Jump to content

Golf 5 - Maşina noastră cu aere de vedetă.

66RRR

Postare recomandată

La mine masina a venit din fabrica cu rezerva subtire (roata de carucior :)) ) de 125/xx/18 . E ok ca ai spatiu mai mult in portbagaj.

Depinde de preferinte. Se potriveste si roata ce ai specificat-o tu.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu
  • Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66RRR

132

• adriano872

60

• nervoss

26

• Rave

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Master_Blaster

Si rezerva subtiere e mai usoara asa ca + la performante mai ales daca nu ai multi ponei sub capota.

Link către comentariu

Scuza-ma Rave, ET-ul carei jante trebuie sa fie peste 45?

Al celei de aliaj va fi 48 si al acestei rezerva este fix 45.

A vorbit George la telefon si cu cel care vinde rezerva si acesta spune ca a pus-o pe un Passat B6 si merge perfect.

Link către comentariu

Frumoase jantele si destul de ieftine la pretul acela. Cred ca s-ar potrivi bine pe masina!

Dupa ce le incaltati sa faceti multe poze! :P

Link către comentariu

Lucian, mi-a mai sugerat un coleg tot acele jante, dar parametrii tranzactiei nu sunt aceiasi.

Cat despre poze, George e cel care cauta mereu background-uri interesante pentru a poza masina.

Uitati cam asa va arata Golful nostru, daca ne hotaram:

dscn0840_195.jpg

Va las, o seara buna!

Link către comentariu

Ce masina aveti voi aici :icon_cheesygrin: Sunteti pusi pe fapte "rele" si multe modificari, ahhh? In curand tre sa fac modificari la GL ca sa tin pasul cu voi :))

Stima

Link către comentariu

Sunt putin trista!

Am vorbit cu George aseara tarziu, cand a ajuns acasa, si mi-a spus ca deja a refuzat oferta facuta de colegul cu jantele pe 17".

Motivele sunt subiective si tin strict de noi, vanzatorul fiind de cea mai buna credinta si extrem de serios.

O sa pastram setul de 5 jante pe 16", pe care le are masina, mai ales ca mi-a "soptit o pasarica" despre avantajele si dezavantajele eventualei achizitii si am inteles ca pentru moment nu e o decizie tocmai buna.

Adrian, nu cred ca ne poti intrece cu GL-ul. In fond, ce e un Mercedes, in comparatie cu Golf-uletul nostru?! :))

In alta ordine de idei, iti multumim si aici pentru masina pe care ne-ai oferit-o. Suntem extrem de incantati!

Multumesc tuturor celor care mi-au raspun la nelamuriri si in cazul in care mai vrem sa modificam ceva, voi pune intrebarile aici.

Mi-ati fost de mare ajutor. :icon_thumright:

O zi buna, Raluca.

Link către comentariu

Duminica trecuta am vazut si eu noua achizitie,este extrem de ingrijita. S-o tineti tot asa.

Culoarea este antipraf, stiu asta de pe ''mezinul'' din familie (un polo 9n3).

Referitor la jante,va recomand ceva oem.Sunt mult mai rezistente.

Modelul acela de oz l-am avut si eu in calcul.

Nu stiu daca am zis la intalnirea locala,in caz ca nu...sa o conduceti cat mai multi km lipsiti de incidente!

Link către comentariu

Pai cerea pretul din anunt, 1350 lei fara cauciucuri, dar in cazul nostru era vorba de un schimb mai complicat si de aceea am renuntat.

Sau tu te referi la jantele noastre?

Link către comentariu
the_punkreas2003

Nu merita trecerea de la 16 la 17 in cazul vostru. Anvelopele sunt mult mai scumpe, jantele mai fragile, sanse mai mari sa distrugi anvelopa cand iei o groapa ... Mai bine luati un set de jante+anvelope de 15" pt iarna.

Link către comentariu

1.9 TDI :wub: imi aduce aminte de fosta masina :D sa o stapaniti sanatosi!

Iar despre jante, +1 la punkreas... nu merita. pe 16 sunt super OK, iar pentru iarna 15 - costuri mult mai mici ;) de ex eu dau aprox 1000E iarna 1000E vara... (asta cand le schimb) - iar diferenta dintre 17 si 18 (eu avand 18) nu este asa mare.

