Jump to content

Touran-ul meu!

Bogum

Postare recomandată

Salut!

De ceva vreme am achizitionat si eu un Touran. Din pacate doar acum am gasit timp sa vi-l prezint si voua.

Eu sunt super multumit de masina. Im place tare pozitia la volan, vizibilitatea, confortul pe care ti-l ofera la drumuri lungi dar si spatiul interior. Mai imi place ca scaunele spate sunt independente, rabatabile si reglabile, ca cele din fata :icon_cheesygrin: Nu ca as fi stat in spate pana acum, dar ma gandesc la pasageri. :emthup:

Masina: Touran Highline 1.9 77 kW, cutie DSG

Ca dotari are:

- Webasto

- Xenon

- 4 gemuri electrice

- Tapiterie din piele bej

- Scaune incalzite

- Oglinzile electrice si incalzite

- Gemauri spate si luneta cu tenta inchisa

- Tempomat

- BC +

- Navigatie (pt care nu gasesc harti)

- Magazie cd-uri

- Volan reglabil si imbracat in piele

- Dublu climatronic

- senzori de parcare

- Torpedou frigorific

- Car Kit Nokia

- 10 Airbag-uri

- Cotiera fata

- ABS, ESP

- Proiectoare

si nu mai stiu... probabil ca mai sunt.

Inte timp a primit si un set de covorase textie in culoarea tapiteriei :blah: pt ca cele care se vad in poze sunt urate asa negre. Le voi folosi doar iarna cand oricum va fi prea murdar si prea ud ca se le tin pe cele textile.

Imi pare rau ca era murdara cand am facut pozele, dar a fost in graba mare pentru ca imi trebuiau ca sa-i fac casco.

post-97632-0-40997200-1334697698_thumb.j

post-97632-0-68468700-1334697699_thumb.j

post-97632-0-43288400-1334697700_thumb.j

post-97632-0-67422700-1334697701_thumb.j

post-97632-0-38573900-1334697702_thumb.j

Modificat de Bogum
Link către comentariu

Bun Venit!

Masina arata foarte bine atat la exterior cat si la interior, eu iti doresc de acuma inainte multi km fara incidente neplacute.... si sa te bucuri de ea

imi place foarte mult culoarea tapiteriei si DSG-ul :wub:

pe langa astea mai am o intrebare referitoare la ce consum scoti in buc?

Stima.

Link către comentariu

Salut si multam de urari.

O am de ceva timp asa ca iti pot spune cu exactitate cat consuma.

In Bucuresti in traficul de dimineata si cel de dupa-amiaza cand toti ne intoarcem de la job-uri, consumul e de 7.5 - 7.9. Daca e mai lejer, gen duminica, cand nu prea e cine stie ce trafic si nu stai mai mult de o data la semafor consumul variaza intre 6.5 - 7. Eu sunt multumit de consum. Cand am luat-o ma asteptam sa fie mai mare consumul, avand in vedere ca are cutie automata si este si destul de grea, dar am avut o surpriza placuta. Inainte am avut alta masina, cu un motor de 2.0 diesel care consuma mai mult desi era mai mica si un pic mai usoara in comparatie cu asta.

Consumul este cel dat de BC si este in perioada calda. Iarna consuma un pic mai mult, se duce undeva la 8.4 - 8.7. Nu m-am gandit sa fac consumul prin metoda clasica plin - plin.

Si eu sunt innebunit dupa DSG. Imi place maxim :icon_cheesygrin:. Cu asta mi-am indeplinit visul de a avea o masina cu cv automata. Si nu regret deloc.

S-auzim de bine!

Modificat de Bogum
Link către comentariu

Sa o porti cu placere !

Dotata - imi place acest aspect, la o masina.... fara dotari, e ca mancarea fara sare.....

In timp, parca ar merge un volan in 3 spite.... asta in 4 e cam rustic.... :lol:

Link către comentariu

Bravo , frumoasa , ingrijita , dotari multe..motorina sa fie ! :))

Consumul este aproape la fel ca mine , cu 1l mai putin avand acelasi motor , dar am 6 trepte !

Multi km fara probleme , spor la modificare daca vrei sa ajungi la ele !

EDIT : AI highline si nu ai volan in trei spite? si scaunele la mine au o tenta maiii mare de sport, ca la tine ,ce-i drept nu sunt din piele ! Si mai ai muuulte optiuni pe care nici eu nu stiam ca le am ! joaca-te prin masina si ai sa le gasesti !

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

imi cer scuze de offtopic dar: Optiuni!

LE:Si ca sa nu postez degeaba, foarte frumoasa masina, inspirata alegerea in privinta culorii interiorului. Cam greu de intretinut dar arata foarte bine. Multi km in continuare si sa auzim de bine :D

Modificat de Serban87
Link către comentariu

@ Florin - ma gandeam si eu la un volan in 3 spite cu comenzi pt audio. Si ma mai gandeam la schimbatorul acela din spatele volanului care iti permite sa schimbi treptele de viteze + / - in modul secvential (imi cer scuze dar nu stiu cum se numeste). Am vazut ca pe unele modele exista, ma gandeam ca poate s-o putea si la mine. Ramane sa ma interesez.

@ CT91MOC - Multumesc de aprecieri. Cred ca mai sunt ceva optiuni, de curand i-am activat si coming / leavin home. Voi ajunge si la modificari, numai bani si timp sa fie!

@ Serban87 - sa stii ca si mie tare mult imi place culoarea interiorului dar ai dreptate, e greu de intretinut. Chiar ma gandeam sa-i fac un detailin interior. Am vazut la Avia ca ofera acest serviciu in diferite pachete cu diferite preturi.

Multuam tuturor si s-auzim de bine! :rolleyes:

Link către comentariu

Da, cu padele. Trebuie schimbat calculatorul de coloana volan, spira si volanul plus airbag - asta daca nu merge pus doar airbag-ul tau si capac de 3 spite - la tine.

Link către comentariu

salutare, sa o conduci cu placere multi km de acum incolo!

Interesant e ca este aparent identic cu touran ul mecanicului meu....oare nu o fi al lui?ca o avea la vanzare:)

Link către comentariu

@ Florin - multam de info. O sa te deranjez cu un PM, vreau sa te intreb ceva.

@ DDT - multumesc, cum il cheama pe mecanicul tau?

Modificat de Bogum
Link către comentariu

:biggrin: da, de la el am cumparat-o. Am fost colegi. Eu nu sunt mecanic auto, dar lucram in acelasi loc. Bun meserias oricum. Touran-ul meu oricum nu va vedea decat mana lui. :exclaim:

Link către comentariu

da, ma bucur foarte mult....acum 6 luni am si mers cu masinuta asta si mi-a placut ....desi nu sunt adeptul acestui tip de masina....touran ul respectiv m-a impresionat. Legat de Bebe da, este un profesionist. Inca odata felicitari!

Link către comentariu

Merci mult. Dar sa stii ca au trecut mai mult de 6 luni pentru ca de aproape 8 luni o am eu :) Si da, masina e chiar misto. Si pe mine m-am impresionat, de asta am si luat-o desi nu aveam in plan sa o schimb pe cea pe care o aveam atunci. Dar m-am indragostit de ea si... na, am luat-o. Plus ca era de la cineva pe care il cunosteam, a contat si asta.

Toate cele bune!

Link către comentariu

mai exact pe la mijlocul lui septembrie am avut placerea sa merg cu ea....stiu ca in perioada aia Bebe vorbea ca ar vrea sa o "marite".

Modificat de DDT
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!