Jump to content

Avertizorul EPC aprins in bord

dark_eden
 Share

Postare recomandată

Oare este normal ca o masina de 3 saptamani cu 1200 km la bord sa-si puna singura avariile si sa se tureze sacadat ca in filmele cu prosti? Am ramas mut cateva secunde, ma claxonau toti ca eram in mijlocul intersectiei, iar masina nu mai mergea decat in "suturi". Specific ca pe bord se aprinsese ledul "ECP" :blink:

M-am scarpinat in cap, am oprit motorul cu riscul de a ramane infipt in intersectie. Am tras aer in piept si de data asta am avut noroc. Masina s-a comportat ca si cum nimic nu s-a intamplat si am putut scapa de blestemele soferilor agitati. :confused:

Stie careva de unde a survenit problema? Este anormal ca o masina de 15k euro, luata de noua, sa faca exact ca o dacie din ''77 trecuta pe gaz. Multumesc!

Modificat de dark_eden
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Despre ledul ECP s-a mai discutat. cauta si vei gasi pe forum.

Link către comentariu

Ai avut probleme cu mizerii din benzina. Schimba furnizorul!

Link către comentariu

@ DORU_14 ... serioooos? cum ai determinat?

Link către comentariu

O consider o posibilitate cu procent ridicat de probabilitate. Mai intai vorbesc din experienta (din pacate), apoi e cel mai probabil ca aceasta sa fie cauza. Oricum, in caz ca se repeta, un test VAG ii va spune exact daca vreo componenta a motorului are o defectiune.

Link către comentariu

Vezi, era mai bine daca dadeai acest raspuns de la inceput.

Link către comentariu

Problema pe care am avut-o a fost din cauza faptului ca am urcat o panta (parcarea subterana de la Cora) la relanti, cu viteza a doua - iar motorul era f. rece. Fiind subturata nu avea sarcina necesara sa urce panta si atunci computerul a dat o eroare - ledul ECP. De fapt au zis ca toti 1000 km am mers cu ea subturata, ca trebuie sa merg cu ea macar pana in 3k de ture, fiind motor de 1,6 pe benzina. Dar credeam ca fiind in rodaj trebuia sa o menajez. Si consumul este sensibil mai mic daca este turata cat trebuie, iar eu credeam ca este invers.

Cei din service de la Brady mi-au lasat o buna impresie. Au tinut sa plec cu zambetul pe buze si au reusit cu toate ca n-au vrut sa primeasca nici un leu. :D

Modificat de dark_eden
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!