Jump to content

AUDI A4 B7 S-LINE

claus_golf4

Postare recomandată

deloc! nu se simte diferenta la gropi... sau eu nu simt! singura treaba mai "ciudata" e la viteze mari cand dai peste denivelari... acolo se simte destul de aiurea... cu ocazia asta mai fac upload la 2 poze... nu mai stiu cum era treaba cu imagehack-ul... LOL

post-5403-0-34599500-1338566992_thumb.jp

post-5403-0-64523900-1338567012_thumb.jp

Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claus_golf4

31

• hangyouridols

8

• rotitza

7

• Rave

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

are cineva idee daca la jante pe 18 cauciucuri de 245 ating la viraje de contraaripa/aparatoarea de noroi la viraje?? vreau sa iau jante pe 18 si ma gandeam si la cauciucuri putin mai late: in loc de 235 - 245... multumesc

Link către comentariu

la 265 x 35 x 18 - The edge of the new tyre will be 5 mm closer to the inside of the wheel well and suspension components, and 25 mm further out from the edge of the bodywork.

Suplimentar, ai viteza 69.94 mph in loc de 70 mph

la 255 x 35 x 18 - The edge of the new tyre will be 0 mm further away from the inside of the wheel well and suspension components, and 20 mm further out from the edge of the bodywork.

Suplimentar, ai viteza 69.17 mph in loc de 70 mph

la 245 x 40 x 18 - The edge of the new tyre will be 0 mm further away from the inside of the wheel well and suspension components, and 10 mm further out from the edge of the bodywork.

Suplimentar, ai viteza 71.08 mph in loc de 70 mph

la 235 x 40 x 18 - The edge of the new tyre will be 5 mm further away from the inside of the wheel well and suspension components, and 5 mm further out from the edge of the bodywork.

Suplimentar, ai viteza 70.21 mph in loc de 70 mph

Eu zic sa mergi pe clasicul 235 x 40 x 18 si nu ar trebui sa ai nici o problema. Masoara si ar trebui sa-ti faci o idee. Sper sa te ajute

Modificat de grp
Link către comentariu

la 255 x 35 x 18 - The edge of the new tyre will be 5 mm further away from the inside of the wheel well and suspension components, and 25 mm further out from the edge of the bodywork.

la 245 x 40 x 18 - The edge of the new tyre will be 0 mm further away from the inside of the wheel well and suspension components, and 10 mm further out from the edge of the bodywork.

multumesc!

Masoara si ar trebui sa-ti faci o idee. Sper sa te ajute

Merg foarte bine 245, important este ET-ul jantei.

Am vazut acum! Multumesc! Ideea e ca ma tot gandesc la o varianta intre jante OEM - A4 DTM 18 si OZ ULTRALEGGERA BLACK 18... si nu stiu pe care sa le iau... cauciucurile clar raman 245/40 18... sa vad cu jantele... Aveti vreo parere/sfat?

Link către comentariu

A4 DTM 18

Astea! Sau OZ Superturismo LM

DSC00827.jpg

DSC00817.jpg

DSC00810-1.jpg

DSC00825.jpg

245/40 pe janta de 8 sunt cam mari, vei avea o mica deviere a kilometrajului...

Link către comentariu

am citit pe un site ce calculeaza echivalentul la cauciucuri... oricum avem din fabrica o deviere in minus... poate asa o anulez! :) da astea sunt! doar ca cele oem, nu oz! eu inclin spre ultraleggera, doar ca astea ma incanta ca sunt oem! si din ce vad trend-ul e sa faci modificari oem :))

Link către comentariu

Astea nu sunt OEM. Sunt chiar OZ Superturismo LM. Cele OEM seamana foarte mult cu astea si sunt facute, culmea, tot de OZ.

Ultraleggera nu cred ca sunt cele mai potrivite pentru o masina de talia A4-ului...

Link către comentariu

A4-ul este o masina care pare mare, masiva, grea. Ultraleggera au putine spite si alea mai sunt si subtiri. Par... firave pe A4... Se potrivesc mai bine pe masini mai mici!

Din punctul meu de vedere, cel mai bine merg ori cele OEM in 5 spite ori Superturismo LM / OEM DTM!

Link către comentariu
hangyouridols

Pe jantele de 18 se pun cauciucuri 235/40/r18,asta e omologata de audi;nu vad sensul sa pui 245/40/r18,banuiesc ca inca nu stii cat costa un cauciuc :)

Link către comentariu

in 5 spite am acum! si nu-mi plac! Am inteles ideea cu ultraleggera! multumesc frumos! OEM DTM sa fie :)

235/40 imi pare garda cauciucului cam micutza pentru Romania! B8-ul are omologat,cred, 245/40... sau ma insel?

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

Hei, asta e doar parerea mea. Nu trebuie sa ma asculti!

Pune pe masina ce-ti place tie, pana la urma e a ta si tu traiesti cu ea.

Parerea ta o sa fie intotdeauna mai importanta decat a altora, oricat de multi ar fi restul! :)

Link către comentariu

B8 are 245/40 din fabrica.

Mie personal imi plac astea. Sunt Speedline, iar pe S4 b6 sunt de 19 (probabil de aceea arata si asa de bine :D). Exista si pe 18" oem pt A3, dezavantajul ar fi ET-ul mare.

ntagdrive035.jpg

IMG_2323.JPG

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 2 months later...

am uitat sa va tin la curent! :)

S-au montat jante pe 18 BBS RC vopsite negru :)

cu cauciucuri pirelli pzero rosso

in poze nu erau montate capacele cu BBS :)

post-5403-0-61092000-1344236452_thumb.jp

post-5403-0-44152100-1344236453_thumb.jp

Link către comentariu

bravo Claus, tare alegerea privind modelul jantelor, dar le-as face macar negru mat daca nu argintiu, titan, etc.

Link către comentariu

Fa o poza si din lateral ca si eu am aceeasi culoaresi aceeasi dilema la culoarea jantelor :). Sa le stapanesti sanatos. Pe mine ma atrag tare jantele de RS dar pe 19" cu talon mic si suspensie sport... si in Romania... ma doare de pe acum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!