Jump to content

VW Golf MkV

coxadolf

Postare recomandată

foarte frumoasa, si eu stau relativ aproape, militari, daca te pot ajuta cu ceva, cu mare drag.. cat despre climatizare, nu stiu pe nimeni in schimb langa mine este un service in care am incredere, si la care merg, daca doresti imi poti da PM!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,arata foarte bine! ;)

Multumesc mult!

foarte frumoasa, si eu stau relativ aproape, militari, daca te pot ajuta cu ceva, cu mare drag.. cat despre climatizare, nu stiu pe nimeni in schimb langa mine este un service in care am incredere, si la care merg, daca doresti imi poti da PM!

Multumesc! Am rezolvat cu climatizarea, compresorul facea figuri dar vine unu nou acum. :)

Link către comentariu

Da, userul de pe forum DanuAL are volane de GTI noi noute la pret bun...eu am cumparat pana acum vreo 4 de la el si recomand :) Are si topic in aria de vanzari, parca in Alte accesorii :)

Link către comentariu

Da, userul de pe forum DanuAL are volane de GTI noi noute la pret bun...eu am cumparat pana acum vreo 4 de la el si recomand :) Are si topic in aria de vanzari, parca in Alte accesorii :)

Multumesc! Dar de invelit in alcantara sau schimbat cusatura... se pricepe cineva? :)

Modificat de coxadolf
Link către comentariu

Sunt baieti care se ocupa in jur de 200-250 de lei. Iti spun ca si eu voiam sa iau volan gti si sa-l imbrac in alcantara si am intrebat pe cateva forumuri la baietii care se ocupa.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare tuturor! Astazi dupa 2000 de km fara probleme a aparut ceva. Dupa un drum Domnesti - Baneasa - Unirii - Militari imediat dupa ce am parcat masina pana sa ma dau jos din ea am observat ca imi iese putin fum de sub capota (central, din zona stergatoarelor). Dupa ce am deschis capota am vazut un fum albicios si un miros de ceva incins chiar din spatele motorului.

Aveti idee de la ce sa fie? Nu s-a apris nimic in bord, apa era la 90 de grade, masina tragea, nu scoatea fum negru pe esapament.

PS. Imi cer scuze ca postez aici dar nu pot posta in rubrica Golf V & Jetta / Performance & Technical.

post-103662-0-72617700-1339093495_thumb.

post-103662-0-16913900-1339093501_thumb.

Modificat de coxadolf
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!