Jump to content

Vw Golf 6 HL

prunaionutz

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• prunaionutz

618

• The_Ego

148

• Rave

78

• mike.

75

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca nu ai de gand sa iei si alte masuri impotriva wheel-hop, nu cred ca are rost... Intreaba-i pe GTI-sti cand erau stoc cum se comporta masina si daca avea nevoie de asa ceva, desi ma cam indoiesc.

Cred ca niste cauciucuri mai lipicioase te-ar ajuta mai mult acum.

Link către comentariu

Pe viitor e in plan si o suspensie, cel mai probabil ceva reglabil.

Intrebam pt ca trebuie sa schimb cele 2 bucse de la brate si e diferenta de 100 si ceva de lei intre cele OEM si kit-ul de la Whiteline. :)

Link către comentariu

am fost destul de foarte ocupat zilele astea si abia acum am aterizat pe forum iar; pot sa confirm ca masina se simtea de 200++cp iar feeling-ul de big turbo (pana la 3200 rpm era MPi si dupa era Koeggnieseg) era Dumnezeu.

Felicitari si aici pentru proiect, te astept saptamana viitoare in capitala sa facem (sper) niste poze frumoase-ish la CP sau intr-o parcare, intr-o seara.

Cum ti-am zis, vezi si bucsele de Cupra 1P :).

Noroace :D!

Modificat de mike.
Link către comentariu

Apari cu rotifoarmele sapt viitoare?

Daca e senzatia apropiata de 2.0T atunci nu ramane decat sa fie softul definitiv, fara erori si la cat mai multa benzina :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

98% da, dar e offtopic :).

e(ra) diferit de 2.0, avea o explozie specifica PD-urilor, amplificata :D. me gusta dis

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Turbina, din poze, pare sa fie montata incorect, dpdv al conductelor de ulei. Cred ca uleiul trebuie sa vina pe sus altfel risti sa nu ai ungere, in rest tare proiectul. Daca ar fi dupa mine as umbla si la motor, eu la al meu am avut probleme de fiabilitate dupa 35-40 mii km de modificari, si am schimbat pistoane si biele.

Arcurile de la supape le-ai schimbat ?

Spor

Link către comentariu
prunaionutz

Salut, conductele de ulei sunt puse bine, dupa manualul vw de service de la CAVD. Arcurile inca nu le-am schimbat, nu e nevoie momentat pt ca nu am missfire. Daca va fi nevoie de interne pe viitor le voi schimba si pe alea.

Bafta!

Link către comentariu

In regula, astept sa vedem un clip cu rezultatul final atunci. Bafta

Link către comentariu
prunaionutz
Publicat (modificat)

Btw, tu ai avut probleme la volant sau ambreiaj dupa cresterea de putere?

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu

Nu am avut nici o problema la ambreiaj/cutie. Primul disc l-am schimbat la 60k km cu toate ca mai mergea dupa ochi inca 25-30k.

Link către comentariu
prunaionutz

Deci ai desfacut cutia.. Volantul e single sau double mass?

Eu am o bataie si nu stiu pe ce sa dau vina :)

Link către comentariu

Am schimbat eu la 70k km discul și e single mass volantul.

Link către comentariu
prunaionutz

Deci bataia de unde sa fie? Eu simt si o vibratie de ceva timp.

Link către comentariu
prunaionutz

Probabil luna asta o sa desfac cutia sa vad ce trebuie schimbat. A devenit foarte deranjant zgomotul..

Link către comentariu

Dacă desfaci cutia baga o măsurătoare la diferențial sa vedem dacă găsim ceva compatibil la Quaife. Ăștia la Quaife au date tehnice, dimensiuni pentru toate LSD urile afișate pe site.  Pentru cutia LHY împerecheata cu  motorul Caxa nu dau nici un dif, doar ca eu am conversat cu ei și mi-au zis ca dacă-l masor pe al meu poate găsesc ceva compatibil în ceea ce oferă ei. 

Link către comentariu

Volant single mass confirm si eu. A mea a vazut ceva plecari de pe loc in forta dar nu am avut niciodata probleme cu ambreiajul sau cutia de viteze.

Daca nu ma insel diferentialul e acelasi ca cel de pe GTI, asadar ar trebuii sa se potriveasca cel de la quaife, dar nu vad scopul de a pune lsd pe o masina care nu are macar 250 cai.

Link către comentariu

Nu am apucat sa mai masor ultima varianta de soft pentru ca am vandut-o, dar cred ca undeva la 190 hp si 300-310 nm.

PS: Daca vei avea nevoie de interne forjate vreodata da-mi mesaj.

Link către comentariu
prunaionutz
Publicat (modificat)

Ok, merci de raspuns! Daca va fi nevoie de interne, iti voi da mesaj.

Bafta!

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu
prunaionutz

Mai taiem de pe lista :))

8175358B-5AE8-4FB9-A420-12D614B6BA12_zps

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!