Jump to content

V-ati inscriptionat oglinzile?

GunX
 Share

Postare recomandată

Parerile sunt impartite. Unii zic ca trebuie neaparat, ca altfel e o problema de timp pana iti dispar, altii sustin ca modelul B8 nu este atat de des intalnit pe strazi incat sa existe o piata de furturi asa sigura cum este la BMW. Ce parere aveti de riscuri?

Pe de alta parte am oglinzile antiorbire (cu un fel de folie peste, se intuneca pana la o rama de cca 0.5cm), o inscriptionare nu ar strica ceva in acest caz?

Masina are CASCO, dar in cazul nefericit, creste prima de asigurare (banuiesc ca e scumpa in draci o sticla de genul) si asigurarea nu are cum sa despagubeasca si drumurile, nervii, completat declaratiile, timpul pierdut prin service, etc.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut , pt linistea ta mai bine le inscriptionezi , chiar daca ai casco si ti le fura o sa-ti mareasca valoarea pt ca ai daune.

Nu are nimic ca sunt antiorbire/heliomate , am si eu la un mercedes oglinzile inscriptionate si nu are nici o treba

Link către comentariu

chiar zilele trecute am trecut pe langa un bmw care avea oglinzile inscriptionate, bineinteles cu alt numar decat cel de pe placute. concluzia...

Link către comentariu

Geisterfahrer

Haha...oglinzi inscriptionate? cam cum erau stopurile la dacii pe vremuri? Cum arata asa ceva?

Link către comentariu

da stiu , m-ar bate gandu , da nu prea. am vazut multe in oras dar numai la masini de lux , BMW ,MB, JAGUAR ,AUDI . si am mai vazut pe un logan de taxi in zona garii :))) pt cei din constanta

Link către comentariu

Oglinzile nu sunt furate neaparatt ca masina este de "lux" ..cat. Sunt furate pe baza de cerinta.

Cine are MB sau JAG., si cumpara oglinzi din targ, doar cei care nu au ce cauta in acea masina...

Aceste masini au CASCO obligatoriu, Nu ai de ce detine acest model(marca) si sa mergi la cumparaturi in ''targ''. Punct. Resul e...latino style.

Ps. Stiu ca am patit. Si cu CASCO este un intreg circ.

ps. dinu_s, nu rade. Si acolo hotii si fac treaba. Nu mai zic in Austria sau alte tari "cu staif". Hotii nostrii sunt prosti, ca nu stiu ce si cum. Acolo sunt messe. Si nu fac nici pagube adiacente... Sunt mai protejat in ROU decat in orice alta tara din EU, cel putin in aceasta privinta. Doar cine nu a calatorit,nu stie.

Modificat de theo
Link către comentariu

Din pacate astea sunt "vremile" care le traim...Doamne fereste sa prinzi hotul(in timp ce infaptuieste).

Nici mie nu mi se pare o "solutie" inscriptionarea. Look-ul imi pare grobian si cred ca nu are ce cauta pe o masina, indiferent din ce clasa face parte.

Poate am fost eu protejat pana acum si n-am avut parte de furturi, dar oare cat de des se intampla?

La fel cum am auzit de oglinzi inscriptionate care au fost furate.

In general sunt adeptul principiului ca lacatele sunt pentru oameni cinstiti, nu pentru hoti. Asa cum alarmele& co. nu opresc furturile de masini, roti etc, 2 oglinzi nu sunt un capat de tara.

Cred ca lovirea masinii in parcare(cu autor necunoscut) este infinit mai des intalnita si mai scumpa(timp si bani) fata de furtul oglinzilor.

Link către comentariu

ohne_zucker_06
chiar zilele trecute am trecut pe langa un bmw care avea oglinzile inscriptionate, bineinteles cu alt numar decat cel de pe placute. concluzia...

Sa stii ca asta nu inseamna neaparat ca nu erau oglinzile lui si ca erau de pe alta masina.

Un vecin de-al meu si-a sablat in oglinzi ultimele 6 cifre ale seriei de sasiu...

Link către comentariu

daniel_hnatec

Nu este foarte estetica inscriptionarea, insa te ajuta, oglinzile genul asta heliomate (sau cum s-or numi) sunt foarte scumpe, ale mele la Superb am auzit ca sunt ~2700 lei...inscriptionarea este 60 lei => probabilitate mai mica de a fi furate....eu cred ca merita.

Daca ambele oglinzi sunt inscriptionate cu acelasi numar este posibil ca in cazul vanzarii masinii, noul proprietar sa isi ia alt numar si astfel oglinzile sunt inscriptionate cu vechiul numar (cazul meu, si am copia CI in masina pentru situatia in care ma poate "intreba" vreun politist).

Spor

Link către comentariu

60 lei e scump...gasesti si mai ieftin.

intr-adevar daca te gandesti la revanzare e mai util cu VIN decat cu nr inmatriculare.

Link către comentariu

Nici eu nu le-am inscriptionat si pana la urma am ramas fara ele.

Am luat aletele noi insa sunt de plastic. Nu m-am prins imediat si nici ala care a venit sa le scrie nu mi-a zis nimic. Am acum o mazgalitura de toata uratenia...

Link către comentariu

deci nimeni cu heliomate de a4, sa-mi zica daca nu cumva se strica cand le inscriptionez?

Link către comentariu

nu se strica. marcarea asta este facuta cu un gel chimic,ce mananca un strat fin de sticla. de aia nu se pot face cele de plastic.

la final arata ca si cum ar fi sablate,nu se poate sterge.

nu afecteaza oglinda decat daca se pune acel gel in cantitati mari si se lasa zile intregi (pana mananca sticla toata)

Link către comentariu

daniel_hnatec

Nu sunt probleme daca oglinzile sunt heliomate, eu asa le am si sunt inscriptionate, le poti face fara probleme!

Spor.

Modificat de daniel_hnatec
Link către comentariu

Cand cineva vine sa le fure ma gandesc ca vine seara, cauta o masina cat mai la intuneric, scoate oglinda fuge si cu ea si acasa observa ca au nr de inmatriculare pe ele, o arunca si trece la urmatoarea masina.

Am patit la e39 sa imi fure doar oglinda, nu a luat tot, a luat doar oglinda, a avut si grija sa nu zgarie plasticul pe langa ea ca al naiba cum o fi facut ca nici macar o urma nu se vede, am cumparat alta SH.

Modificat de florin03
Link către comentariu

Le-am inscriptionat astazi, 40 ron, mai mult ca sa dorm eu linistit.

Link către comentariu

Si eu le am inscriptionate dar nu dorm linistit...daca vor sa ti le ia..le ia si asa....trag peste scris o banda matuita...si nu se vede numarul sablat...si le folosesc si asa.. :(

Modificat de corad0
Link către comentariu

Ba eu dorm foarte linistit, pt ca in momentul asta am facut cam tot ce se poate pt a minimiza sansa sa raman fara ele (casco + inscriptionare). Dar mai departe, numai un nebun isi face griji de ceea ce nu depinde de el.

Cica sunt aceleasi de pe Octavia2 FL?

Modificat de GunX
Link către comentariu

DA, sunt la fel.

Link către comentariu

Daca mai vrea cineva sa-si inscriptioneze oglinzile, am un voucher pt asa ceva, il dau moka.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!