Jump to content

Passat B5.5 90ROS

Mihai Robert

Postare recomandată

Salutari, m-am hotarat sa va prezint si eu masinuta mea dupa cativa ani pe forum :D

Are cateva modificari interior-exterior dar o sa las pozele sa vorbeasca, am luat o mica pauza dar cat de curand urmeaza sa-i pun geamuri fumurii, xenoane si jante pe 17 :) ,probabil si o suspensie sport :D

post-50649-0-30964700-1333916428_thumb.jpost-50649-0-53698500-1333916439_thumb.jpost-50649-0-31565500-1333916451_thumb.jpost-50649-0-37471300-1333916478_thumb.j

Mai urmeaza !

post-50649-0-50370700-1333921426_thumb.j << caut pe cineva care lucreaza in fibra sa finiseze masca

post-50649-0-54051200-1333921450_thumb.j OLD LOOK

Boxe schimbate -pioneer TS-H1703

Manere -folie carbon 3D gri

Modificat de Mihai Robert
Link către comentariu

Frumos B5.5.

Esti cam zgarcit la detalii. Lasi pozele sa vorbeaca dar n-ai pus una cu interiorul... :icon_geek:

Xenon 4300k, daca vrei sa faci o treaba buna.

Link către comentariu

Interesanta capota prelungita. Nu coboara atat de mult cat sa nu i se potriveasca, dar nici cat sa treaca neobservata. A fost facuta cumva si pentru rectificarea unor zgarieturi/ciupituri de pietre ? Sau s-a strans din dinti si aplicat bad-boy unei capote impecabile ? :)

Link către comentariu

victorash_cvv Multumesc, "Mai urmeaza" poze cu masina :D, cat despre xenon vreau 8000k

FLorin D am avut un mic incident si a fost rentabil un badboy , multumesc pentru apreciere

Link către comentariu

Incomplet arata fara proiectoarele de ceata :( Bad boy-ul arata bine, e subtil realizat, finut. Mai baga niste poze, in care sa nu se vada eventual doar botul :)

Link către comentariu

Da, mai da ceva detalii.... poze mai multe, etc.

Link către comentariu

Se mai putea lucra putin la colturi la capota.Coltul capotei e mai jos decat cel al aripii. Din fata arata bine.

Cat mai multi km lipsiti de incidente!

Link către comentariu

De ce nu i-ai pus navigatie dedicata ei?Ai o gramada de optiuni..mi se pare ca arata oribil cu butoanele alea aruncate acolo si cu butonul de ESP scos..pacat de ea..

Link către comentariu

dancautudor 200 ron manopera la un tinichigiu, 300 ron vopsit service

B_U_T dvd-ul l-am luat de la un unchi, pe gratis. il dau la schimb pe unul de B5

Link către comentariu

Mie nu-mi place badboy look, parca nu prinde passatul.

Apropo, ai vreun prieten/coleg pe marasesti langa profi?

Link către comentariu

s-ar putea, insa nu stiam ca tu esti. Am recunoscut opelul din poza, vine mult mai des :)

Link către comentariu

Mai venim amandoi pe la State Vlad, am inteles ca esti vecin cu el :D

Link către comentariu

Cand treci cu masina si daca nu am treaba, punem testerul...nu de alta, dar sa anexezi la prezentarea masinii si un autoscan :))

Link către comentariu

Masina arata bine. :icon_thumleft:

Nu inteleg totusi, de ce vrei xenon 8000K ? Ca da bine albastrul ala ? :blink:

In primul rand, este deranjant pentru ceilalti participanti la trafic. In al doilea rand, nu vor fi nici pe departe atat de eficiente ca cele 4300K pe ploaie sau in alte conditii. :dry:

Link către comentariu

Trebui doar sa i se explice ca nu lumineaza mai bine daca scrie valoare mai mare, ci din contra o sa lumineze mai rau. Nici la capitolul aspect nu castigi nimic, avand lupe cu 4300k sau 5000k o sa dea fff bine. Cu 8000k o sa fie un albastru enervant

Link către comentariu

Deadly Multumesc, cat despre xenon 8000k nu cred ca prezint un risc pentru participantii la trafic din sens opus deoarece am lupe. 4300k<=> halogen

nervoss merci, o sa iti fac o vizita :D

Link către comentariu

faci greseala cu 4300k echivalent halogen. 4300k pe lupe e echivalent cu 5000k pe oglinda. o sa vezi la mine ce inseamna asta, cred ca e exact culoarea care trebuie. Colegii nu te invata de rau: cu 8000k pe ploaie nu o sa vezi nimic, nici pe uscat nu o sa te ajute. Cea mai multa lumina difuzata(se masoara in lumeni) este cele de 4300k.

Modificat de nervoss
Link către comentariu

Nu o sa deranjezi,doar ca nu o sa prea vezi cu ele.Pe ploaie abia vezi cu 6000k,dar cu 8000?!

Am avut si eu si-ti spun din proprie experienta.

Link către comentariu

Lasati-l in pace pe om cu xenoanele, o sa se convinga el singur cat de bune sint alea de 8 mii.

Link către comentariu

Nu va contrazic, xenon 5000k e pure white ?

Link către comentariu

4300k - e alb - nu galben halogen. Eventual o sa iti fac seara o poza cu farurile mele - bixenon OEM - ca sa vezi ce culoare lumineaza

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!