Jump to content

AUDI A4 B7 S-LINE

claus_golf4

Postare recomandată

Va salut!

Vad ca s-au schimbat muuuulte pe aici!

M-am intors in vwforum! Sunt proaspat posesor al unui AUDI A4 B7, gri inchis, pachet S-Line interior, exterior, bi-xenon adaptiv, interior cu plafon negru... O sa pun poze! Acum ma mai uit pe aici sa vad care, din cei vechi, mai sunt activi pe forum.

salutari.

Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• claus_golf4

31

• hangyouridols

8

• rotitza

7

• Rave

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

poze diseara! sunt la birou acum... :) si sunt cu masina de la munca! Si semnatura e frumoasa... ca si poza! de dragul vremurilor apuse!

Mai are si pachet lumini interior(inclusiv sub scaune)! are cineva idee de ce, chiar daca e s-line din fabrica are o suspensie foarte ridicata(primul lucru care vreau sa-l schimb la ea)?

Link către comentariu

Nu cred ca ai suspensia ridicata...Am o cunostinta cu o asemenea masina, tot S-line si e mai lasata decat Leon-ul 1M cu destul. Apropo, sa verifici daca nu cumva iti atinge si tie grila proiectorului de intercooler. Ca prietenului meu i-a vibrat acolo pana i-a facut o gaurica in intercooler. Daca nu ma insel eu, e vorba de grila de proiector de pe partea dreapta a masinii.

Oricum, masina e super, mai ales xenon-ul ala adaptiv ma omoara noaptea cand vad cum se misca farurile cand face testul la punerea contactului.

A, si vezi ca mai e o supapa care nu stiu cum ii zice si la unele modele mai spre inceputul fabricatiei e vacuumatica si se sparge cauciucul ala si iti omoara cativa caluti. Cred ca totusi e vorba de EGR.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Salut, suspensia este ridicata deoarece cel care a comandat masina a cerut suspensie normala. Asa am si eu A4-ul, suspensia arata de parca asi avea pachet de drumuri grele.

Link către comentariu

da,da,da... e aiurea rau suspensia.

alexanderdj multumesc pt sfaturi. Le-am notat si o sa tin cont!

Link către comentariu
hangyouridols

Pune poze si vedem daca ai suspensie sport sau normala;sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;)

Link către comentariu

pun si poze. acum plec de la birou. e normala... :(:( sau drumuri grele... :) ajung acasa si pun pozele!

Link către comentariu

era gluma! Azi am ajuns din deplasare... am fost plecat cu masina de la munca in piatra neamt! ma duc acum sa iau numere de Bucuresti! si nu stiu ce nr sa-i pun... UWO sau DTM?! le iau si pe urma pun si pozele... abia astept sa ies la o intalnire vwforum :)

Link către comentariu

Gata cu politia... Nici uwo nici dtm... B 888 WUW... Poze azi si sticker cand fac rost! Am facut poze cu telul dar nu stiu sa le atasez...

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

Multumesc! Am deschis un topic in audi/b6&b7, legat de suspensie... Imi sta pe creier ca e foarte inalta, si tot caut de 2 zile si pe forum, si pe diverse siteuri, ce suspensie sa-mi iau! as vrea una sport, dar nu stiu cu cat sa o iau mai joasa fata de cea normala, sau una s-line(dar nu stiu nici aia cu cat e mai joasa fata de cea normala)... imi poate da cineva un sfat? cineva care are montat pe masina? cineva care a avut s-line si a schimbat-o cu o suspensie sport?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Poti incerca arcurile de la eibach. Eu sunt foarte multumit de Pro Kit. Cu amortizoare S_line cred eu ca e cea mai buna setare AM. In viitor si eu am sa schimb amortizoarele stock cu unele S_line.

Ce motorizare are masina?

Link către comentariu

aham... de luat in calcul! si de unde pot lua aceste arcuri? :) motorizarea e 2.0 TDI 140CP... O resoftez saptamana asta, dar vreau mai intai sa scap de suspensie :) pot pune arcurile sii pe suspensia normala? care sunt dezavantajele!?

Link către comentariu

Arcurile le poti comanda la Racing Nick. Din cate stiu sunt singurii importatori Eibach. Arcurile se comanda in functie de motorizare, caroserie si tractiune.

Pro Kit-ul este compatibil si cu amortizoare normale. Eu le folosesc de 2 ani fara probleme.

Spor!

Modificat de rotitza
Link către comentariu

si masina se comporta ok? adica se simte oarecum mai sport? sau e doar lasata? multumesc mult pentru sfat. acum ma uit si comand:D:D

Link către comentariu

E o schimbare majora nu doar in aspect. Masina se transforma destul de bine in una mult mai manevrabila si stabila. In acelas timp confortul nu este afectat la maximum, dovada ca tehnologia progresiv springs este una foarte ok!

Astept cu interes si remarcile tale dupa montaj :) Nu ai sa fii dezamagit!

Modificat de rotitza
Link către comentariu

cu cat coboara arcurile astea garda la sol?? 35 fata/spate? azi le comand! Multumesc inca o data

Link către comentariu

Am vb la racing nick! Dureaza 6-7 zile! Nu stie nimeni alt furnizor care sa le aiba pe stoc?

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!