Jump to content

Motoras pompa spritiera parbriz...crapata

Shining
 Share

Postare recomandată

Salut,

cam de vreo 2 luni de zile am observat ca desi completez la maxim vasul cu lichid de parbriz de iarna, in 3-4 zile dispare. Saptamana trecuta am completat la maxim vasul si in mai putin de 3 ore aveam o balta sub farul stang si am observat ca picura pe la aparatoarea motor. Spritiera functioneaza fara probleme, numai ca pierd lichidul foarte repede. Am fost convins ca este vorba de vreun furtun desfacut sau crapat si mi-am spus ca se rezolva rapid si am fost la o verificare la dealer-ul Skoda din Brasov. (Delcar). Dupa ce am stat acolo vreo 3 ore mi-au spus ca motorasul pompei este crapat si este din cauza inghetului din aceasta iarna. Este totusi ciudat ca inca din toamna am pus lichid de iarna si nu am fortat niciodata motorasul.Mi-au spus ca acest motoras costa 186 lei iar manopera inca 75 de lei..Nu am comandat inca nimic deoarece mi s-a parut foarte mult ca bani.Masina are 18000 km si are 4 ani. Ce parere aveti? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Preturi de reprezentanta !Eu am crapat vasul cu lichid de parbriz ! Si cand am schimbat distributie am vazut unde-i crapat si l-am comandat. si nu era bun. si l-am lasat asa.. eu doar cand pun atunci curge cum vine el.. la gat e crapat ! Dar nu are pierderi !

Pai si daca e crapat cum zic ei ar trb sa isi schimbe modul de functionare? Cum stropeste ?

Link către comentariu

Salut,

Nu au mentionat cum este exact crapat. Banuiesc ca este doar la suprafata crapatura si pe acolo picura, dar functionarea nu este influentata deloc, stropeste bine si cu presiune. Singura problema este ca pierd lichidul repede si trebuie sa cumpar saptamanal cate un bidon de 5 litrii. Multumesc

Link către comentariu

Cauta pe net preturi ale motorasului ! Si fa o comparatie ! Numai bine !

Link către comentariu

si eu l-am schimbat, preturile incep de la 70 lei...iar unul bun (120 lei- Febi - eu din asta am luat ) , i-am scos mufa si furtunasele, l-am tras din vas si l-am pus pe asta...5 minute dureaza ! bafta

ps: fara sa fac vreo reclama, cand imi trebuie ceva, chiar daca nu cumpar de la ei, imi fac o idee de pret uitandu-ma pe site la unix auto.ro...

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

De regula recomand utilizarea pieselor OEM. Nu si in acest caz, avand in vedere ca nu discutam de un reper ce ar putea afecta siguranta in functionare/rulare. Nu cunosc exact cum arata la Skoda, insa poate ca te ajuta experienta pe care am avut-o eu. Astfel, la un Opel Vectra B, am avut o problema relativ asemanatoare (pompa blocata, nu crapata). Am inlocuit-o cu una de tractor - mult mai ieftina, care m-a tinut vreo 4-5 ani, pana cand am vandut masina. Daca se potriveste si la tine - de ce nu?

Link către comentariu

Salut, si multumesc mult de recomandari. Super tare site-ul acela cu piese si mai ales preturi... Urmeaza sa-l schimb saptamana viitoare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!