Jump to content

Vw Golf 6 HL

prunaionutz

Postare recomandată

daca se aude ca un scartait cand treci peste denivelari posibil sa fie bucsle , nu stiu din pacate la golf 6 cum sunt , insa la masina mea golf 4 scartaiau si le-am scimbat si e detul de munca la ele , mai ales la scos.multa bafta in continuare.

PS : faina masinuta.

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• prunaionutz

618

• The_Ego

148

• Rave

78

• mike.

75

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc de raspuns si de apreciere,

daca zgomotul devine mai pronuntat cred ca o sa ma duc sa le schimb, altfel o mai las asa. nu mi se pare normal ca o masina cu 33k km si un an vechime sa aiba astfel de probleme..

Link către comentariu
Master_Blaster

Zgomotul e sigur de la suspensie? Eu la Audi A3 aveam protectii de plastic la bratele de suspensie spate si dupa ce am atins unu a inceput sa faca zgomot, ca era fixat cu niste cleme de plastic. La Golf 6 care are identica suspensia spate nu mai sunt scuturile desi bratele au gaurile. Problema am rezolvat-o eu cu 2 suruburi de inox, nu cleme ieftine din plastic. :p 

Asa ca verifica sa nu fie ceva slabit pe acolo, bucsele nu ar trebui sa cedeze dupa atat de putini km.

Link către comentariu

da, spatarul l-am verificat chiar azi, nu se clinteste. o sa o urc pe un elevator sa vad daca e ceva desprins pe sub ea.

multumesc!

Link către comentariu

Ideea este sa fie fixat bine si sa nu se vada partea rosie a blocajului,sa fie intrat pana la capat .

Link către comentariu

Am tras de ele, am verificat tot.. O sa o ridic sa ma uit pe sub ea :)

Link către comentariu

Am si eu o intrebare. Se poate anula limitatorul de turatii pe loc? Adica daca vreau sa o turez peste 4000 rpm pe loc sa nu se plafoneze..

Multumesc.

Link către comentariu

Cu tot cu esp scos si in treapta 1 cu ambreiaj apasat se plafoneaza?

De obicei merge, la mine insa nu :)). Oricum nu stiu cat rost are sa o turezi peste 4000rpm pe loc.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

cu tot cu esp scos si treapta 1 cu ambreiaj calcat plafoneaza la 4000 rpm.

nu prea are rost sa o turez pe loc dar pur si simplu nu imi place ca nu ma lasa pe mine sa decid ce fac cu motorul meu :))

Link către comentariu

Ai limitare pe loc (ca la 2.0 TDI CD) sau in sarcina?

Daca e vorba de cea din puctul mort, scoasa din viteza, dezactivezi ESP si o poti tura cat vrei tu ;)

Link către comentariu

limitarea pe loc, nu se dezactiveaza nici daca opresc ESP-ul, de fapt problema mea e ca eu nu pot sa opresc ESP-ul de nici un fel. pot sa opresc doar ASR-ul..

Link către comentariu

Da, daca se misca masina pot sa o turez, da' as vrea daca se poate sa pot sa dezactivez ESP-ul din buton..

Link către comentariu

La mine limita e la 2500 rpm (TDI) iar daca apas mai lung butonul de ASR pot sa o accelerez cat vreau. Inceraca sa tii mai mult apasat pe buton.

Link către comentariu

Se dezactiveaza TCS si ramane doar ASR-ul.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am incercat sa tin mai mult apasat, nu merge.. Masina e MY2012, e posibil sa fie din cauza asta?

Link către comentariu

la mine a mers sigur la 3500-3600 ture, si mai mergea, dar mi a fost frica ca aveam cauciucuri H, si aveam 201/h..

M-as fi dus in 220 daca aveam V.

Link către comentariu

Eu vorbeam de o limitare a turatiei la statul pe loc, in mers nu am obeservat nimic de genul.

Link către comentariu

Da, limitarea este cand masina este pe loc, in mers sare si pe rosu :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!