Jump to content

Ce specificatii tehnice ar trebui sa aiba uleuil de motor pt. Polo 6N?

COSMIN27
 Share

Postare recomandată

asa cum zice si titlul,vreau sa aflu exact ce specificatii trebuie sa aiba uleiul ca sa fie cat mai potrivit pentru motorul tip ADX spre exemplu,al ''Polonicului'' meu? ca din cate am inteles,degeaba este uleiul de tip 10W40 potrivit motorului meu daca nu este potrivit si la specificatiile tehnice care,banuiesc eu,sunt diferite pentru fiecare tip sau model de motor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ulei de motor cu filtru 3,40 litri Specificare ulei de motor VW 500 00/501 01/502 00 Transmisie manuală 5 viteza 085 3,10 litri Specificaţie ulei transmisie manuală 5 viteza 085 G 052 726 A2 Servodirecţie 0,80 litri Specificare ulei servodirecţie G 002 000 Lichide de răcire 5,60 litri Specificare lichid de răcire G12 Plus Lichide de frâna la schimbare 2,00 litri Specificare lichid de frână DOT 4 Agent de răcire instalaţie de climatizare Compresor Sanden SD6-V12 550 - 575 Grame Agent de răcire instalaţie de climatizare Compresor Sanden SD7-B10 700 - 750 Grame Specificaţie agent de răcire R 134a Ulei instalaţie de climatizare Compresor Sanden SD7-B10 85 - 115 cm³ Ulei instalaţie de climatizare Compresor Sanden SD6-V12 105 - 135 cm³ Conţinut rezervor 45 litri

Link către comentariu

Deci cum spune Razvan_SPD,uleiul pentru motorul masinii mele trebuie sa aiba inscris pe bidon macar una sau toate specificatiile acestea? VW 500.00 / 501.01 / 502.00

Link către comentariu

daca motorul este in stare buna si nu consuma ulei, potrivit este un 5w-40, care o sa aiba 502.00 (sunt indeplinite si normele inferioare - 500.00 , 501.01 ) de exemplu http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=9034052&contentId=7063490

daca motorul este mai uzat, potrivit este un 10w-40, care are un minim 501.01, de exemplu http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=9034054&contentId=7063492

Link către comentariu

multumesc pentru lamuriri tuturor!bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!