Jump to content

AUDI A4 B7 S-LINE

claus_golf4

Postare recomandată

Din pacate nu cred sa existe cineva care sa le aiba pe stoc, mai ales ca seturile vin in functie de masina si echiparea ei.

Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claus_golf4

31

• hangyouridols

8

• rotitza

7

• Rave

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mda... Merg sa achit avans! Si pe urma mai sap sa vad daca trebuie si amortizoare... In fct si de ce mai zice lumea pe aici!

Multumesc pt ajutor! Raman dator

Link către comentariu

Lasa ca pentru o saptamana o sa te simti mai leganat pe curbe si pe urma incepe show-ul. :)

Apropo, sa nu cumva sa arunci arcurile astea ca poate te razgandesti si le arunci inapoi pe masina la iarna! :)

Eu nu stiu cum puteti sa va descurcati cu masinile coborate asa, presupun ca aveti locuri de parcare asigurate ca eu daca ma urc cu a mea pe bordurile din sectorul 2 e jale!

P.S.: daca ajungi pe la intalniri seara si esti si resoftat, vreau sa ma dai si pe mine o tura.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa te duca multi km fara probleme. Nu gasesc eu pozele, sau nu ai pus numai una ?

Link către comentariu

Iarna ma descurc! Octavia 2 drumuri grele de la munca(masina de santier)! Stau la curte, masina in garaj... Nu e problema! Poze am pus: 1 bucata dupa ce am inmatriculat-o! Am platit avans... 7 zile asteptam! Acum am o alta dilema! Rotile! Am pe 17 s-line! Cam urate! Ma uitam la oz ultralegera black! Dar nu stiu daca 17? Sau 18? Am intrat iar in febra "modificarilor" si nu vreau s-o dau iar in bara cum, dupa cum unii dintre voi stiu, am mai dat-o...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Poti incerca arcurile de la eibach. Eu sunt foarte multumit de Pro Kit. Cu amortizoare S_line cred eu ca e cea mai buna setare AM. In viitor si eu am sa schimb amortizoarele stock cu unele S_line.

Eu unul nu va recomand amortizoarele de s line,asta daca nu cumva va place ca masina sa fie rigida si implicit sa simti orice mica denivelare :).

Eu am de gand,daca voi mai avea masina la acea vreme,cand amortizoarele vor fi uzate,sa le schimb cu unele normale(am sport).

Faza e,ca la inceput veti fi entuziasmati cu amortizoare sport de cat de bine se aseaza masina la viteze f mari sau pe serpetine,dar ca masina de zi cu zi,sa mergi intr-un cart,nu e tocmai placut :)

Tot nu ai pus o poza cu masina din lateral sa vedem suspensia si nici poze cu interiorul (: ;uita de jantele pe 18,cele pe 17 sunt suficiente,eu vreau sa-mi cumpar pe 17 ca-s satul de cele pe 18 :)

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Iti dau eu amortizoarele mele! Sunt noi! Si arcurile! Platesc si manopera! :)) nu m-am uitat ce masina ai... Mi-e rusine sa-i fac poza din lateral... O sa-i fac sa postez, asa, de comparatie! :)) baietii de la racing nick mi-au zis ca nu rezolv mare lucru in comportament schimband doar arcurile?!!!!

Sunt pe tel si tot nu am vaz ce masina ai! Acum am citit si de jante! Le dau si p-alea :)

Link către comentariu

Bravo Claus, absolut superba. Felicitari pentru achizitie. :)

Sa o conduci cu placere si fara evenimente!

Link către comentariu

Ma repet! Aunt pe telefon! Sper dupa nume, ca e cine imi aduc eu aminte... WRC??? Salutare! Ms mult pt aprecieri... Sa vezi si pozele! Arata f bine(zic eu)! Sper sa ne revedem la o intalnire, ceva! Se mai fac d-astea de vara/iarna? De fapt o sa ma uit eu p-aici!!

Link către comentariu

Iti dau eu amortizoarele mele! Sunt noi! Si arcurile! Platesc si manopera! :)) nu m-am uitat ce masina ai... Mi-e rusine sa-i fac poza din lateral... O sa-i fac sa postez, asa, de comparatie! :)) baietii de la racing nick mi-au zis ca nu rezolv mare lucru in comportament schimband doar arcurile?!!!!

Sunt pe tel si tot nu am vaz ce masina ai! Acum am citit si de jante! Le dau si p-alea :)

Masina mea e quattro si avant,iar din cate stiu nu se potrivesc amortizoarele pe FWD si berlina;in schimb cu jantele,putem discuta daca tot te mananca :)

Uite o poza cu jantele mele pe 18,sunt replici,nu OEM ,RS6 style.

