Jump to content

Golf 6 HL United Grey

FloreaMihai

Postare recomandată

Salut,

In sfarsit m-am hotarat sa-mi prezint si eu masina.

Este un Golf 6 HL United Grey 1.4 122CP cu urmatoarele dotari:

-RCD 510

-Climatronic

-Stopuri LED +

-Bara R-Line +

-Folie 65% Llumar +

Modificari pe viitor:

-terminarea kitului R-line

-admisie

-evacuare

-suspensie sport

dsc7279f.th.jpg dsc7256g.th.jpg dsc7271.th.jpg dsc7264k.th.jpg dsc7263e.th.jpg dsc7284e.th.jpg

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Ma bucur ca ai inceput kit-ul de r-line :D.

Stopurile pana la urma iti merg fara erori sau cum ai facut?

Sfat, daca tot ai facut hayonul clean renunta la stickerul cu nurburgring. Poti pune unul tot cu conturul Nurburgring pe care scrie neverbeen :P si daca iti schimbi atat admisia cat si evacuarea e pacat sa nu o resoftezi.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Foarte frumoasa Mihai, incearca cand ai timp sa vopsesti grila centrala si cea de la proiectoare in negru lucios.

PS: ti-ai luat pana la urma stopurile de pe kufatec?

Link către comentariu

Foarte bine arata cu bara de R-Line! Si +1 pentru:

sa vopsesti grila centrala si cea de la proiectoare in negru lucios.

:icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc,

@stopurile le-am luat dp ahw-shop, imi dau eroare in bord

@legat de grile vreau sa le schimb(toate) sa pun pe cele fara crom si sa le vopsesc in negru lucios, ma gandeam sa fac schimb cu un coleg care are TL sau CL...

@ego am avut mai multe stikere pe luneta, dar le-am dat jos si acela a ramas..

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu

Pai ia legatura The-Ego ca vroia si el sa ia o interfata de la Kufatec, comandati doua si impartiti transportul la 2 si se rezolva cu eroarea. Grilele nu sunt diferite la prindere, au aceeasi prindere din cate stiu eu. Grila mea cromata a ajuns pe masina lui Rave si nu e HL deci se potrivesc.

Spor la treaba.

Link către comentariu

Din pacate si pe Trendline grilele de la proiectoare vin cromate.

Cea dintre e fara marginea cromata si ma intereseaza pe mine schimbul, dar tot raman cele de la proiectoare cromate.

Cel mai simplu vopsesti pur si simplu peste!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
FloreaMihai

saptamana care vine fac prima revizie 104xxkm, ce ulei imi recomandati ? :>

Link către comentariu

Daca o faci la reprezentanta si vrei sa pastrezi garantia, iti vor pune ei Castrol Edge

Link către comentariu

Si daca te duci cu uleiul tau nu accepta? De exemplu motul sau aral...

Stiu ca prima conditie la garantie este ca orice faci...sa faci la ei.

Link către comentariu

Depinde de reprezentanta, spre exemplu in Bucuresti, mai ales daca esti in perioada de garantie ei zic ca e motiv de invalidare, nu garanteaza pt acel ulei. Aceeasi poveste si cu filtrele desi sunt aceleasi. Niste baliverne ca sa vanda un ulei cu 60-70% mai scump.

Link către comentariu

Bun sa fie asta e important. Lumea vb tot mai de rau Castrol. Eu n-am nimic cu el deocamdata :D

Link către comentariu

N-ai nici o treaba, daca prezinti factura la ulei, si filtre nu au ce sa faca, sunt obligati sa le schimbe ca doar nu e monopol

Link către comentariu

Le schimba asta e clar, dar daca e vorba sa apara vreo problema de garantie la motor, imediat vor spune ca nu era bun uleiul/filtrele, se agata de orice.

On topic: Daca nu ai avut probleme cu Edge, mergi in continuare pe el, eu chiar ti-as zice 5w40

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
FloreaMihai

mda.. o sa merg maine la ei sa intreb daca pot sa vin eu cu ulei+ filtre(legat de filtre voi ce ati schimbat doar pe cel de ulei si restu le-ati suflat?sau le-ati schimbat pe toate)

Link către comentariu
  • 1 month later...

hmm nu am mai scris de ceva vreme pe aici :D

Intre timp am facut revizia (10.394km) schimb ulei(5w30castrol) + filtru ulei 400ron

Am activat cateva functii cum ar fi:stingerea DRL-ului pe partea pe care se aprinde semnalizarea , stingerea proiectoarelor la flash, coming home merge doar cu blitz..,proiectoare aprinse in marsarier, si bipaitul centurii .

Sopurile spate le-am codat asa

am sters eroarea si nu mai am nicio problema :D

Am pus si niste loguri din vcds cu eroarile pt bec..(poate e ceva in neregula)

log error vcds.txt

log vcds.txt

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut,

Nu am mai scris de mult timp pe aici .... masina merge impecabil am 13xxxkm.

2 bube mici proiector spart + arpipa lovita de o piatra de la camion :P

10082012444.jpg>

10082012442.jpg

Uploaded with ImageShack.us

13062012412.jpg

Pun jantele la vanzare 550E sau schimb cu ceva mai mare pe 18

08082012439.jpg

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu

La cat mai multi km :icon_thumleft:

Cred ca mai este un upgrade de care nu zici, dar se vede. Cumva becuri galbene de ceata? :P

Ai pus led-uri la numar? Pare foarte luminos sau poate e doar contrastul cu bezna.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

nu nu :P ase se vede becu` din proiector si led la numar nu am cred ca este de la blitz:P

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Proiectoare galbene :icon_idea:, mie imi place cum se vad voi ce parere aveti?:-s

15092012507.jpg

17092012512.jpg

Modificat de FloreaMihai
Link către comentariu

Doar asa, de amorul artei, sunt ok. Daca mergi cu ele aprinse mereu, cu atat mai mult noaptea, pas. Te *&$ rau la ochi...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!