Jump to content

Golf 4 tare rosu

Dan.

Postare recomandată

pai din cate stiu eu...telecoapele nu prea conteaza cand e vorba de inaltime...arcurile dau inaltimea...poate ai la arcuri probleme...in sensul sa fie sport...sau prea duse sau chiar de benzina...dar acum tu stii mai bine istoricul masinii

important e sa iti placa tie ;)

Link către comentariu
  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dan.

165

• Muale

57

• Laurentiu_LWR

27

• P.Alin

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa arata masina inainte de tot. Arcurile sunt normale, telescoapele cand sunt slabe sta mai multa greutate pearcuri si cand suntnoi tin si ele ceva ceva putin dar poateconteaza.

post-102560-0-38482700-1334570950_thumb.

Link către comentariu

te referi la cele vechi?

ca astea nu par nici sport niic de benzina...

daca au fost luate de la cineva care nu se pricepea posibil sa fi dat alte arcuri si de aia sta mai sus masina. sau poate probleme la montare sua poate pur si simplu arcul prost si are nevoie sa se aseze...

Link către comentariu

deci arcurile nu au fost schimbate ci doar telescoapele si montateinaltatoarepe fata. Pioza anterioara este cu telescoapele slabe... seobserva caintrecauciuc si roata este putinspatiu..

Link către comentariu

@Muale...ma refeream la arcuri...de zicea ca stateau prea lasate...inainte sa monteze noile telescoape si inaltatoarele...

@Dan...am inteles ce ai schimbat...am un feeling ca daca dai inaltatoarele jos...o sa iti stea la fel ca si inainte

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

poateputin mai ridicata fata de cele vechi... dar nu cu mult... de aceea am pus inaltatoarele.. nu e exagerat de inalta dar in poze se vede tare ridicata... o sa fac douapoze sa se vada clar

Link către comentariu

ieri am lipit numarul din spate dar inainte de asta am sters dunga neagra, acum are un aspect mai placut spun eu... este ceva martunt dar frumos...

post-102560-0-49754600-1334822936_thumb.

Link către comentariu

arata bine ;)

stergatorul de ce nu-l reglezi,sa stea la linie? il vad putin lasat

Link către comentariu

bate lumina aiurea :lol: ... e TDI normal adica nu este colorat nimic. Deci exact ce motor are... :icon_cheesygrin:

Stergatorul trebuie sa il schimb.. si de reglat nu stiu cum :icon_redface:

Modificat de Dan.
Link către comentariu

e TDI simplu, fara nicio litera rosie

asa sunt cele de 90cp

daca erau toate literele rosii dispareau de pe masina, cum mi-a disparut mie de pe T5 la cateva zile proaspat adusa din germania in 2006 :D

Link către comentariu

stiu ca trebuia TDI simplu...dar am zis ca poate si-a pus omu...sa fie in ton cu culoarea masinii :P

oricum...m-am uitat la poza de 2 ori si tot rosii le vad...sau oricum alta culoare decat emblema :))

Link către comentariu

intradevar se vede rosu din cauza luminii :icon_cheesygrin:

Muale-ma bucur ca iti place, am facut cum mi.ai spus si sta foarte bine. Au ajuns plicurile la tine? Marti le-am pus la posta

Link către comentariu

stergatorul are o piulita sub capac. o desfaci si aliniezi bratul apoi o strangi cu grija. ar trebui sa fie paralel cu marginea lunetei...

daca tot vrei sa il schimbi,ia unul de golf 5 (vezi la mine pe topic poza)

Link către comentariu

Ma gandesc la urmatorul plan de viitor apropiat si indepartat:

1. Stergator luneta de golf 5 (la propunerea colegului de forum Muale)

2. Sticker "vwforum.ro" pe luneta care il astept cu nerabdare de la colegul "Muale"

3. Stiker pe capota care consta in doua dungi paralele dar nu stiu inca sigur daca o sa fac acest pas

4. Cotiera fara

5. Cd player OEM + casetofon Gamma (sau un JVC inca nu stiu ce sa pun,nu sunt sigur)

6. Boxe spate OEM sau alte boxe (din nou nu stiu ce sa aleg)

7. Modificare lumini plafoniera sau inlocuire cu una de Passat W8

8. Becuri Philips pe faza scurta+pozitie

9. Protectie volan sau husa sau invelitoare sau cum ii mai spune

10.Confectionare grilafata tip fagure cu emblema (mi se pare celmai greu pas si cel mai complicat de aceea nu stiu sigur daca o sa il fac)

11.Folie rosie transparenta pe stopuri

Astept pareri si orice observatii

Modificat de Dan.
Link către comentariu

stiu..dar am o problema la capota, imi sare lacul pe o parte si m-am gandit sa o polisez si sa ii fac ceva sa nu se extinda mai tare. Daca o vopsesc se va vedea diferenta...

