Jump to content

Nu apare portiera deschisa in maxidot

costel08
 Share

Postare recomandată

da, e corp comun cu motorasul de usa.

mai rar modul confort, care sa faca figuri la B6...... dar, niciodata nu stii...

Pe 46 - convenienta - eram curios daca vede cum lucreaza usa, cu VCDS-ul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• costel08

19

• F l o r i n

13

• Al Bundy

5

• marianu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

dar daca era de la modulul de confort nu trebuia sa imi dea ceva erori pe vcds?

zi-mi te rog cum sa fac sa vad daca lucreaza bine usa cu vcds

Link către comentariu

intra in blocurile de masura, din 46.

Link către comentariu

spre seara iar a inceput sa faca figuri adica nub se inchidea portiera, am facut o scanare si nu apare nici o eroare, atunci am intrat cu vcds in 46 si cand dau sa fac un test pe motorasul si stanga spate nu imi da voie cateodata ma lasa cateodata nu, atasez poze poate un ajutor ceva, ca nu stiu ce sa ii mai fac

si cand am intrat la measure blocks in 46 portiera stanga spate cea cu problema o vede SAFE,iar celelalte UNLOCKED,

post-72136-0-13126700-1352184687_thumb.j

post-72136-0-64714700-1352184693_thumb.j

post-72136-0-45989300-1352184701_thumb.j

post-72136-0-68753800-1352184708_thumb.j

Link către comentariu

daca ai verificat cablajele, acum nu-ti ramane decat sa gasesti un B6 la dezmembrari si sa mergi cu masina acolo, sa probezi direct cu alt calculator de usa.

Link către comentariu

dar trebuie adaptat calculatorul de pe usa sau merge fara adaptare?, iar daca nu sunt astea de vina modulul de comfort se poate rescrie softul pe el?

Modificat de costel08
Link către comentariu

il pui direct pe masina.

Modulul confort - intai sa vedem cum sta treaba....

Link către comentariu

ok. astazi merg si incerc , sa incerc si ala de la usa din dreapta care nu apare pe maxidot cand e deschisa ?

Link către comentariu

Pai nu de ala vorbim aici ?

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

astazi am lasat masina la un service care au si programul VAS cel de reprezentanta, am asistat si eu la munca lor..... pus masina pe tester doar codul 01038 Central Locking Thermal Protection, in rest nimic, le-am zis ca am schimbat yalele amandoua ca ei au crezut ca este de la yale, si au zis ca calculatoarele de pe portiera nu au nimic deoarece le-au adaptat din nou cu vas-ul si au facut teste pe ele zicand ca sunt in perfecta stare de functionare,

deci totul bine si frumos dar eu am ramas cu vechile probleme, adica amandoua portiere cu belele, cea din dreapta functioneaza bine dar nu imi aparee in bord cand e deschisa iar cealalta nu se inchide cand inchid masina din telecomanda........

sa fie din modulul de confort? ca daca merg la reprezentanta ma pun aia sa schimb tot la ea (modul confort, modulul de sub volan, recodare chei) oooooooooooogroaza de bani nici nu am curajul sa ma gandesc...

rezultatul de la service......nimic.......... au dat din umeri pt ca nu stiu ce sa-i faca, firele sunt ok, yalele ok, calculatoarele de pe usa..parerea lor ca sunt ok, si tot belea pe masina.

Un punct mare in minus celor de la VW ca au pus imobilizatorul in modulul de confort

Link către comentariu

cauta pe cineva care dezembreaza B6, pe langa tine. Mergi si probeaza acolo, cu alte calculatoare de usa - totusi, greu de crezut sa cada amandoua.... dar, pana nu verifici, doar povestim.

daca tot asa face, trebuie verificat confortul.

Link către comentariu

luni schimb calculatoarele de pe portiere dar daca tot persista ca e cam putin probabil sa se duca amandoua , cum pot verifica modulul de confort?

Link către comentariu

am verificat calculatoarele si nu este de la ele, verificarea a fost facuta de un mecanic care lucreaza la reprezentanta VW si s-a uitat la firele care intra in calculatorul de pe usa si a zis ca firele de la broasca vin direct de la modulul de confort si nu trec prin calculatorul de usa,

atunci ramane modulul confort. tipul mi=a zis ca este cam costisitoare problema si cei de la reprezentanta nu accepta module second ci doar nou dar trebuie schimbat si cel de sub volan plus adaptari...

am alta solutie sa pot remedia adica cu un modul second?

Link către comentariu

din pacate, se pare ca omul nu stie ce vorbeste.....

daca lucreaza la reprezentanta, zi sa caute pt

- usa stanga spate - ce inseamna J388 si ce vine la T18d/7 si T18d/1 - respectiv, F10 - switch-ul

- usa dreapta spate - ce inseamna J389 si ce vine la T18d/7 si T18d/1 - F 11 - switch-ul.

in rest, ca e modulul sau nu.... vezi doar cu altul de proba.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

am avut ceva treaba si nu m-am ocupat de masina dar am observat o chestie,

am avut bifata optiunea ca dupa 15 km/h sa se inchisa usile si la scoaterea cheii din contact sa se descuie, si am debifat acele optiuni si am bifat optiunea ca la deschiderea masinii din telecomanda sa se deschida doar portiera de la sofer iar la apasarea de doua ori pe deschis sa se deschida toate...........

am o saptamana de cand am facut aceste schimbari si portierele functioneaza perfect, adica se inchide si se deschide normal fara sa mai faca figuri....

ce sa fie?

Link către comentariu

mai conteaza ce e? lasa asa si gata! bine ca merge.

Link către comentariu

conteaza, ca nu stii de la ce este problema.

Sa speram ca doar a fost zapacit un pic, modulul confort.

Scaneaza acum si vezi daca mai apare vreo eroare.

Link către comentariu

a fost doar o simpla coincidenta, iar a inceput sa faca figuri asta dupa o saptamana de functionare perfecta , iar la scanare nu a aparut nimic, cred ca am sa iau la purificat cablurile care vin de la portiera la modulul confort fir cu fir, poate4 gasesc ceva in neregula

Link către comentariu

• 4 weeks later...

nu am vrut sa deschid un topic nou,la masina din semnatura imi apare in displayul din bord viteza de deplasare ,dar in mile.stie cineva cum se poate modifica in km/.am intrat in toate setarile din computer si nu am gasit aceea setare.

Link către comentariu

Alternative speed cauta asta in maxidot. Asa a aparut de cand ai luat masina sau te-ai jucat tu pe acolo?

Link către comentariu

al bundy, asa era setat de cind am luat masina.nu imi aduc aminte sa fi vazut ce spui tu pe acolo,dar o sa ma uit azi .

Link către comentariu

in maxi dot nu e decit optiunea de bifat sau debifat alt speed.....nu am setare pentru schimbare din mph in km/h.

Link către comentariu

debifeaza alternative speed

Link către comentariu

daca debifez dispare afisajul numeric de tot,eu il vreau dar in km....poate al bundy stie ceva codare cu vcds

Link către comentariu

NU intelegi ca alternative speed e doar in mile, cand te duci in Anglia?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!