Jump to content

Arc rupt

BARO
 Share

Postare recomandată

Salut,

saptamana trecuta la o analiza mai amanuntita a golfuletului cu ocazia trecerii la cauciucuri de vara si unei spalari a aripilor interioare de sare si ce or mai fi aruncat astia pe sosele am observat ca masina sta un pic inclinata spre partea soferului -e vorba de botul masinii. dupa ce desfac roata fata si pun mana pe arc constat ca o bucata este rupta din partea inferioara a arcului.

concluzia arcul rupt trebuie neaparat inlocuit. acum vine si intrebarea pe care o pun si sper ca o sa va dati cu parerea.

sa cumpar un singur arc si sa-l montez in locul celui rupt sau sa cumpar o pereche si sa inlocuiesc ambele arcuri asta ca sa evit posibilitatea ca arcul ''nou'' sa aibe alta duritate si in continuare masina sa stea lasata intr-o parte???

multumesc anticipat pentru un eventual sfat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cautati la Sh niste arcuri, care sa fie neaparat ambele de pe aceeasi masina si arunca-le p-alea sus. Poti avea norocul sa-l schimbi doar pe respectivul si sa fie bine sau poti avea ghinionul sa stea intr-o parte. Chiar daca, sa presupunem ca-l dai jos pe cel bun si apoi ii verifici ochiometric duritatea, e posibil sa te inseli cand il verifici si pe cel pe care vrei sa-l cumperi...

Iar la dezmembrari nu cred ca vand astia arcurile decat ca pereche...

Succes! Apropo, sper ca ai presa de arcuri, nu?

Link către comentariu

am vreo 3 tipuri de prese nu asta e problema!.

mai am o intrebare: se potrivesc arcurile de mk1 cu cele de mk2 sau mk3? sunt diferente? stie cineva?

Modificat de BARO
Link către comentariu

La mk2 merge de la mk3, si de la polo 6n, si de la passat intermediar. Te sfatuiesc, sa schimbi ambele...

Link către comentariu

Chiar nu stie nimeni? nu vreau sa desfac arcul decat cand am ce monta in locul lui. de mk3 pot face rost gratis din cauza asta intreb.

Link către comentariu

Nu se potrivesc...sunt altfel

Fa ros de 2 arcuri (neaparat 2 , nu cumpara 1 ca sigur nu va sta dreapta)

PS: sau mai taie din cellalalt "da-le dreacuuuuuuuu" :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!