Link către comentariu

:icon_thumleft: ma bucur ca am putut sa te inspir.

-colant pe capota...renunta!

-cotiera e f misto,as pune la orice masina. doar sa iei originala,celelalte scartaie si nu stau asa bine.

-la audio iei ce vrei...eu am pus un alpine pt ca vroiam stick usb si acel sertar mi se pare f util. boxele...fie pui pe fata ceva component (dif+tweeter+filtre) si cele de pe fata le pui in spate fie cumperi toate 4...dar difuzoarele originale se aud destul de bine,eu as merge pe prima varianta daca nu as avea pe spate instalate.

-plafoniera de w8...daca ai bani. mai ieftin iesi sa o modifici (si eu mi-am pus led)

-la volan...mai bine cum e. mai bine il imbraci in piele decat sa pui husa pe el.

-la grila,se poate face. avea rudolf.s de vanzare fagure. iti mai trebuie cineva priceput cu putina fibra de sticla,lipici si talent sa o integreze bine.

un comp de bord nu te-ar interesa? in rest la interior nu stiu ce sa iti spun ca nu l-am vazut. pune poze! :P

Modificat de Muale
Link către comentariu

renunt la colnt pe capota dar ce ii fac?..la interior ar mai fi de adaugat computerde bord oglinzi si geamuri electrice, ceasuri dinalea mai noi cu aspect mai frumos..dar toate astea costa...daca ar fi sa lepun toate mai bine schimb masina :lol:

o sa fac maine si o sa pun poze si cu interiorul.

urmatoarele modificari apropiate ar fi folie pe stopuri stergator si modificarea plafonierei daca reusesc cu ajutor... :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

capota...? o vopsesti.

restul nu te costa chiar cat masina daca le cauti,ai rabdare si sari pe cea mai buna oferta.

oglinzile electrice sunt utile in fc de om. eu cred ca le misc odata pe luna. incalzirea in ele e alta treaba,e f utila pe vreme rece si ploioasa. cu un artificiu poti pune oglinzi electrice dar cu reglaj manual.

cu plafoniera te ajut cu sfaturi. imagini la mine pe topic.

Link către comentariu

acum m-am uitat la tine pe topic la plafoniera, este super...imi doresc foarte mult sa fac si eu asa...

despre oglinzi...am observat ca ma deranjeaza ca nu sunt incalzite...ca sunt manuale nu ma deranjeaza si nici geamurile... in schimb m-ar ajuta oglinzile incalzite cotiera eventual scaune incalzite.. lucruri care chiar folosesc si ajuta.

Link către comentariu

iei din dezmembrari fete de usi cu tot cu butoane si motoras geamuri. sau mai simplu direct usi cu tot pe ele :)

geamurile electrice mi se par utile. oglinzile electrice-mai putin.

scaune incalzite urmeaza sa imi pun,am piesele acasa.

la plafoniera fa rost de 2m de fire,2 leduri de 5mm rosii si un burghiu.

Link către comentariu

o sa merg si o sa caut usi sau fete de usi si depinde ce gasesc.Maine am timp sa fac plafoniera..fire si burghiu am 2 leduri de 5mm in 2minute le-am cumparat :icon_cheesygrin: cel mai complicat mi se pare ca nu stiu cum sa trag firul sa nu se vada si unde trebuie legate firele. Dar daca ma poti ajuta cu cate ceva sper ca o sa ma descurc

Link către comentariu

led de 5 mm rosu. fie iei standard (lumina mai focalizata) fie iei cu unghi larg (raspandeste lumina pe arie mai mare)

plafoniera o dai jos cu grija si o surubelnita.

firul il tragi prin plafon,pe sub stalpul din stanga si trebuie sa ajungi cu el in spatele comutatorului de lumini. un singur fir! minusul il iei de pe firele ce vin in plafoniera.

cand te apuci ma intrebi.

pe la pag 22-23 am niste poze puse.

Link către comentariu

m-am uitat, multumesc, atunci maine merg sa cumpar leduri si o sa pregatesc "instrumentele" de lucru :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!