Jump to content

Nu apare portiera deschisa in maxidot

costel08
 Share

Postare recomandată

am o problema la portiera din partea dreapta spate adica cand o deschid nu apare ca este deschisa pe maxidot si cand deschid masina din telecomanda daca deschid doar portiera din sopate masina se inchide iar ca si cum nu ar fi fost vreo portiera deschisa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• costel08

19

• F l o r i n

13

• Al Bundy

5

• marianu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta cu inchiderea din telecomanda cand e o usa deschisa e normala la masinile VAG (vezi de la postul #119 in sus: http://vwforum.ro/topic/83573-probleme-intalnite-passat-b7/page__view__findpost__p__1800437).

Vezi ca e un senzor de usa (un simplu contact) care probabil ca nu mai merge.

Link către comentariu

am facut un test cu vcds si nu a dat nimic la portiera... unde este amplasat acel senzor?

Link către comentariu

Cica ar fi in balamaua usii :(

Link către comentariu

Eu unul nu am auzit pana acum de senzori amplasati in balamaua usii. In cazul colegului e vorba de un switch - un microcontact din yala.

Link către comentariu

Corect, trebuie schimbat switch-ul de pe usa respectiva.

P.S. ti se blocheaza usile la loc atunci cand descui si deschizi doar usa respectiva pentru ca nu o "vede" ca fiind deschisa. Daca te pricepi, te duce maxim 30 de lei switch-ul si de schimbat te ocupi tu, sau cauta vreun coleg la tine in zona daca nu crezi ca te descurci sa desfaci atata.

Link către comentariu

Verifica si ce e in burduful de cauciuc dintre usa si stalp - si conectorul de acolo. Altfel, problema e din yala - deja au raspuns colegii.

Yala difera fata de cea a generatiei anterioare.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

ok. multumesc de raspunsuri, am sa vad in burduful de cauciuc sau in yala de la usa

Link către comentariu

Pe forum avem un coleg Kelu, ce se ocupa cu reparatii de switchuri si mai face deplasari si prin tara.

Ia legatura cu el daca nu te descurci.

Chiar si daca nu se poate deplasa, poate iti da un sfat care iti poate fi de mare ajutor in reparatie.

http://vwforum.vwfor...showtopic=36136

si feedbackurile la adresa lui:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=37970&pid=1172606&st=120entry1172606

Modificat de Muraru Dan
Link către comentariu

nultunesc colegului kelu pentru indicatiile data

Link către comentariu

pana la urma a fost de la yala - switch ?

Link către comentariu

este de la yala si la b6 nu se poate schimba switch-ul, trebuie alta de la dezmembrari sau noua.

Link către comentariu

• 6 months later...

revin cu problema mea... mai nou a inceput sa imi faca figuri si portiera din stanga spate adica dupa ce inchideam masina daca trageam de manerul portierei se deschidea si incepea sa urle alarma, adica chiar daca inchideam masina portiera nu se inchidea.....deci amandoua portiere spate cu probleme.....am cumparat 2 yale de la dezmembrari cele din spate si dupa ce le-am pus pe masina masina are aceleasi probleme, adica cea din dreapta spate merge perfect doar ca nu imi afiseaza in maxidot cand este deschisa ...iar cea din stange spate nu se inchide si daca trag de ea imi tipa alarma.... nici o schimbare in urma schimbarii yalelor...mentionez pe tester mi-a dat .. 01038 - Central Locking Thermal Protection.

Nu stiu ce sa ii mai fac ,sa fie de la modulul de inchidere ca daca am schimbat yalele si am tot aceleasi probleme atunci cred ca este de la modul sau ce credeti? momentan nu imi arata nici o eroare pe vcds dar simptomele persista

Link către comentariu

vezi intai daca firele nu sunt intrerupte in mansonul de cauciuc din stilp dupa trebuia sa te legi de yale. dar sa mai stii inca un lucru...cind iei de la dezmembrari asa ceva nu poti stii daca si la masina respectiva a functionat acea yala corect. sunt multi ce merg cu ele asa defecte si nu se aprinde martorul in bord. erai sigur pe yala daca masina avea baterie si era completa inca nu dezmembrata si vedeai daca functioneaza pe ia corect yala inainte sa o cumperi tu.eu personal stiu un caz cind a luat yala de la dezmembrari de b6 si a dus inapoi yala defecta a lui a doua zi cu o mica spaga la ala ..deci doar de noua esti sigur ca yala e 100% buna

in plus asa cum s-a mai mentionat pe aici, difera yalele fata de b5 acolo se puteau repara si inlocui acel microswich foarte usor. la b6 sunt capsate

Link către comentariu

Yalele au fost verificate inante deci sigur funcționează si in plus mașina are aceeași simptome ca înainte sa le schimb am verificat si firele de la stâlp țin sa cred ca este din modelul de inchidere. A mai schimbat cineva acel modul?

Link către comentariu

Modulul confort, la B6 - stocheaza si datele legate de immo.

Fa un auto-scan, sa ne uitam pe el.

Link către comentariu

DAr de calc de pe usa respecttiva nu spune nimeni nimic?

CA aciolo se leaga broasca.

Link către comentariu

Scuze Cristi dar nu ma pot abtine: de ce o legi, de picioare sau de labutze? :biggrin: :biggrin:

Link către comentariu

Si de ochi ca are 6 fire, 2 la picioare, 2 la labute si 2 in ochi ! Saraca broasca....

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

:biggrin: Cred ca am ras ca prostu' vreo 5 minute ... Mi s-a parut foarte haioasa ideea sa prindem o broasca pe balta si s-o varam in portiera si scapam de probleme. Mai e si ieftina :biggrin: Ma refer la broasca electrocutata ...

Modificat de mars01
Link către comentariu

da, trebuie invatata sa lucreze la switch... ca doar de aia umblam la ele...

Link către comentariu

ms baieti, am sa caut o broasca de pe balta sa o bag in potiera poate va merge :lol:

am facut astazi un autoscan si nu apare nimc ..in continuare portiera din dreapta spate cand o deschid nu apare im bord ca e deschisa, iar portiera din stanga spate si-a revenit,, adica se inchide dar problema asta apare cam o data sau de doua ori pe zi, merge cand are toane nu stiu ce are..

mentionez ca am schimbat yalele si problemele tot persista, una nu imi arata in bord cand se deschide iar cealalta se inchide cand vrea

Link către comentariu

Pai eu zic ca trebuie identificat mai intai cablajul de la senzorul de usa si apoi vazut de unde pana unde merge. Sunt sanse mari ca problema sa fie de la un conductor expus cu izolatia roasa si care face contact cu masa (caroseria) si din aceasta cauza usa pare a fi inchisa tot timpul.

Modificat de mars01
Link către comentariu

in 46 - convenienta, vede usa deschisa-inchisa, sau numai inchisa o vede ?

in Autoscanul atasat, totul e ok.

In teorie - problema poate sa fie in yala, calculator de usa sau modul confort - daca totul e ok in conectori si cablaje.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

si cum vada daca este deschisa sau inchisa in 46?

faza cu yalele pica ca leam schimbat deja, ramane sa incerc cu calculatorul de usa ca cu modulul de confort e prea costisitor sa il schimb mai ales ca are si imobilizatorul in el. unde este situat calculatorul de usa....in motoras?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!