Jump to content

Accelerare intrerupta (smucita) Passat B6

bogdy_a
 Share

Postare recomandată

Corect, insa si eu sunt curios de urmatorul aspect: daca auto a mers bine 100k cu softul x, ce se schimba de la 110k de ii trebuie softul y, pentru a functiona la fel ca in primii 100k.

Modificat de D@ny
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu cred ca are legatura cu softul. 3 saptamani merge bine cu un soft si o saptamana nu mai merge? E ceva mecanic dupa parerea mea. Mie nu mi s-au mai intamplat de cateva saptamani.

Link către comentariu

Accelerarea asta intrerupta o aveam si eu acum 1an. Eu aveam clapeta acceleratie V157 dusa (asa au numit-o cei de la VW Euro Tehno Group-Pitesti). Am schimbat-o iar de atunci nu mi s-a mai intamplat decat o singura data, dar nu cred ca era neaparat de la acea clapeta. Intreruperile le aveam undeva pe la 2000-2200rpm.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut. am si eu intreruperi imi da in nas mai ales cand plec cu ia din subturatie dupa 2500 de ture nu mai imi face.cate odata cand schimb treptele de viteza mi se opreste motorul instantaneu si imi apare check engine now. imi face asa si de 5-6 ori repetat.sant zile cand nu se opreste deloc si merge normal ce sa fie?.masina o am de 2 luni 2.0 tdi cr bluemotion 110. si e adusa din olanda. astept pareri va multumesc

Link către comentariu

fa o scanare sa vedem ce eroare stocheaza.

Link către comentariu

o scanare ti-ar spune daca e ceva electronic , in cazul in care nu da erori atunci e ceva mecanic.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

o scanare ti-ar spune daca e ceva electronic , in cazul in care nu da erori atunci e ceva mecanic.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Link către comentariu

Nu numai electrica sau electronica - ca avem o gramada de senzori care monitorizeaza componente mecanice.

Link către comentariu

Si motorul meu intrerupe dar numai in plaja de sub 90 grade. Dupa ce se incalzeste dispar intreruperile. Totusi sub 90 grade se simt destul de brutal si sunt nevoit sa accelerez ca am senzatia ca s-ar opri motorul daca nu o fac.

Link către comentariu

Salutare! de vreo cateva zile am intampinat o mica-mare problema la passatul meu din 2007. Precizez ca are motor de 1.9 tdi. Dintr-o data a inceput sa traga intrerupt. Dupa 1800-2000 de ture cand accelerez smunceste-intrerupe si se tureaza foarte greu.ce problema ar putea fi????

Link către comentariu

pune testerul pe ea si vezi ce erori iti apar

Link către comentariu

Nu am diesel insa ma gandesc sa nu fie din cauza motorinei.

Ai alimentat recent?

Ma gandesc sa nu ai motorina proasta sau sa ai apa in filtru sau chestii de acest gen.

Link către comentariu

exact acelasi lucru imi facea si mie si din intamplare cand am fost azi la revizie cu ea am aflat ca pompa de motorina este moarta. mi-au aratat cand puneam contactul nu arunca gram de motorina.

Link către comentariu

Rampa de injectie, categoric. Am patit asta la un B6 2.0TDI. Dupa 2300 de ture intra in limp si tragea in suturi. Am descoperit namol in rezervor (traiasca RO), in care pompa plutea si alimenta fix cand voia. Automat, toata rampa de injectie murdara. Verifica si injectoarele...valorile din VAG :)

Link către comentariu

Salut

Ceva de genu asta am patit si eu

Verifica cablul care duce la sensorul de turatie

La mine un fir era intrerupt si la trepidatii mai mari nu facea contact si de aici motorul tragea intrerupt.

O seara buna!

Link către comentariu

Va multumesc frumos tuturor pentru raspuns! Am fost azi la un service si cei de acolo mi-au zis ca ar fi volant,deoarece si cand sta la relanti se aude batand......Ce parere aveti???

Modificat de donys
Link către comentariu

am rezolvat problema!!! va multumesc tuturor pentru ajutor. De vina era filtrul de combustibil care era negru de la motorina de romania!!!

Link către comentariu

Eu am aceeasi problema. Filtrul de motorina este schimbat recent. In treapta a 5-a in jurul a 2000 RPM intrerupe dintr-odata. Nu stiu cauza. DPF nu am, erori nu exista. De asemenea masina merge de parca ar avea mai multi caluti. La talpa, in urma mea ramane un nor de fum negru. :(

Modificat de mri
Link către comentariu

Nu stiu ce sfat sa ti dau . La mine a fost doar filtrul de combustibil problema...

Link către comentariu

Victorashtheone

Salut!! Am achizitionat un Passat 2.0 TDI 170 CP din 2006 si dupa cateva zile motorul a inceput sa mearga cu trepidatii si sa smuceasca. I-am schimbat toate filtrele si uleiul si tot continua sa mearga naspa. Dupa un timp isi revine si are si putere normala motorul.

Link către comentariu

Fa-i o scanare si vezi daca ai ceva erori stocate. Eventual si un log in mers.

Link către comentariu

Victorashtheone

I-am facut un tester cu vag com, avea ceva erori, insa au fost sterse. Era ceva legat de filtrul de perticule, care si ala se tot infunda...Nu am inteles notiunea "log in mers"...

Link către comentariu

vezi aici. Rezultatele le postezi aici.

Modificat de pronet
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!