Jump to content

Golf 6 HL United Grey

FloreaMihai

Postare recomandată

Foarte interesant ca halogenele par sa aiba o lumina mult mai alba in comparatie :)), xenon-like

Acum am vazut printre primele poze ca si la tine a venit cu diferenta de culoare:

dsc7279f.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

nu.. asta e dupa ce am pus bara de R-line.. mi s-a zis de la service ca nu au cum sa mai scoata vopseaua originala ca se face alt tratament pentru plastic .. bla bla

Link către comentariu

Din fabrica a fost uniforma?

Recunosc ca la tine parca e si mai mare diferenta de nuanta, oricum vorbesc prostii cei de la service.

Link către comentariu

da din fabrica era uniforma .. cand o s-o zgarii sau ceva imediat o s-o duc la vopsit:))

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu
  • 1 month later...

ca tot nu am mai scris de mult pe aici

56186952564132079813312.jpg

dsc0186nb.jpg

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu

Mi-a soptit mie cineva ca ai luat jantele astea. Ultralejere de 18"? De curiozitate le-ai cantarit?

Cred ca au un ET cam mic, ies cumva inafara caroseriei?

De suspensie nu mai spun ca e Tiguan in toata regula acum.

Oricum buna miscarea :icon_thumleft: .

Link către comentariu

ET35 si probabil o latime de 8 nu fac casa prea buna cu o suspensie lasata. Eibach Pro Kit, dar fara oameni in spate pt ca va atinge la denivelari.

Link către comentariu

sunt pe 17 et 40 si 8j :D

suspensie dupa iarna ca o sa umreze sa pun jantele de iarna si nu are rost sa iau de acum suspensie..

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu

Ai vopsit in Craiova bara sau prin Bucuresti ?Oricum diferenta de nuanta este grosolana ,trebuia revopsita..problema cred ca provine de la marca de pigmenti.Data aviatoare sa nu o mai vopsesti in acelasi loc.

In alta ordine de idei ar merge niste praguri asortate la bara aia.

Modificat de TDR
Link către comentariu
  • 2 years later...

impecabil ... sunt curios cum ar fi aratat coborata si cu oz-urile.

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Pune-i si capacelele in centrul jantelor. Si parca ar merge niste lupe+xenon :)

Link către comentariu
FloreaMihai

oz-urile le-am dat dupa o luna pt ca aveam una sudata, (nu va recomand sa cumparati jante de la dorin tiperciu) este in starea asta de mult, dar am uitat de topicu asta:)), am si capacele centrale o sa mai pun poze si da as vrea sa o dau, dar care ar fi pretul corect care sa il cer poate ma ajutati si pe mn 

Link către comentariu
  • 1 month later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!