Jump to content

Probleme macara electrica B4

djgabi
 Share

Postare recomandată

Buna,

De cateva zile geamul din dreapta tot cadea de la vibrati 2-3 cm si cand apasam butonul sus se auzea un tacanit si geamul nu se ridica,in jos merge normal dar cand il ridic nu se ridica pana sus raman 2 3 cmsi se aude acel tacanit repetat.

Desfac fata de usa si in usa gasesc cazuta o clema de plastic cu metal care habar nu am de unde provine si cum se monteaza la loc.

In concluzie stau cu usa desfacuta pana gasesc un raspuns.

Am sa pun niste poze cu clema respectiva si cine stie rog sa-mi comunice.

Multumesc

post-79250-0-94121200-1332939696_thumb.j

post-79250-0-91769700-1332939705_thumb.j

post-79250-0-08127400-1332939716_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dreapta fata? Uita-te la macara , la mecanism, vezi zimtii, e posibil sa fie rupt vre-un dinte .Eu asa am patit exact sunetul ala il aveam si nu urca pana sus geamul !

Clema nu o pot vedea calumea ca am intrat de pe telefon !

Modificat de mabial
Link către comentariu

Am dibuit buba:((

am 4-5 dinti uzati si fisura pe carcasa unde este rotita mica de angrenaj,am gasit si unde se pune piesa blocaj la capatul din dreapta al tijei lungi.

In concluzie am nevoie de un al angrenaj macara

Link către comentariu

O macara noua (fara motor) e 250 ron, dar gasesti destul de usor si in dezmembrari.

Ai grija la montaj, cum strangi cele 6 suruburi ale macaralei, si cele 2 suruburi de sub geam. Fixezi totul in suruburi, dar nu strangi... apoi urci geamul pana sus, si il cobori vro 5 cm. Suruburile de la geam o sa se pozitioneze fiecare in dreptul la o gaura, pe unde bagi o tubulara cu prelungitor, si atunci strangi tot.

Sa te mai joci cu geamul sus-jos de vro 10 ori pana sa montezi usa... in caz ca plesneste ceva, inseamna ca nu ai strans suruburile de la macara cum trebuie.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfat :icon_cheesygrin:

Acum astept sa treaca sarbatorile si am sa incep sa caut.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Hristos a Inviat !! clemele din aluminiu ptr un golf 4 , daca ma poate ajuta cineva sa le cumpar de undeva...

Link către comentariu

Am cautat si eu macara noua.

Am gasit doi producatori, unu 150 lei, si unu 170 lei.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hai salut,

Am si eu aceeasi problema ca Djgaby, imi ramane geamu de pe dreapta fata 2-3 cm deschis si se aude tacanitu acela repetat. Am dat jos macaraua si am observat ca si eu am cativa dinti tociti si nu mai prinde bine de aceea nu l mai inchide bine geamu. De 1 luna tot caut pe la dezmembrari prin constanta dar nu gasesc pe nicaieri. Daca e cineva care poate sa mi spuna unde gasesc sa cumpar o macara sh si cam la ce pret .

Link către comentariu

pe langa orasu meu sunt cateva dezmembrari .... cand am fost in vizita aveau cateva pasaturi .... daca vrei te ajut cu o macara (ii electrica sau manuala ????).... pret nu stiu sa iti comunic momentan

Link către comentariu

sal

am si eu o problema cu geamul din dreapta fața. de fapt cred ca e problema electrica. nu mai raspunde comenzilor din buton ( inchis - deschis , nici la butonul din dreapta, nici la cel din stanga) si merge aiurea, se deschide in mers , chiar i-am scos mufa de la buton si in momentul cand am pus contactul s-a deschis singur

o idee?

Hai salut,

Am si eu aceeasi problema ca Djgaby, imi ramane geamu de pe dreapta fata 2-3 cm deschis si se aude tacanitu acela repetat. Am dat jos macaraua si am observat ca si eu am cativa dinti tociti si nu mai prinde bine de aceea nu l mai inchide bine geamu. De 1 luna tot caut pe la dezmembrari prin constanta dar nu gasesc pe nicaieri. Daca e cineva care poate sa mi spuna unde gasesc sa cumpar o macara sh si cam la ce pret .

eu am cumparat de curand o macara noua cu 140 RON.la dezmembrari mi-au cerut 150 . De montat e f. usor

Link către comentariu

Te rog sa te interesezi pentru mine daca mai treci pe la dezmembrari ca eu in Timisoara nu gasesc,maca electrica dreapta fata,multumesc

Link către comentariu

Verifica firele in burduful dintre usa sofer si stilp,stilp si usa dreapta,sa nu ai ceva fir rupt sau dezizolat.Comenzile trec din usa soferului in usa din dreapta.Mai poate sa fie si comanda de deschidere centrala din careva usa defecta(daca tii cheia in yala mult pe deschis,geamurile coboara iar daca tii mult pe inchis,se inchid)

Bafta la cautari.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!