SAM_0860.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Frumoasa masina! Sunt asemanatoare cu ale mele! O sa iau oz ultralegerra... Si cred ca pe 18! Sa vad mai intai cum se incadreaza cu suspensia lasata! Am mai vorbit cu cei de la racing nick, si cica 99% le aduc luni :))

Link către comentariu

Ei,daca te mananca,nu te pot opri sa te scarpini :)

Btw,asa arata un a4 cu suspensie sport OEM;a ta e mai cocotata,sau la fel?pune o data o poza din lateral :)

Link către comentariu

Frate, daca vii la intalniri, promit ca-ti fac eu poze la masina. Dar de duminica seara-luni incolo.

Daca vrei sa scapi de jantele pe care le ai acuma, le cam vreau eu! In principiu cred ca ai jantele la fel ca alea pe care le stiu eu: cum sunt alea din poza lui @mcornel, dar cu spitele mai subtiri. Ce mai conteaza acuma, important e ca te scap eu de ele daca ne intelegem.

Link către comentariu

Ok! Eu acu plec spre casa de la munca! Promit ca-i fac poze dim cand plec, dar tot cu telu! Seara placuta! Si vb de jante :)

Link către comentariu

conform "promisiunii" pozele de dimineata! poze facute cu telefonu la plecarea spre munca si pe ploaie! Se vede destul de clar cat de inalta e :(... pana marti :))

si lateralul :)

post-5403-0-46401100-1334734758_thumb.jp

post-5403-0-23944600-1334734770_thumb.jp

post-5403-0-83728900-1334734923_thumb.jp

Link către comentariu

Masina mea e quattro si avant,iar din cate stiu nu se potrivesc amortizoarele pe FWD si berlina;in schimb cu jantele,putem discuta daca tot te mananca :)

Uite o poza cu jantele mele pe 18,sunt replici,nu OEM ,RS6 style.

SAM_0860.jpg

uitandu-ma pe diverse forumuri am gasit o masina aproape ca a mea si cu jante asemanatoare cu ale tale si cu eibach pro kit. deci cam asa ar arata masina mea cu jantele tale si arcuri schimbate :)

post-5403-0-36944000-1334751433_thumb.jp

Link către comentariu

Da,intr-adevar,ai suspoensia stock,nu sport;dar lasa,rezolvi tu ;)

Nu stiu de ce nu-ti plac jantele,sunt frumoase ;)

Prea lasata masina din poza atasata de tine,mie personal nici nu-mi place si nici benefic nu e cu drumurile noastre :)

Faina masina,baga poze si cu interiorul.

Modificat de mcornel
Link către comentariu

maine dimineata la plecare... azi am uitat cheia in casa, si am zis sa nu ma intorc din drum. sa nu-mi mearga prost :)

multam pt aprecieri. tot caut pe forum cat tre sa aiba ET-ul janta pe care vreau s-o iau...??? vreo idee? am citit cate ceva, dar nu m-am elucidat :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
claus_golf4

Arcurile le poti comanda la Racing Nick. Din cate stiu sunt singurii importatori Eibach. Arcurile se comanda in functie de motorizare, caroserie si tractiune.

Pro Kit-ul este compatibil si cu amortizoare normale. Eu le folosesc de 2 ani fara probleme.

Spor!

ai avut dreptate! am montat arcurile de 3 saptamani, schimbat brate pe fata facut geometria(pasarici pe creier) si intradevar s-a schimbat muuult in bine tinuta de drum!

Link către comentariu

Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. Sa le folosesti sanatos!

La randul meu si eu am fost sfatuit de alti colegi care le foloseau.

Niste poze cu masina dupa schimbare? Cat te-au costat bratele? Ce producator sunt?

Link către comentariu
claus_golf4

790 ron, eibach prokit, de la racing nick! in weekend m-am apucat si am pus folie carbon pe capacul scrumierei, plansa schimbatorului si bricheta! rezultatul e fenomenal! o sa imbrac si trimurile usilor la fel! acum sunt din aluminiu!

Link către comentariu

Niste poze cu masina dupa schimbare? Cat te-au costat bratele? Ce producator sunt?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Habar nu am ce producator sunt! 4 brate superioare si bucsele la cele inferioare 1100ron cu tot cu manopera...

Am gasit putin timp liber si m-am gandit sa postez si pozele cu folia de carbon! am pus si pe ornamentele usilor si bord, ca sa fie totul negru! mie imi plac foarte mult! Am muncit ceva, dar rezultatul merita! acum sunt expert! care aveti nevoie de sfaturi, va stau la dispozitie :)

Pozele sunt de pe telefon, si nu am si cu rezultatul final :(

post-5403-0-68085000-1338565300_thumb.jp

post-5403-0-37426200-1338565298_thumb.jp

eu nu mai stiu sa fac upload la mai multe poze... am cautat si cu search... prea mult timp lipsa de vwforum... :(

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. Si a mea are aceeasi culoare doar ca e Avant si S-line. Si intr-adevar suspensia e ca a lui mcornel. Si impactul vizual e mai mare fata de suspensia normala. Vad ca ai faruri cu henon, eu ma apuc de mesterit intrucat a venit cu halogen... sper sa-mi iasa bine. Sunt curios si eu cum e cu eibach prokit la denivelari mici si dese, Clantane dintii sau nu? :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!