Jump to content

Rob's Frog Vw Bora

Robb

Postare recomandată

Mie-mi plac husele si sa fiu sincer, un ochi neavizat nici macar nu sesizeaza ca sunt acolo, chiar nu s-a schimbat interiorul.

Husele le-am luat, se vede in postul #23.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Achizitionat presuri de cauciuc Petex, ma declar multumit la pretul de 89 lei. Desi presurile sunt gaurite la ambalat, nu cred ca va trece apa p-acolo. Oricum arata mai bine ca cele originale, desi sunt mai inguste (cele din fata, au borduri mult mai inalte, obligatorii pentru noroaiele din Romania. Cele din spate arata chiar mai bine ca cele originale.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp, masinuta a implinit o varsta (km) frumoasa. A primit un suport de pahare fata de la un coleg de pe forum si o curatare de clapeta + o gaura in parbriz de la un coleg de trafic.

post-24001-0-00934400-1338273336_thumb.j

post-24001-0-94704400-1338273336_thumb.j

Link către comentariu

eh da .. modelul de huse le recunosc si eu ... orice ar zice "carcotasii" ... crede-ma ca fac toti banutii, in plus eu zic ca arata chiar profi ... ai luat varianta cea mai scumpa, vad ca ... Eu dupa 2 ani jumate le-am scos si spalat la masina, cele de pe scaunele din fata ... mie ciuda ca nu le-am mai prins cum mi le-au legat ei... Deci iti dau un pont, sa nu le scoti daca nu le patezi ... sunt greu de montat ...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Mi girls on Transalpina :).

Dupa 6 000km sunt multumit de masinuta. Modificari prea putine, momentan nu este timp si nici banuti nu prea sunt!

post-24001-0-34923400-1344876363_thumb.j

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos , o masina frumoasa si mai ales super ingrijita si dotata :D Km fara probleme si drumuri bune ( slabe sanse pe la noi :)) )

Link către comentariu

Multumesc.

Sa detaliem: un drum de Hunedoara - Petrosani - Obarsia Lotrului - Ranca - Novaci - Polovraci si inapoi, un consum mediu de 6,6 la suta.Nu am reusit sa scot un consum mai mic de 5,5 in afara, oricat de economic as merge, media imi rezulta tot timpul undeva in jurul valorii de 7.

Totusi, Bora are un profil frumos :)

post-24001-0-12443800-1345015070_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina, interiorul e criminal, acum fiecare dupa preferinte, eu unul nu as fi optat pentru huse. Si interiorul meu este deschis la culoare, insa o curatare o data pe an il face ca nou desi la cata grija am de masina, nu iese mare mizerie din tapiterie :)

Ultima poza e de la cota 2140, Pasul Urdele ? Recunosc zona, daca nu ma insel este un mic lac in "groapa" din spatele tau.

Cat despre consum, este cel real, nici eu nu am reusit sa scot sub 5,5 si n-are rost sa chinui motorul cu mers babeste ca nu cred ca face bine, masina are o varsta considerabila totusi. Cand am fost pe Cluj-Napoca - Sebes - Transalpina - Novaci - Tg-jiu - Dr. Tr. Severin am avut o medie undeva putin sub 7. Cu 3 persoane in masina plus bagaje. E ok consum extern, insa cel in oras rupe normele.

Modificat de undan
Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!