Jump to content

Ornament hayon

Elijah
 Share

Postare recomandată

Ma chinui de o saptamana sa gasesc un mod de-a desface (inlocui) ornamentul de pe hayonul masinii si nu gasesc un bit de surubelnita potrivit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este vorba de acest surub. Ce sfat imi dati? unde as putea gasi un asa torx? Am incercat cu burghiu dar nu e mai dur ca surubul, asa ca trebuie musai surubelnita potrivita

post-40055-0-25801400-1334003596_thumb.j

Link către comentariu

Eu mi-am pilit o surubelnita lata destul de adanc, facand-ui un canal pe mijloc si asa am rezolvat o problema asemanatoare insa nu la masina, ci la altceva; incearca si tu asa daca alta solutie nu ai cu o surubelnita pe care sa o sacrifici.

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

Poti prinde un cap de surubelnita dreapta in menghina si sa-i dai cu dalta pe jumatate pana-i faci un sant destul de adanc, iar taietura pe care-o faci trebuie sa fie destul de larga pentru a cuprinde partea aia bombata in ea. Majoritatea aparatelor au un astfel de surub pentru a nu putea tu sa umbli acasa la ele, e ca un fel de sigiliu. Eu am intalnit asa ceva la un aspirator.

Succes!

P.S. Daca te apuci de pilit capul de surubelnita dreapta o sa-ti blestemi zilele ca dureaza mult. Ii dai cateva dalte si apoi o iei cu o pila.

Edit: daca n-ai menghina sau ti-e mai usor in felul asta, poti lovi capatul de surubelnita si pe-o parte, adica pus paralel cu masa pe care lucrezi si sa-l ciobesti cu dalta.

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu

Mersi de sfaturi. Problema e ca dupa cum se vede-n poza, nu-i o forma hexagonala ci pentagonala, asa ca trebuie si usor curbat "dintii" surubelnitei pilite. Azi incep lucrarea :icon_bounce:

Link către comentariu

N-as zice ca trebuie dintii curbati, ci mai degraba santul sa-ti iasa bombat spre interior ca sa prinda bine pe saracia de surub. Culmea e ca n-am vazut pe nicaieri asa ceva de cumparat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!