Jump to content

Transformari T4 caravelle, firme, recomandari...

BREMNES
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor de pe acest forum:)) Am cumparat un T4 caravelle, fost ambulanta, si sunt interesat de o firma romaneasca sa mi-l transforme in caravana, fotolii care se fac pat, montaj de TV, frigider, etc.post-86605-0-17604800-1332672778_thumb.jpost-86605-0-06992600-1332672804_thumb.j

Modificat de BREMNES
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Frumos T4 ! :icon_redface: Spor la modificari.. idea este geniala ! Adica sa-i pui pat , tv etc.Sa faci o casa mobila !Ce motor ai ? Vream mai multe informatii ! Poze cu interioru' !

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

Probabil ca cei de la Pilot se vor baga sa-ti faca asa ceva...sau majoritatea firmelor de tuning...

Link către comentariu

Mersi frumos de ideea cu Moinesti, Bacau, eu sunt din Pascani, mi-ar prinde super bine sa fie aproape de caså, ideea e ca nu am decåt 5 såptåmåni la dispozitie, concediul meu in Romania, dar sper ca så må miscRO%20flag.gif . Motorul masinii este de 111 kw, 151 ph(se miscå :alien: , ca o ambulantå) :emthup: .

Zi.mi te rog mai multe despre PILOT, un link ceva??!!! Multumesc.RO%20flag.gif

Link către comentariu

Buna. Poti incerca si in Comanesti la Camperland, la iesirea spre Darmanesti pe stanga. Sunt specializati in reparatii/modificari rulote. Eu la ei vreau sa-mi modific un VW T3 sa-l fac Camper.

Link către comentariu

• 1 month later...

Vreun service pt modificări in București?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

C&I

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!