Jump to content

VW passat CC 2.0 Tdi 140

LostUser

Postare recomandată

Salut tuturor. As dorii sa imi prezint si eu masina mea. :lol:

Vw passat cc

An 2009, noiembrie

2.0 tdi 140hp

Optiuni : bixenon adaptiv, xenon proiectoare, alarma plus, interior scaunele obisnuite cu alkantara, scaune fata + spate incalzite, scaune electrice fata, parktronic F+S, auto hold, perdeluta electrica spate, geamuri cu tenta fumurie spate, carkit cu telefon inclus in cotiera si tastatura bord, RNS510 cu touchscreen avand hard de 20 gb + card 16 giga + 6 CD, DVD, torpedo cu functie de racire, momentan atat imi trec prin cap.

Functii active ulterior cu vag : "piuirea" din sirena alarmei la blocare/deschidere usi; mod sua lights (becurile din fata de semnalizare stau aprinse la 25% din capacitate), safety windows (geamurile se ridica automat dupa 20 km/h, si altele dar nu imi vin acum in minte...

Pareri personale : e o masina super ok. inainte de asta am avut un audi a6, 3.0 tdi destul de puternica, cu o remapare facuta cu cap, sistem de evacuare etc. am ajuns la cc printr-o "combinatie". Un minus i-as da pentru ca e putin lenta, dar per-total este o masina super ok. Se conduce foarte usor cu jantele pe 18" si tinuta la drum este impecabila. Nu intra aer sau macar sa se auda din cauza lipsei ramelor de la usi. Foarte silentioasa din cauza filtrului de particule, consum extrem de mic pentru conducerea urbana, functii foarte interesante pe o masina.

Atasat am pus cateva poze, scuze daca sunt neclare sau din unghiuri nu prea reusite.

iarna trecuta, seara, zapada :icon_redface:

post-105001-0-70413000-1334898853_thumb.

post-105001-0-25634400-1334898857_thumb.

post-105001-0-87885200-1334898859_thumb.

post-105001-0-33320100-1334898869_thumb.

post-105001-0-34352900-1334898877_thumb.

post-105001-0-96515000-1334899865_thumb.

post-105001-0-17808800-1334899869_thumb.

post-105001-0-58411300-1334899872_thumb.

Modificat de LostUser
Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• LostUser

29

• xDaniel

9

• MykeMouse

5

• Hayate

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Domnule este absolut bestiala masina ta!Daca as dispune de bani sa imi schimb b5.5-ul as alege si eu un CC :icon_cheesygrin: .Drumurii bune va doresc si sa te bucuri de ea la maxim si fara evenimente neplacute.Bafta!

Link către comentariu

Arata foarte foarte bine,felicitari pt achizitie...:P

Un big like la jante....:P

Link către comentariu

Superba.

Daca nu aveam nevoie de o masina practica (familie, scule, etc... la purtator) asta imi cumparam si eu.... Asa am optat pt B6 - facelift -2010 - cu aceeasi motorizare ca a ta.... cred.

RNS -ul .. e ceva ce trebuie sa imi pun si eu la mine.

Poate faci ceva poze, sa vad si eu cum se vad pictogramele de la clima, parktronicul si telefonul, pe Navi, cand umblii la ele....

Link către comentariu

Superba! Si eu am in familie un CC ( al doilea pe care il avem :)) ) si este senzatie masina...sa te bucuri de ea milioane de km fara probleme!

Link către comentariu

Mersii Calin cat si Florin :rolleyes:

Ps : da, Florin, azi fac 2,3 poze si pun oricum sa stii ca RNS-ul face banii.. Se aude super, touch-ul nu se blocheaza, navi RO e wow...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Da Muale.. Scuze, eu am gresit. Se inchid dupa ce am inchis masina geamurile daca am uitat deschis, si da usile dupa 20km/h

Link către comentariu

Bun Venit!