Modificat de WEE
Link către comentariu

acum am descoperit si eu atopicul asta :)

sa il stapanitit sanatosi. bine ati revenit.

sper sa o vad si eu live poate saptamana viitoare.

Link către comentariu

Punkreas, cam astea ar fi si motivele noastre (ale lui George mai ales) care ne-au facut sa dam putin inapoi.

Plus de asta, am fi dat 5 jante impecabile pe 4 la fel de frumoase, dar mai fragile si singurul avantaj era aspectul.

La costuri, clar sunt mai costisitoare cele pe 17" si noua la cele existente nu ne mai trebuie decat un set de cauciucuri de vara, pentru ca Adrian ne-a vandut-o cu un set de cauciucuri de iarna Nexen, rulate doar 3000 km.

Multumim Adrian! :icon_cheesygrin:

Bogdan, nu ne vom vedea weekend-ul acesta, poate urmatorul, acum vom fi la Valeni.

Duminica am fost cu ea la intalnire, dar din pacate tu nu ai putut ajunge, insa nu e timpul trecut.

Modificat de Raluca TDI
Link către comentariu

am scris ca saptamana viitoare, pt ca asta nu pot nici eu.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Mai bine le dadeam jos si le vindeam separat :king: ...acuma mi-am dat seama ce prostie am facut.

Mi-au placut Nexen si de asta le-am achizitionat....sunt superioare oricarei alte marci mai ales cele de iarna. http://www.nexentireusa.com/

Voi aveti modelul : Winguard Sport http://www.nexentireusa.com/tires/winter/winguard-sport ...deci drift-uri frumoase la iarna ;)

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Adrian, eu te laud aici in gura mare si tie iti pare rau de ce fapta buna ai facut?! :icon_cheesygrin:

Are George o vorba: "Lasa sa fie pentru pomana adormitilor tai." Sper sa nu te superi. :icon_redface:

Oricum, iti multumesc inca o data pentru faptul ca ne-ai vandut o masina excelenta, echipata, curata, intretinuta, frumoasa si care se vede ca a fost iubita/apreciata. Nici la noi nu va duce lipsa de afectiune si sigur o vom trata asa cum merita!

Zi buna!

Link către comentariu

'neata!

Ce ar putea sa sune ca un fier care ruleza pe asfalt din partea dreapta fata a masinii, zona rotii?

A schimbat George cauciucurile de iarna cu unele de vara, saptamana trecuta si de atunci, DOAR CAND E SOFERUL IN MASINA se aude zogomtul descris mai sus. Cand are pasager, de regula eu, nu se aude nimic si ma gandesc ca daca exista greutate pe roata, greierasul nu se manifesta.

O sa mearga in service, dar nu mi-ar strica parerea voastra. Multumesc!

O zi buna tuturor!

Link către comentariu
the_punkreas2003

Pfoa, e ultra grav, eu zic sa vinzi masina! :)) Are alergie la pasagerul dreapta fata :)

Cine stie, o fi atins ceva de genul vreo tabla cand a urcat roata pe disc. Nu are ce mare lucru sa fie daca doar a schimbat anvelopele. Banuiesc ca zgomotul nu se aude numai la franare, sa ne gandim la placute, nu?

Link către comentariu

M-ai speriat! Pana am vazut semnul LOL, facusem ochii cat cepele! :)

Zgomotul se aude pe denivelari si rareori pe drum bun... iar alergia ar fi la mine, ca eu sunt de regula pasagerul dreapta. :dry:

Ceva idei cum se poate remedia? George zicea ca s-ar duce sa dea roata jos si sa vedem daca gaseste ceva in neregula.

Eu ma gandeam la ceva rulmenti sau altceva, dar nu ma pricep deloc.

Am auzit si eu zgomotul... mie mi se par doua linguri care se ciocnesc una de alta si intial am scos tot ce era prin torpedou ca parea ca de acolo vine ticaitul.

Link către comentariu
the_punkreas2003

E coincidenta prea mare, cum schimbi anvelopa cum apare zgomotul. Deobicei rulmentul huruie deci eu as zice ca nu e ala problema. Cel mai bine sa dea roata jos sa vada care-i treaba. Stiu ca la nevasta-mea la Golf se strambase o tabla si tot asa, se auzea de parca ii cadea roata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!