Jump to content

Audi A4 Avant, B7, 2.0 TDI, 170 cp, Quattro!

mishuxviii

Postare recomandată

Salutare tuturor! De cateva zile sunt mandrul posesor al unui Audi A4 Avant, B7, 2.0 TDI, 170 cp, Quattro, pe care l-am achizitionat personal din Germania. Are aproape toate dotarile, mai putin trapa, scaune cu memorie si oglinzi rabatabile electric, in rest are tot ce se putea pune pe ea la mometul respectiv. Sunt foarte multumit de achizitia facuta si nu imi pare rau absout deloc. Masina este foarte intretinuta, cu toate reviziile la zi facute la reprezentanta. Este exact ceea ce imi doream de foarte mult timp!

Ca dotari mai importante, are:

2.0 TDI 170 cp, Quattro

Bi-Xenon Adaptiv

Jante S-line 17"

Pachet crom

Interior S-line

Volan piele perforata multifunctional

Piele + alcantara

Scaune incalzite

Sertare sub scaunele fata

Pachet lumini

Navigatie mare

Magazie CD-uri

Senzor lumini + ploaie

Pregatire telefon in cotiera

4 geamuri electrice

Oglinzi electrice si incalzite

Lumini de zi

Follow me home

Senzori parcare fata+spate

10 boxe

ESP

pozele le gasiti aici:

http://imageshack.us/g/710/img1293ii.jpg/

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina... :icon_thumleft:

Sa o plimbi sanatos si sa te tina pana te saturi de ea!

Cat a costat? Daca nu e secret...

Link către comentariu

Ai luat pe-aia de intrebai de ea pe forum aici sau ai fost si ti-ai luat de la ei alta?

Sa o folosesti cu placere!

Link către comentariu

aia de aici s-a dat pana m-am hotarat eu... si asa am plecat in germania unde gasisem una asemanatoare, adica asta, care are si mai multe dotari decat cea de aici...

Link către comentariu

Foarte bine, sunt sigur ca o sa fii multumit de ea! Schimba in profil masina! :D

Link către comentariu

multumesc!

a costat 11000 euro si o sa mai fie taxa 1000

Link către comentariu

Foarte tare! Sa o stapanesti sanatos si la multi km fara incidente! :D Cati KM are acum?

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Nu e cam mult totusi 11k euro la 263k km???

Link către comentariu

Masinile bune nu sunt ieftine! sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Nu asculta oamenii care zic ca e mare pretul.Asa mi-au zis si mie cand am achizitionat masina oameni care au luat passat golf cu km multi la preturi de nimic.Si acum sunt cu ele prin serviceuri si o tin din diagnoza in diagnoza.Invidia e mare!

Link către comentariu

@fiestax Hahaha hai ca esti funny! Pai ce invidie sa fie mare cand am aceeasi masina model limuzina??? Era o intrebare simpla. In Germania cand masina sare de 200k dealerii nu mai pot vinde masina "inland" din pricina lipsei de cumparatori. Totul merge la export si automat pretul scade drastic.

P.S. Km multi nu inseamna neaparat masina proasta. Conteaza f mult unde si cum sunt facuti km. Daca masina a stat numai pe autobanda si a respectat service-ul 200k in DE = 50k in Bucuresti.

Link către comentariu

Salut Misule. Ti-ai dat Golfu'? Bv felicitari. Sa ni-l prezinti si noua. Stolo abia asteapta sa il arati.

Link către comentariu

Nu m-am referit la tine.Bravo tie ca ai limuzina. Am vrut doar sa subliniez ca postari in genul nu ai dat putin cam mult la o prezentare din sectiunea masina mea nu prea isi au locul.Omul sa se bucure de masina si asta e.Nu am vrut sa par rautacios.Repet:sa te bucuri de o masina superba!eu aici ma retrag

Link către comentariu

va multumesc tuturor pentru urari! si voi sa aveti parte de multi km cu ale voastre fara incidente! iar in legatura cu pretul nu stiu ce sa zic, mie nu mi se pare mare tinand cont de dotari, si la cum arata masina cred ca majoritatea km sunt facuti pe autostrada, are reviziile la zi, sper sa fie totul bine :D

@serban87: da am dat golful, l-a cumparat un coleg de birou, poane ne intalnim sa o vedeti, stiu ca stolo d'abia asteapta :D

Link către comentariu

Deosebita! Daca era si un 1.8T sau 2.0T, era maxima. Multi km, fara probleme!

Link către comentariu

Eh, trebuie sa fie si practica masina, la motoarele alea era dureros de mers cu ea. Lesina portofelul! :))

Nu mi se pare mare pretul, chiar e ok. Daca s-a schimbat ce trebuia si cand trebuia, e ca dupa 50.000 de km de Ro cum zicea si colegul mai sus.

Chiar e super tare masina, mai ales motorul e super!

Link către comentariu

Frumoasa masina,sa ai noroc la ea.Pretul mi se pare corect,are dotari pe masura iar quattro...

Link către comentariu

Faina masina, intotdeauna am fost fan A4 Avant. Singurul lucru ce il am de reprosat modelului e spatiul mic pentru locurile din spate.

Acuma eu mereu am fost obsedat de lucrurile astea si ca atare am rula cu un S MAx si acuma cu Superbu.

Extraordinar ce bine poate sa arate masina la peste 200 000 km. In mod evident, masina a vazut multi km pe autostrada, asa ca km aia nu mai par atat de multi.

bafta !

Link către comentariu

Da..... si eu sunt fan a4...frumoasa, intretinuta, placuta ,sa ai parte de ea si multi km...si sa te bucuri de ea mult

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ce-ti mai face Avantul? L-am vazut zilele trecute in fata la Draexlmaier. Tot numere provizorii ai?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!