Jump to content

Golf 6 1.6TDI

bebelushul

Postare recomandată

Am un Golf 6, motor 1.6TDI - 90CP.

Am achizitionat de curand un set de jante model Denver (Golf 5 GTI - 17'') si ma gandeam sa le vopsesc negre si etrierii sa ii fac albi. Am facut un photosop ca idee. Nu am o poza cu jantele montate pe masina asa ca a trebuit sa le iau din alta parte. Asta in caz ca va intrebati de ce sunt etrierii in partea gresita. Am observat dupa.

Ce parere aveti? Sa le vopsesc sau sa le las originale?

poza.jpg

Modificat de dudu
Link către comentariu

Fa o prezentare masinii daca tot ai postat aici.

Etrieri albi sunt absolut urati pentru ca oricum se murdaresc si sincer e mare kitsch. Jantele daca sunt in conditie buna nu le vopsi.

Link către comentariu

Banuiesc ca e real colantul de pe plasfon asa ca as spune da jantelor negre, dar nu mate, cred ca glossy ar da mai bine.

Dar nu etrierilor albi... ori rosu/albastru sa iasa in evidenta(dar ar parea oarecum ciudat datorita diametrului mic al discurilor), ori negri.

O sa ti se inchida thread-ul asta, nu l-ai deschis unde trebuie. Dar daca tot l-ai deschis aici, poti sa-l transformi intr-unul de prezentare a masinii!

:icon_thumleft:

Link către comentariu
cristi_eftimie

parerea mea,lasa-le culoare originala iar etrierii nu cred ca arata bine in culoarea alb

acum daca tie iti place asa,le poti vopsi cum doaresti

Link către comentariu

Arata putin penibil din puctul meu de vedere ,strica tot farmecul masinii ....

Link către comentariu

Am masina de anul trecut din iunie. Sunt foarte multumit de ea. Ca optionale ar fi volan, schimbator si frana de mana imbracate in piele, scaune sport, RCD 510 si cam atat. Am adaugat plafonul si geamurile negre.

De motor sunt foarte multumit. Putea sa mai aiba cativa caluti, dar abia ma tine mai "calm". Am ales varianta asta de motor pentru ca merg mult prin Bucuresti. Diesel pentru ca fac multi km.

Jantele sunt in stare buna si nu stiu daca are rost sa le fac negre. De aceea am deschis topicul asta.

Etrierii albi ... :) o idee de moment. Nu stiu ce sa zic de ei. Daca nu ii fac albi cred ca o sa ii fac negrii.

Modificat de dudu
moderator edit
Link către comentariu
  • Administrator

Am redeschis topicul la rugamintea initiatorului

Acum vin eu cu rugamintea de a respecta topside-ul acestei arii

In aria "Masina mea" este permisa:

- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;

- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Ms

Link către comentariu

Imi cer scuze pentru greseli. Uite si o poza cu masina in afara de cea de mai sus modificata.

golf.jpg

Link către comentariu

Da, da. Din partea mea, merg jantele negre si chiar si negru mat, eu nu prea sunt fan al nuantelor glossy. Etrierii cred ca ai putea sa-i faci rosii cel mai bine, ca se potrivesc si cu albul de pe masina si se vad bine prin jantele negre!

Cum stai cu consumul la motorul asta?

Link către comentariu

Eu as vopsi mai degraba oglinzile si manerele usilor in culoarea masinii.

Link către comentariu

Frumos Golf ! Jantele poti sa le lasi asa cum sunt ele , daca arata rau atunci le poti vopsi da cu o culoare "ce nu te zgarie pe retine " adica mai blanda !Spor la modificari ! cat km are? cosum !

EDIT : etierele oo culoare aprinsa ,ceva sa le scoate in evidenta ! A pus un prieten ceva pe ele ! Si acum sunt de la brembo ! Si sunt portocalii ! si arata mult mai bine , decat vopsite !

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

Vopseste oglinzile + manere, scapa de gheara aia de pe geamul mic .Nu prea mai este la moda mat-ul

Link către comentariu
Master_Blaster

EDIT : etierele oo culoare aprinsa ,ceva sa le scoate in evidenta ! A pus un prieten ceva pe ele ! Si acum sunt de la brembo ! Si sunt portocalii ! si arata mult mai bine , decat vopsite !

Err... NU

Mai bine nu vopsesti etrierii pt ca golful stock are niste discuri si etrieri minusculi.

@OP Sa o stapanesti sanatos si incearca sa stai departe de tuning-ul ieftin mai bine las-o curata ca albul asta sta f bine pe liniile Golf-ului.

Link către comentariu

Jantele cred ca o sa ramana originale deocamdata. Etrierii ii fac rosii si daca nu imi place cum vin o sa ii fac negrii. O sa scap de gheara de pe geamuri :icon_redface: . Nu esti primul care imi spune. Cat despre manere si oglinzi, imi plac negre. Poate doar sa le vopsesc tot negre.

Consuma in jur de 4.5 - 5 afara. Asta pentru ca nu merg eu ca omul :rolleyes: . Momentan merge prietena cu ea si ei ii consuma in jur de 4.2. Dar daca merg numai in Bucuresti se duce undeva la 6 consumul. Iarna mi-a consumat o idee mai mult.

Link către comentariu

Frumoasa masina :D

Ar merge vopsite manerele. Oglinzile le poti lasa asa.

Pentru etrieri, cel mai bine ar merge rosu.

Spor!

.... scapa de gheara aia de pe geamul mic ....

E logo de la Monster Energy :))

Link către comentariu

Asa este. Este logul Monster Energy.

Pacat ca nu am o poza cu oitza de pe luneta :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Jantele cred ca o sa ramana originale deocamdata. Etrierii ii fac rosii si daca nu imi place cum vin o sa ii fac negrii. O sa scap de gheara de pe geamuri :icon_redface: . Nu esti primul care imi spune. Cat despre manere si oglinzi, imi plac negre. Poate doar sa le vopsesc tot negre.

Consuma in jur de 4.5 - 5 afara. Asta pentru ca nu merg eu ca omul :rolleyes: . Momentan merge prietena cu ea si ei ii consuma in jur de 4.2. Dar daca merg numai in Bucuresti se duce undeva la 6 consumul. Iarna mi-a consumat o idee mai mult.

Vreau si eu consum d-ala! :))

Link către comentariu

http://vwforum.vwfor...ost__p__1804600

Err... NU

Mai bine nu vopsesti etrierii pt ca golful stock are niste discuri si etrieri minusculi.

@ Master_Blaster

Vrei spui ca nu se vad bine? de aproape nu se vad cine stie ce ! prietenul meu si-a pus.. pacat ca nu mai am poza sa vezi cum se vedea! deci nu-ti dadeai seama ! un pic cam "cocalaresc" dar dau bine de la distanta :))

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu
Master_Blaster

Eu le-am "ginit" din mers, din masina si in timp ce conduceam discul mic si ditai etrierul rosu... Bate la ochi pt cunoscatori pt ca profanii nici nu vor observa si nu ii va interesa. Etrieri vopsiti e cum mai e dar capace mari pe care mai si scrie brembo...

Uite alte cateva exemple te tuning cool: http://youtu.be/inPcN55Osmo?t=29m14s

Sorry de off topic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!