Jump to content

VW Bora 1.9 TDI ASZ

neag

Postare recomandată

salut, foarte misto masina, si motor si foarte dotata, nu prea vezi Bora asa de full... practic in afara de trapa si navigatie nu vad ce puteai sa mai ai, desi navigatia e cam veche pe generatia asta, si personal as fi ales si eu casetofonul + CD changer.

ma tot gandesc si eu la faruri OEM cu Xenon, daca merita... nici nu stiu cat de bine lumineaza fiind generatie mai veche, dar poate ai putea sa ma convingi cu niste detalii legate de costuri, montaj, :)

pp ca le-ai luat din dezmembrari, cat au fost cu tot cu instalatia de senzori si ce mai trebuie ? si cam ce presupune montarea senzorilor + instalatia, fire, etc, trebuie demontat mult ? le-ai facut la cineva de pe forum ? nu vreau DIY, doar asa pe scurt, sa stiu ce sa caut / cer si cam la ce costuri se ridica. mersi anticipat,

numai bine !

Link către comentariu
  • 1 year later...

Cu toate ca nu am mai scris demult asta nu inseamna ca nu am mai facut nimic pe la masinuta.Ca si update-uri mai bifez cateva dotari:

1.Navigatia MFD

2.Sistem DSP facut ca la carte.

3.Senzori parcare.

Nu mai zic ca toate sunt OEM ca nu mai are rost:))

O sa revin cu poze  pentru dotarile de mai sus.

Pentru cei care sunt curiosi de preturi senzorii au costat 200 lei second,fusta a fost 350 OEM,manopera eu cu un coleg de pe forum.

Navigatia a fost cadou de la colegul ''tama'' de pe forum.

Sistemul DSP cred ca a fost cam 1000 lei cu boxe cu cd-changer,fire,am luat si antena de gps in banii acestia.

Iar pentru farurile cu xenox(ca a intrebat cineva) toata lucrarea a fost in jur de vreo 2200 lei(drumul la Bucuresti nu se mai pune)

Intrebarile de genu nu au fost prea scumpe,ca merita,etc nu i-si au rostul.Senzatia care o ai cand termini si vezi ca merge este de nepretuit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!