Jump to content

Rob's Frog Vw Bora

Robb

Postare recomandată

Buna,

sunt de ceva vreme pe froum. Am avut un Polo 6N2 din 2000 si recent am facut un up grade, o Vw Bora Basis 1.6 din 2003 (aveam nevoie de portbagaj, m-am gandit la Octavia, apoi am ajuns la Bora)

Fiind Basis nu prea are multe optionale: 6 airbag-uri, inchidere pe cheie, ABS, climatronic, interiorul imi place de numa', dar e foarte pretentios, iar lucrul care m-a atras la ea, sunt nr de km. 52 000km, reali, se pare. Masina din Romania, inmatriculata in Romania in 2003, service doar in Romania, din Cluj. Am verificat km, am cartea masinii, istoricul de la reprezentanta, sper sa nu fii luat teapa, insa si cu mai multi km, tot multumit sunt.

I-am pus cotiera OEM de la dezmembrari si jante de '15 Avus 2.

Urmeaza alarma (astept sugestii), folii si niste huse la comanda tot in aceeasi culoare cu interiorul masinii :).

Consum decent, insa nu ma impresioneaza la acceleratii ( e mult peste Polo de 60CP oricum :) ).

Doua poze de astazi, plus cateva din anuntul de vanzare (nu am avut vreme sa fac altele inca).

Sper sa revin cu noutati cat de curand.

post-24001-0-16924100-1333553096_thumb.j

post-24001-0-87149700-1333553096_thumb.j

post-24001-0-95221500-1333553098_thumb.j

post-24001-0-81013200-1333553099_thumb.j

post-24001-0-47996600-1333553100_thumb.j

Link către comentariu

Exact asa era si bora mea , aceeasi culoare avea si jante inainte sa o 'tunaresc' , ce pot sa iti zic ,pune-i folie pe geamuri ca o sa isi schimbe mult aspectul !

Sa o porti sanatos , si cati mai multi km fara incidente !

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Daca km sunt reali ai facut o afacere buna. Daca nu intreb eu acum o sa intrebe altii mai incolo... ne poti spune pretul ?:D

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

sa o stapanesti sanatos...si eu am tot BASIS ,interiorul este la fel,doar ca este pe negru:)

km chiar s-ar putea sa fie adevarati...la cum arata interiorul...plasticele din bord...consola etc...arata chiar foarte bine

Link către comentariu

Multumesc guys!

Circoloco, pe masina am dat 5100, dar daca o vedeam pe a ta inainte, ma mai gandeam :). Eu am inclinat spre benzina pentru ca nu fac muti km pe an. media e de 10 - 15 000 km/an si cu Polo am fost foarte multumit, in 4 ani doar doi rulmenti schimbati.

Se poate manari nr de km, fara sa poti vedea? Pe Vag Com imi arata nr real de km.

Toti ridica din spranceana cand aud cati km am la bord :), de fapt si eu is reticent :).

Link către comentariu

Si eu tot de la Basis am plecat. Deci optiunile se pot pune in timp mai lung sau mai scurt, in functie de buget. Din cate stiu la Bora TDI se poate vedea daca km au fost dati inapoi, nu stiu sigur daca la benzina este la fel. Intreaba pe cineva care are VAGcom sau cel mai bine il intrebi direct pe Florin.

Pretul e foarte bun daca km sunt reali sau un pic crescut daca nu sunt reali. Totul se invarte la km :D. Important e sa fie ok pe partea mecanica, roti etc. Dupa cum arata in interior ar putea sa fie reali. Singurul lucru care ii lipseste este ornamentul de la suportul pahare fata (nu este ca si restul ornamentelor)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
hangyouridols

Sa o porti sanatos;km reali nu se pot verifica cu vag comu` la benzinare pt ca nu sunt stocati in ECU,numai motorinarele se pot verifica.

Link către comentariu

Impecabil interiorul, embleme de pe capota spate le-ai dat jos sau asa ai luat masina? ...oricum ii sta mai bine asa.

I-ar sta bine si cu bandourile si manerele de la usi in culoarea caroseriei :icon_thumleft:

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Eu stiam ca daca nu sunt reali, cand verifici km cu vag com-ul iti arata o cifra total diferita de ce e pe bord. Am verificat la un prieten si el avea pe bord 59 000 km si in vag com aparea 999 9999. La mine apare nr real de km, din 10 in 10, adica daca am 52 985, apare 52 980 km. Km reali stiu ca nu se pot verifica la benzina, doar in cazul in care au fost manariti, dar daca nu?

