Jump to content

Nedumerire polish centre bbs rm

Alex_YUM
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am polishat centrele de la rm-uri zilele astea pana la 3000, inclusiv cu pasta, toate 3M si nu reusesc sa le fac sa luceasca mai mult de atat.

Parca au o tenta spre negru chiar si asa.

Aveti idee de ce?

post-13595-0-25409500-1335010922_thumb.j

post-13595-0-19140200-1335010936_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exista un polish special de la Autosol, il poti cumpara de la Colin, este extrem de bun si da un luciu fenomenal.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

poti sa incerci cu orice pasta...nu va iesi niciodata luciu oglinda....ce gasesti in magazin..sunt doar paste de intretinere :)..autosol, sonax, Meguiar's..etc.....

Link către comentariu

Exista vreo reteta pentru luciu oglinda? :)

Link către comentariu

da,sa le trimiti la maestru sharky ca ti le rezolva el :D

Link către comentariu

materialul la jantele monobloc nu este acelas cu cel folosit pentru bordurile de la jantele modulare. niciodata nu vei putea polisa o janta monobloc ( cum e cazul la restul jantei de rm fara bordura, si doar miezul la rs) cum se poliseaza bordurile jantelor modulare

Link către comentariu

Cred ca aliajul este de asa natura, cum spunea si armando. Oricum am polishat si o carcasa din inox pt altceva cu aceleasi materiale si a iesit oglinda.

Link către comentariu

try me...si vezi ce iese..repet..acele paste din magazin...gen "pasta de dinti" este doar pentru intretinere...

Link către comentariu

Intr-un final au iesit oglinda. Pasta care am folosit-o era una rosie, dupa care am dat cu una alba.

Stiu sharky ca esti priceput in tot ce se numeste polish, dar am vrut sa-mi fac damblaua si sa le fac cu mainile mele.

Link către comentariu

foarte bine!respect pentru cei care au ambitia asta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!