Jump to content

Golf 4 tare rosu

Dan.

Postare recomandată

din ce-am vazut eu in poze pe aici a ta arata mult mai bine decat asta de sus , serios si raportul discomatic dintre bandouri si culoarea masinii este de efect si el, las-o asa, un mare plus din partea mea pt sticker-ul ala , foarte interesat pus acolo

Link către comentariu
  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dan.

165

• Muale

57

• Laurentiu_LWR

27

• P.Alin

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

geamurile fumurii pe fata totusi le vreau :D , bandouri scoase nu. in rest ma mai gandesc :001:

Link către comentariu

Astea sunt placutele care le-am schimbat si lichidul de frana. Am facut aprox 350km cu ele totul este bine, nu am probleme frana prinde bine.

post-102560-0-13322000-1359406458_thumb.

Si clar..dupa ce am schimbat i-am facut un dus bine meritat! post-102560-0-53290300-1359406619_thumb.

Link către comentariu

Pareri referitor la masina aia din poze? Prea inalta,daca scoti bandourile,scoate-le pe toate,jante/capace urate, bad-boy facut incomplet la colt,langa aripa.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Pareri referitor la masina aia din poze? Prea inalta,daca scoti bandourile,scoate-le pe toate,jante/capace urate, bad-boy facut incomplet la colt,langa aripa.

From HTC via Tapatalk.

ma refeream asa ca idee ce as putea sa iau bun de la ea sa arate mai bine cdm-ul :D

Link către comentariu

Dane TOT ce ai enumerat tu in postu anterior ar da bine ;)

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Salut colegu te-am vazut ieri erai prin Rusi, ti-am facut semn dar nu m-ai vazut,eram cu masina de la firma,un Logan :D

Link către comentariu

Salutare, astazi am rezolvat problema cu airbagul. Aveam eroare la airbag partea soferului, mai precis mufa de sub scaun nu era in mintile ei. Cu ajutorul informatiilor primite de la colegul Muale am dat jos scaunul si apoi am  rezolvat problema. Mufa are 3 fire, unul era rupt iar celelalte doua crapate, am taiat tot si am lipit frumos la loc cu cositor si am avut un tub special de izolat. Si de curiozitate am pus un scaun sport sa vad cum arata.. :lol:

post-102560-0-96604700-1360597011_thumb.     post-102560-0-58784500-1360597041_thumb.     post-102560-0-78140500-1360597069_thumb.

post-102560-0-46781100-1360597093_thumb.

Apoi am sters eroarea si totul e ok. Si clar am spalat masina ca era jegoasa rau, in zona asta a mai nins si drumurile sunt curatate tot nu. Stiti cum sta situatia cu drumurile..

Modificat de Dan.
Link către comentariu
  • 1 month later...

Ar fi cazul sa mai sterg praful aici ca e cam gros.. am revenit la jantele de vara, si am facut o super curatenie. Problema cu presiunea nu am rezolvat.o inca dar urmeaza, nu se simte tare si nu i.am gasit inca cauza. Urmatoarea faza e sa cumpar 4 anvelope noi 205 55 16 cu buza de protectie, asta saptamana asta sau cel tarziu urmatoarea. Dar nu stiu ce sa aleg.

post-102560-13636214095635_thumb.jpg

post-102560-13636217030579_thumb.jpg

post-102560-13636217165634_thumb.jpg

Sent from my HTC One S

Modificat de Dan.
Link către comentariu
  • 5 months later...

Dupa o lunga perioada de timp, vin si eu cu ceva noutati..si anume: am imbracat volanul in piele si am schimbat mansonul cu unul de piele. Aspectul este foarte frumos, maine o sa revin cu poze. In plus am cumparat 4 anvelope noi cu care am incaltat-o in primavara, Dunlop Fast Response  205/55/16 si DOT din 2012 decembrie. Vara a trecut cu bine, o singura problema am intampinat si anume debitmetrul, l-am schimbat si totul este ok. Urmatoarea faza astept sa am un drum la Sibiu pentru a pune folie pe geamurile din fata..

post-102560-0-92910600-1379183468_thumb.  post-102560-0-75000000-1379183624_thumb.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Va salut, scriu aici deoarece nu stiam in ce topic ar fi mai potrivit sa cer un sfar tutror care sunt buni si ma pot ajuta cu un sfat sincer. Nu am mai facut nicmic la masina doar km si curatat, in rest masina e ok nu are absolut nicio problema mecanica. Deci problema mea este: Lacul de pe masina sare din ce in ce mai tare, sunt portiuni si de 30cm fara lac, arata destul de urat, pe capota, plafon si rama la usile de pe partea stanga. M-am gandit la urmatoarele:

1. La vara sa vopsesc toata masina inclusiv bandourile+faruri cu lupa+tipsuri+jante mai mari

2. Sa infoliez masina + ce am scris mai sus

3. Sa rectific defectele si sa vadn masina si clar cumparand alta masina VW...

Mam gandit la ce bani as ajunge cu vopsit+ tot ce as mai face, ar fi cerd banii apropriati daca nu chiar jumatate din valoarea masinii.

Care ar fi cea mai buna alegere?

Este absolut obligatoriu sa fac o alegere dintre acestea 3 deoarece nu mai pot continua asa, urmatoarea toamna si iarna ar fi devastatoare pentru masina daca nu as lua masuri in primavara

Modificat de Dan.
Link către comentariu

1 sau 3, depinde de bugetul tau si preferinte la masini

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Da, banii care i-as cheltuii cu tot ce trebuie facut la masina, am uitat si de kit ambreiaj (o sa pice si el ca tremura masina si are simptome de un an..) daca as face un calcul si as pune banii langa ce as primii pe masina, as putea cumpara alta, bugetul ar fi..dar care ar fi oare alegerea mai buna nu stiu inca si nu ma pot decide. Masina neinscrisa inseamna taxa+ consumabile+ ce mai trebuie facut la viitoarea masina.. si ar fi vre-un golf 5 sau a4 dar a4 clar ar fi mai scump.. din toate punctele de vedere.

Link către comentariu

Iti iei masina pe care o poti intretine.

Depinde cat iei pe asta, cat mai ai deoparte. Un A4 este superior dar si mai scump.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Da, stiu asta dar intrebarea e daca merita sau nu sa fac investitia, sau ar fi mai bine sa o reimbunatatesc cu tot ce pot pe asta si sa o mai pastrez ceva timp..

Link către comentariu

Masina e ok tehnic? Te multumeste? Te mai vezi cu ea inca 3 ani? Daca da, atunci nu are rost sa o vinzi si sa joci la loteria masinilor sh. S-ar putea sa iei una buna sau sa trebuiasca sa bagi bani in ea...

Link către comentariu

Da, masina e ok tehnic, stiu cum e loteria sh, am mai luat de curand un golf5 pentru sora mea.. cel mai mult ma supara intrebarea daca are rost sa bag bani in ea, vopsitul, ambreiajul, astea ar fi valori mai mari ca in rest faruri+tipsuri+jante + alte maruntisuri dar se aduna pana la urma.. daca investesc in ea atunci o sa trebuiiasca sa o mai tin ceva timp pentru a nu iesi in pierdere asa mult..

Link către comentariu

Dupa cum ziceam, daca te mai vezi cu ea 3 ani atunci da, merita sa bagi bani in ea. Daca nu, mai bine o dai si cauti altceva.

Link către comentariu

Inteleg si ai perfecta dreptate, ma gandesc..in 3 ani oare ce valoare ar mai avea?.. :icon_confused:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!