@Kicker - azi mi-am parlit degetele dand jos scrisul de pe capota spate :). Asta a fost primul lucru facut si pe Polo :).

Modificat de Robb
Link către comentariu

frumoasa masina dar greu de intretinut interiorul ala...vara mai merge dar toamna-iarna e crima.

cat e vara macar sa te bucuri de ea si poate ii gasesti presuri textile in culoarea interiorului.

la bora exista 2 tipuri de tetiere? stiam ca sunt cele dreptunghiulare cu gaura in ele...cum ai tu nu am mai vazut.

mansonul schimbatorului de viteze mi se pare montat gresit,cusaturile nu veneau spre lateral,sa se vada?

Link către comentariu

Din pacate nu ma pricep la tetiere. Cu interiorul ai dreptate, in Romania e crima cand vin ploile, noroiul. Iar la schimbator nu stiu. Ce stiu sigur, masina a fost vopsita integral in 2009. In istoricul masinii scrie panou spate si usa indreptata si caroserie vopsita si plafon vopsit (ce inseamna asta?) + bara spate si fata - pe CASCO.

Modificat de Robb
Link către comentariu

Mie greu sa cred ca o masina de 40-50k km are nevoie de revopsire totala

Link către comentariu

probabil vandalism, chiar nu pare sa aiba mai multi km si nici rasturnata nu cred ca a fost

oricum, daca as fi avut posibilitatea sa o vopsesc integral as fi ales alta culoare

Link către comentariu

Eu daca as fi putut alege: no.1- Gri sau no.2 Alb :icon_thumleft: , dar asa a iesit, verde.

Inainte am avut albastru si am jurat ca nu mai iau masina inchisa la culoare :).

Link către comentariu

interiorul pare impecabil, volan f putin uzat...important e sa fie verificata mecanic, poate sa aiba si zeci de mii de km peste cei aratati in bord.

Link către comentariu

hei Robb ... frumoasa "trecere" la surioara mai mare :) ... chiar imi place interiorul, este pretentios dar cu un pic de grija poti sa il pastrezi mult si bine ... Cu husele la comanda te pot indruma, unde mi le-am facut si eu ... de fapt cred ca le-ai vazut si tu ... Nu iti mai bate capul cu km .. Daca merge si e ok masina atunci go for it!!! ;) ... Sa te bucuri de ea! ...

Link către comentariu

frumoasa masina sa ai parte de multi km fara probleme

si golfu meu are acelas interior si nu trebuie sa te sperie. eu o data pe an dau jos tapiseria o spal in rest "enjoy the color", asta in caz ca nu mananci, nu fumezi..........fara inghetata, cafea si alte minuni ce iti pot murdari scaunele

Link către comentariu

Noutati: am comandat aparatori de noroi originale, sunt sigur ca nu o sa arate mai bine masina cu ele, dar o sa fie mai curata si mai protejata. Am comandat huse de aceeasi culoare pt ea si o "spalare" interioara profesionala, desi nu era prea murdara, insa am sa revin cu poze cand va fi totul gata. Da si polish faruri ca sunt cam matuite.

Mai vreau alarma pe cheia masinii, nu stiu daca este cea mai buna optiune, ce ziceti? Folii in viitorul apropiat si tempomat cand ajung la Bucuresti :). Si neaparat un scut de fier pentru ca merg constant pe pamant si e periculos!

Link către comentariu

ce e cu schotc-ul ala pe jos? sau folie de paleti,ca vad sulul pe bancheta...

Link către comentariu

Folia e un experiment nereusit :), o sa plece imediat. Husele sunt de aici . Pret 100 Euro. Destul de multumit, iar materialul e chiar din ce se fac husele din fabrica.

Link către comentariu

cu 100 euro iti curatai tapiteria bec in caz ca se murdarea. e prea frumos interiorul ala ca sa-l ascunzi sub huse

Link către comentariu
chinto_boss_ro

frumoasa masina cati mai multi km...husele sunt f frumoase unde le°ai facut?si cat te°a costat?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!