Masina arata foarte bine :wub: cu aceasta ocazie iti urez multi KM fara incidente neplacute si sa te bucuri de ea.

un soft ar coafao foarte bine, sa ajungi undeva pe la 175CP :D (ca tot o dezamagesti ca e cam lenta)

Stima.

Link către comentariu

Mersii Mike :) da..ai mare dreptate, si chiar urmeaza la colegul nostru de la longlife uk, cam 180-185 hp si evacuare turbo-back :ph34r:

Link către comentariu

Nu iti recomand sa faci evacuare turbo back, asta ar insemana sa renunti la filtru de particule iar dupa soft o sa ai niste surprize neplacute...

Link către comentariu

Salut. Pai spune-mi ce surprize...macar sa stiu

Link către comentariu

foarte frumoasa masina! Ca o parere personala, CC-ul mi se pare una din cele mai reusite masini de la VW in ceea ce priveste design ul....Sa o conduci cu placere. Ai redus puterea la jumatate..de la aproape 280 la 140 cp...cum e diferenta?

Link către comentariu

Cred ca se refera la fum si la eroarea de la sonda lambda + un consum pe masura

:icon_thumright: precizez ca nu ma pricep la technologia de la passat cc tot ce am spus mai sus sunt doar niste pareri pentru modelele mai vechi

Stima.

Link către comentariu

Mersii DDT. Da ai dreptate... E mare diferenta :) imensa chiar... Dar are si plusuri. Si oricum mai am un porsche cayenne s 4.5, 380 hp.

Mike si eu m-am gandit la fum si erori.. Dar oricum fum nu o sa iasa mult si softul va fi rescris sa nu existe erori..altfel nu functioneaza

Link către comentariu

ei bine atunci, daca e o alta masinuta cu puterea aia totul e clar...

jantele creaza o imagine per totala absolut perfecta!

Link către comentariu
florica adrian

Frumoasa masinuta. S-o conduci cu placere, sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

Fa-ti soft si evacuare fara probleme :) O sa ai probleme cu noxele, atat. CR-ul nu scoate fum, e cu totul altceva decat PD...cat despre DPF, te limiteaza atunci cand ai fost, asa ca jos cu el! :D

Link către comentariu

Pt florin :)

post-105001-13349430749666_thumb.jpg

post-105001-13349431179125_thumb.jpg

Link către comentariu

Deci RNS -ul arata " :eek:" super frumos sa il stapanesti sanatos inca odata :icon_thumleft:

poate cand ai timp pui si o poza cu o parcare.

Stima.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. E foarte frumos CC-ul si culoarea ii sta bine.

Totusi nu imi plac xenoanele in proiectoare, rolul lor e altul :P

Link către comentariu

Foarte frumos CC`ul, sa te bucuri de el 1milion de km. Cum zicea si colegul shimano mai sus, nici eu nu sunt de acord cu xenon in proiectoare, dar am stat si m-am uitat mai bine si am observat ca nu proiectoarele sunt apinse in pozele puse de tine, ci un fel de DRL`uri cu led, gresesc?

Poate reusesti sa faci niste poze mai clare, sa o admiram mai bine. Bafta.

Link către comentariu

Scrie la descriere, xenon proiectoare :-)

CC-urile sunt f frumoase, sa il stapnesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc baieti :rolleyes:, da am xenon in proiectoare pt ca imi ramasese un kit si l-am pus chiar daca never nu le folosesc. In suportul lor am decupat cu caldura si am incadrat niste drl-uri. In afara iese jumate de cm sa zic. Drl-urile sunt custom(ledurile le-am aruncat din start pt ca sunt niste bombe si am pus cu ajutorul lui Bogdan de pe volvo forum niste leduri de 4 ori mai mari) care se vad ziua la 90% din puterea celor de S6. O sa pun azi niste poze. Si era sa uit, DRL-urile din far cele galben standard le-am schimbat cu greu in xenon. Cine stie, stie ca calculatorul de lumini la passat e nebun (da erori) la drl albe dar cu rezistoare am reusit sa fie ok fara erori.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!