Jump to content

Golf 5 - Maşina noastră cu aere de vedetă.

66RRR

Postare recomandată

In aprilie imi expira RCA-ul si CASCO si ma gandesc sa ii fac tot la Uniqa, pentru ca sunt multumita de ei si sunt destul de ok in raportul calitate/eficienta/promptitudine/pret.

si la mine a fost cea mai buna oferta anul trecut, in octombrie, insa recent am refacut calculul pe site si am constatat, cu stupoare, ca au dublat preturile (cel putin in cazul meu).

Link către comentariu
  • Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 66RRR

132

• adriano872

60

• nervoss

26

• Rave

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

uniqa nu face parte (inca) din categoria asiguratorilor rau platnici (carpatica, euroins, astra)

Link către comentariu

Isi permit sa faca de capul lor pentru ca suntem un popor de fraieri si delasatori. Aceste companii nu aveau viata lunga pe piata din Europa daca faceau in alta tara ceea ce fac la noi. Vina este in totalitate a noastra si cuprinde mult prea multe ramuri politice ca sa dezbatem pe acest topic al acestei masinute minunate.

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Hey, e topicul masinii mele, nu discutie despre asiguratori!  :P

Multumesc totusi pentru sugestii si atentionari, insa voi merge in continuare cu Uniqa.

Modificat de Raluca TDI
Link către comentariu

sa ne spui si noua cat costa. la mine, de la 460 anul trecut a ajuns undeva la peste 1100 si vreau sa cred ca e o eroare

Link către comentariu
  • 2 months later...

Uite ca s-a implinit mai bine de un an de cand suntem proprietarii acestei jucarii si in continuare suntem foarte multumiti de ea.

Pentru ca am ramas datoare cu un raspuns pentru colegul de mai sus, desi poate nu mai este de actualitate, spun totusi ca RCA-ul l-am incheiat tot la Uniqa si pentru ca l-am facut online a iesit 419 lei, fata de aproape 500 lei cat ar fi iesit la broker. 

In tot acest timp in care ne-am bucurat de masina, va spun sincer ca au fost si momente in care aproape ca luam decizia sa o schimbam cu altceva mai spatios. Au fost oferte de Octavia 2, de Passat B6, dar si de Renault Laguna sau Megane foarte, foarte bine echipate. Nu doresc sa comentez alegerile pe care urma sa le facem, insa asa cum se poate vedea, de fiecare data ne-am convins ca nu merita sa vindem Golful nostru pentru niciuna dintre ele. Intr-adevar, nu este o masina cu care sa te impui pe sosea sau o masina in care sa transporti un elefant, insa este exact ceea ce ne trebuie noua zi de zi. George este cel care tinde si tanjeste dupa o clasa superioara Golfului, insa isi da singur raspunsurile la intrebarile legate de schimbul masinii si ajunge sa renunte la altceva, in favoarea G5.

Nu am ce sa ii reprosez masinii, merge fara sa imi ceara nimic, in afara de motorina, dar si din aceea putina si rar. Tine cu casa, cu buzunarul nostru si in fiecare imprejurare ne demonstreaza ca stie sa faca fata, chiar daca provocarile sunt mai mici sau mai mari, mai complexe, mai ciudate sau de orice alta natura. Se descurca ea intr-un fel anume care ne face sa dam la o parte faptul ca este asa ca o "sfarleaza" pe sosea si sa o iubim mai tare.

Desigur, o sa vina si momentul in care va trebui sa o vindem si eu una iau in considerare fratele ei mai nou, nu, nu G7, dar un G6 cred ca ar fi ideal. Mai ramane sa imi conving sotul ca merita sa facem pasul acesta si ca nu are niciun rost sa ne orientam catre masini mai mari. Pentru moment, insa, este masina perfecta si atata timp cat familia nu se va inmultii, atunci nevoile noastre nu au de ce sa creasca... poate doar mofturile, insa si acelea sunt de luat in considerare.

Cam atat despre ce mai face azi "Golful cu aere de vedeta" si va multumesc pentru lectura! :)

2012-05-06-128_zpsb77e0f78.jpg

RRRaluca

Link către comentariu

Salutari,

Am avut astazi onoarea sa va vad "Golful cu aere de vedeta",si nu doar atat,am si parcat langa el pentru simplul motiv ca acolo locuiesc(bd.Bucuresti). Am avut astfel ocazia sa-i dau o roata si sa-l admir mai indeaproape,nu doar din poze. Felicitari pentru starea excelenta a masinii, insa trebuie sa dau o bila neagra pentru cauciucuri( :icon_rendeer: ) si pentru stopul dreapta cam aburit(am auzit ca se rezolva cu o punguta de silica gel din aceea de se gaseste in cutiile de pantofi). De praful de pe masina nu comentez nimic pentru ca a mea e si mai si... :D

Drive safe.

Link către comentariu

Si eu l-am vazut si admirat in Bariera Bucuresti parcat, dar am uitat sa mentionez. Arata bine!

Link către comentariu

Guilty as that! :P

Cauciucurile nu le-am schimbat, desi cele de vara sunt depozitate bine, pentru simplul motiv ca nu mai gasim cheia de la magazia unde au fost puse asta iarna. Si nu e vorba de un lacat ce poate fi spart, ci de o broasca veche ce presupune gaurire cu bormasina... etc. :(

Stopul nu dorim sa umblam la el, pentru ca nu ma deranjeaza cu nimic, insa daca se rezolva cu gel, as vrea sa stiu care este procedura.

Despre praf nu comentez pentru ca daca suntem vecini, crisdaman, atunci sigur cunosti situatia! :P

Toate bune!

Link către comentariu

Stopul nu dorim sa umblam la el, pentru ca nu ma deranjeaza cu nimic, insa daca se rezolva cu gel, as vrea sa stiu care este procedura.

Despre praf nu comentez pentru ca daca suntem vecini, crisdaman, atunci sigur cunosti situatia! :P

Ideea cu silica gel e ca lasi punguta aceea 'as is' in stopuri ca sa traga umezeala fara nici un efort sau surub desfacut (in cazul meu,cel putin,la stopul de G5 nu stiu).

Modificat de crisdaman
Link către comentariu

Daca stiam, dadeam eu cu o piatra in stop, dimineata...in felul asta iesea condensul prin fisura/gaura nou aparuta :))

Link către comentariu

Ziua lui George e duminica!

Decat sa dai cu piatra mai bine iti dau codul stopului si... esti baiat mare, de aici te descurci tu! :P

Link către comentariu

Arată f.bine maşinuţa ,te-am  văzut azi pe Pod la Sud şi în Bariera Bucureşti  :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Raluca, masina voastra intoarce "inca"..capete :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!