu

Si o piatra in rizul cauciucului se aude tot ca 2 linguri care se ciocnesc. Cand mareste viteza se aude cu o frecventa mai mare?

Link către comentariu

Cand mareste viteza nu se mai aude deloc si de regula se aude doar cand lasa masina sa mearga din inertie, fara sa accelereze, pe portiuni usor denivelate. De multe ori nu se aude nici pe drumurile care au gropi maricele, pentru ca acestea sunt trecute foarte incet si zgomotul nu apare. Doar in rulaj mic/mediu pe drumuri cu denivelari, crapaturi, adancituri mici, etc. . :tuktuk:

A fost la service si nu este nicio problema la roata, insa se pare ca este o problema la scaunul din dreapta sau putin probabil la usa, pentru ca atata timp cat exista presiune pe scaun, zgomotul nu se aude. A fost la un prieten de-al nostru si impreuna cu acesta a incercat mai multe variante, printre care George la volan si prietenul in spate si zgomtul era prezent, sau George la volan si prietenul "suspendat" oarecum pe locul din fata, dar fara sa preseze scaunul si de asemenea zgomotul exista. Cand a stat in fata, pe scaun, in ambele cazuri nu se auzea nimic, de unde rezulta ca cel mai probabil e o problema cu scaunul, un surubel slabit sau altceva care nu mai sta fixat bine. I-am spus sa incerce sa miste si scaunul pe toata lungimea sinelor de reglare, dar nici acest lucru nu a rezolvat problema.

Punkreas... cred ca e un motiv bun sa vindem masina! :))

Multumesc pentru suport. :icon_redface:

Link către comentariu

Clar, daca scartaie scaunul, trebuie vanduta masina...faceti si voi un pret bun si negociem :P

Link către comentariu

George a pus-o deja la vanzare pe internet, dar nu pentru a o da neaparat, ci pentru ca poate exista cineva care isi doreste masina la pretul cerut de noi.

Noi suntem foarte multumiti de ea si de pretul pe care l-am platit, insa nu vom refuza o oferta pe masura celei dorite de noi in anunturile existente.

2012-04-20-056.jpg

Irinel, trebuie sa te intalnesti cu George pentru micile ADD-uri pe care i le poti activa masinii cu softul tau.

Chiar, exista un topic unde pot citi ce s-ar putea/preta face la Golf 5 2008? Stiu ca imi aratase George un topic pentru Passat.

Link către comentariu

Exista, bineinteles. UIte aici:http://vwforum.ro/topic/64075-codari-vagcom/

In functie de dotarile masinii, controlere montate se pot activa unele sau altele. O sa ne intalnim sa-i facem felul golfului :))

Modificat de nervoss
Link către comentariu

Dupa simptomele descrise mai sus, cred ca motorul si-a trait viata :coffee_lol: Zgomotul acela l-am avut si eu la Porsche cand am schimbat anvelopele...imi indoisera o tabla care se freca de discul de frana.

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Adrian, cred ca nu te mai primesc prin Ploiesti! :icon_cheesygrin:

Din cate imi spunea George, se pot activa destul functii, pentru ca masina are destule dotari.

Cam asa ceva as vrea:

- bip la inchiderea/deschiderea din telecomanda (cu alarma din fabrica);

- ceva cu deschiderea directa a haionului (cred ca din cheie);

- ceva legat de avertizarea in momentul in care se tocesc placutele de frana... dar nu stiu daca merge fara senzor sau daca am deja asa ceva;

- sa se aprinda proiectorul la viraj (cornering);

- poate acel Staging;

- posibilitatea de a se inchide geamurile dupa incuierea masinii, fara a tine apasat pe telecomanda;

- inchidere geamuri cand incepe sa ploua.

Irinel, ce poti face din lista de mai sus? Sper ca TOTUL! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

nu chiar...staging sigur nu.

Link către comentariu

La Staging pot renunta, restul?

Si pentru ca masina are manualul in Germana, la cati km se face urmatoarea revizie, daca a fost facuta cea de 60.000 km?

Cam ce se schimba/face la revizia care urmeaza, ca din manual nu intelegm nimic. Tineti cont ca masina face anul acesta in vara 5 ani, deci probabil sunt operatiuni care trebuie facute chiar daca nu intocmim numarul de km. Stiam asa ceva de pe la Passat, ca ii citisem cartea.

Ps: Adrian m-a informat ca va fi necesara schimbarea kit-ului de distributie si deja citesc topicul aferent. Ceva sugestii?

