Jump to content

Centrala airbag

sorin_ss
 Share

Postare recomandată

am intalnit si eu la Leon Fl, fabia 2 Fl, ... sa nu trebuiasca decat stergere erori.. Modulele nu pastrau Crash data. La octavia 2 insa nu am avut ocazia sa vad. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi poate spune cineva unde sunt localizati senzorii (G256) (G257) si (G179)?

Link către comentariu

• 5 months later...

In cele din urma am reusit sa imi inlocuiesc centurile, airbag-urile si centrala. Centurile le-am luat de pe o masina, airbagul din volan de pe alta si airbag-ul pasagerului si centrala de pe alta. Am tinut cont de sfatul primit de la AlBundy si am luat centrala de pe o masina care avea acelasi numar de airbaguri ca si a mea.

Cei de la reprezentanta VW au spus ca au sters eroarea aparuta si totul este in regula si ca nu a fost nevoie de recodare sau rescriere soft. Sper sa nu mai fiu in situatia de a afla daca functineaza sau nu...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!