Jump to content

Seat Leon Sport Up 2.0 Tfsi

gaby_mkd

Postare recomandată

am studiat si problema cu dsg si nu cred ca scapi fara 1000-1500 de euro...si reglatul electronicii e destul de complicat.ambreiaj am insa il trimit la unguri pentru ceva ajustari...tinea 530 de newtoni da nu prea intra in viteze decat cand vroia el; cine are sachs performance cu volant single cunoaste problema:P. imi placea sa schimbi trepte:P acum se pare ca schimb cu una mai putin cel putin la un 0-402 metri:P.

Link către comentariu
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gaby_mkd

47

• Bebeee

10

• Calin.

10

• Dr.G.Silviu

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

si oficial e gata de aseara...ambreiaj stoc sachs de 2.0 tdi si cutie de skoda octavia rs diesel...masina merge ok, putin mai lenesa ca inainte insa mult mai eficienta.in a 3-a prinde 180:P

Link către comentariu

si pe noi cand ai de gand sa ne anunti si sa ne arati?

Link către comentariu

Buuuuuun asa :D Bravo, bravo! Vreau o tura :P

Link către comentariu

la un moment dat cu niste cauciucuri bunicele trebuie sa ies oricum la niste comparative ca s-a schimbat complet treaba...teoretic e un downgrade

Link către comentariu

De ce-ai pus cutie de diesel? Are cu totul alte rapoarte, e gandita pentru alt rev range si mai ales pentru alt raport final...

Link către comentariu

Normal ca e un downgrade. Asa cum zice si Ice, e gandita pentru un regim total diferit de turatii. Nu are ce cauta pe tfsi cutia respectiva.

Link către comentariu

De ce-ai pus cutie de diesel? Are cu totul alte rapoarte, e gandita pentru alt rev range si mai ales pentru alt raport final...

Normal ca e un downgrade. Asa cum zice si Ice, e gandita pentru un regim total diferit de turatii. Nu are ce cauta pe tfsi cutia respectiva.

Cutia de diesel ajuta mult pe TFSI atunci cand este modificat...stie sa tina mai mult cuplu, plus ca pleacarea e mult mai buna, ceea ce pe Gabi il ajuta :) Pe 402m este senzatie cutia de diesel pe TFSI ;)

Link către comentariu

Eu stiu pe cineva ca a pus cutie de 1.9 TDI pe un Golf 4 GTI si intr-o luna a crapat...

Link către comentariu

Depinde si ce cutie a pus, nu poti pune orice cutie de pe orice TDI...

Link către comentariu

si eu stiu o cutie de diesel pe 1.8 turbo care merge fara probleme de vreun an si ceva...si e cam cel mai tare 1.8 turbo 180 de cai cu turbina stoc de prin bucuresti. si am vazut ce inseamna din mers cutia lunga pe ceva mai putina aderenta se cam urca pe mine. pe mine ma multumeste cum se prezinta nu voi refuza nici ceva teste din mers chiar si asa lunga cum e.

Link către comentariu

Pai atunci o sa fie bine... Succes cu masina, e foarte frumoasa si merge pe masura :P

Link către comentariu

ms la fel:P...te astept la o tulcea sa vad si eu minunea:D...cat despre cutia mea am calculat inainte rapoartele si la un drag race termin cu 3 acum comparativ cu capat de 4 inainte. economisesc o treapta iar dropul intre trepte e ok cel putin pentru k03 si k04.

Link către comentariu

asta e frumos la voi....intr-o saptamana ai gasit cutie, la un pret bun sunt convins

la mine daca crapa cv stau cu masina pe butuci de imi vine rau...in asteptarea pieselor :(

daca vrei facem niste teste,chiar sunt curios cum e acum.

Link către comentariu

Si eu sunt curios cum e cu cutia lunga, cum spuneam un prieten are pe A5 TSI de 211 o cutie care de asemenea merge aproape 180 kmh in treapta 3 :)

Chuckie, nu fi trist, e plin de Clio Symbol 1.5 dCi la dezmembrari :lol:

Link către comentariu

facem Chuckie si teste da nu cred ca saptamana asta ca nu mai am bani de teste:)))....stiu Bebeee de cutia de tsi ca e foarte lunga de aia un tsi nu prea merge tare comparativ cu mine cand aveam cutia scurta:P...dar pe aderenta proasta era f eficient

Link către comentariu

aici isi facea somnul de dupa amiaza:P

post-106416-0-49441000-1336151817_thumb.

post-106416-0-60076200-1336151841_thumb.

Link către comentariu

Chuckie e bolnav! :D Tu fa-ti rodajul la ambreiaj si dupa aia dati un semn sa va vad si eu la teste. :))

Link către comentariu

ambreiajul e deja rodat:))...ca nu era nou era f putin folosit:P...astept sa imi iau si eu niste cauciucuri mai acceptabile ca am ceva muci pe masina:P...trebuie sa compensez prin aderenta pe treptele mici pierderea de putere pe 3 si 4...sau ii mai dam cai:)))

Link către comentariu

daca are cineva senzorul de la distributia variabila astept un semn. poate fi si cu mufa rupta important e sa aiba pinii intregi. ms anticipat

Link către comentariu

Sper ca n-ai fost nevoit sa desfaci nimic pe acolo...ca se lasa cu schimbat.

Link către comentariu

nu am desfacut nimic pe acolo, doar s-a rupt mufa senzorului cu tot cu pini... si nu as da acum 400 ron pe el ca nu prea mai am fonduri.

Link către comentariu

rezultate surprinzatoare cu cutia de diesel...se pare ca masina inca isi face treaba chiar mai bine ca inainte:P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!