Link către comentariu

Scrie in cartea masinii la ultima revizie. Trebuie sa te prezinti in toamna sau pe la 76.000 km ;) O sa-i trimit lui George un dictionar Romano-German :)

Stima

Link către comentariu

Multumim lui Irinel pentru ajutor!

Am reusit urmatoarele:

In rest, celelalte optiuni pe care le-am dorit:

- bip la inchiderea/deschiderea din telecomanda (cu alarma din fabrica); NU - nu era cazul

- ceva cu deschiderea directa a haionului (cred ca din cheie); DA

- ceva legat de avertizarea in momentul in care se tocesc placutele de frana; DA - nu era nevoie, am senzor

- sa se aprinda proiectorul la viraj (cornering); DA

- posibilitatea de a se inchide geamurile dupa incuierea masinii, fara a tine apasat pe telecomanda; DA

- faza cu ridicatul geamului cand incepe se ploua. NU - desi am facut cam tot ce era necesar.

Celelalte optiuni gen coming/leaving home sau auto lock after 15km/h sau ce mai stiti voi, masina deja le avea din dotare.

Nu am activat si mi-a si diplacut ideea de DRL pe proiectoare sau pe faza scurta, oricum George tine luminile tot timpul pe ON, chiar daca avem senzori de lumina. Mai incercam la partea cu geamul vs. ploaie...

Pe de alta parte masinii i s-a facut si o scanare si au rezultat 0 erori, injectoarele sunt in parametrii optimi si asa cum era de asteptat, kilometrajul dat de soft este acelasi cu cel afisat in bord (ceea ce nu ma mira deloc - Multumim Adi!).

O seara buna!

Link către comentariu

Km nu e chiar acelasi, este o mica diferenta din cauza anvelopelor :) Nici nu prea aveam ce sa dau inapoi la 60.000 km ....si asa batea la ochi ca sunt prea putini pentru o masina de 4 ani :dry:

Stima

Link către comentariu

Ce e corect, e corect! Exista o diferenta de vreo 200 km intre cele doua valori. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Frumoasa masinuta v-ati luat! Sa o conduceti cu placere! Ati uitat sa-i activati pozitiile U.S si teardrop wiping :) Poate data viitoare!

Link către comentariu

Sa nu iei jantele alea ,sunt oribile. In rest imi place masina, este foarte echipata.

Modificat de TrIcK
Link către comentariu

Multumim lui Irinel pentru ajutor!

Nu am activat si mi-a si diplacut ideea de DRL pe proiectoare sau pe faza scurta, oricum George tine luminile tot timpul pe ON, chiar daca avem senzori de lumina.

O seara buna!

Multumim Razvan! :icon_cheesygrin:

Poate ca ce spui tu nu e tocmai ce am scris eu, dar optiuni legate de faruri/stopuri nu am dorit.

"teardrop wiping" ce inseamna? Google mi-a dat asta: "lacrimi ştergerea" :icon_redface:

Link către comentariu

Teardrop wiping = dupa ce speli parbrizul si stergatorul isi termina turele, mai asteapta cateva secunde si mai face o tura completa ca sa stearga si eventualele picaturi ratacite.

Link către comentariu

NU!

Acest lucru ne enerva ingrozitor la Lancer!

Dupa ce stergeam parbrizul perfect, isi mai aminteau stergatoarele de o tura si imprastiau apa din nou pe tot geamul.

Asa ceva e exclus! :dry:

Link către comentariu

Stiu ca CT-ul are ceva cu xenon-ul si nu-l sufera dar pozitiile de U.S dau chiar bine pe Golf 5,uita-te la masina lui alecsntz,i le-a activat Irinel si dau super bine :)

Link către comentariu

Fac o rectificare la primul post de pe aceasta pagina, masina face doar 4 ani in vara, nu 5.

Trick - nu am luat jantele acelea din mai multe motive, printre care si faptul ca lui George nu prea i-a placut cum se vad pe Golf argintiu (vezi poza).

Link către comentariu

Victorie!

Am reusit sa facem sa functioneze "Rain closing".

A fost George la colegul nervoss si au reluat codarile si de data aceasta a aparut functia si in BC.

Am ascultat si sfaturile date de colegii din aria de Codari VAG si acum merge perfect.

Ii multumesc inca o data lui Irinel.

PS: o poza care imi place mie mult:

2012-04-20-054e.png

Link către comentariu

Ce fitze si figuri pe voi cu poze numai in pietris si alte agregate :rr:

Stima

Link către comentariu

Frumoasa masina in poze, :coolpics: dar in realitate e mult mai bine...Si rar asa masina ingrijitasi curata! :emthup:

@ adriano daca au masina de teren :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!