Jump to content

Placute de frana?

florinutzu2
 Share

Postare recomandată

La Skoda Fabia II din 2008, 1.2, 44KW sau 60 cai in dotarea standard +ASR, ce fel de placute de frana trebuie sa iau?

Am schimbat cauciucurile de iarna si mai aveam 2 mm de placute.

Au senzor ca sa imi spuna ca trebuie schimbate?

Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Placute Oem, adica Brembo.. eu de astea stiam.. se aud cand pui frana ?

La senzor.. s-ar putea sa conteze de configurari.. eu nu le-am lasat niciodata sa se aprinde "becu" !Daca se aprinde becul de placute cand pui contactul ar trebuii sa se aprinde cand s-au dus !

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

Daca ai ABS (cel mai probabil) atunci ai si senzor. Se aprinde in bord cand sunt gata placutele. Din fabrica masina ta vine cu placute ATE, nu Brembo. Nu trebuie neaparat sa iei ATE. Brembo nu prea se gasesc, iti recomand TRW sau Textar. Salutari!

Link către comentariu

Am ABS la masina. Acum nu se aud, nu scartaie.

In bord nu imi afiseaza nimic ca ar trebui sa schuimb placutele. Dar nici nu stiu daca am asa cevca sa pot spune ca voi astepta pana cand imi va afisa.

Link către comentariu

Recent le-am schimbat si eu la masina mea si am pus placute DELPHI,intrebarea mea e daca sunt bune din punct de vedere calitativ,despre TRW am auzit ca nu ar fi asa de bune precum se aude.

Link către comentariu

Eu stiam de Brembo :vaidecapulmeu: si am avut si ATE si inca o firma si Brembo mi s-au parut cele mai serioase !

Link către comentariu

Brembo,in unele cazuri e ambalator de placute.Eu mi-am luat Brembo si am gasit Ate in cutia lor.

Link către comentariu

Eu am luat Brembo la ultima revizie si sunt cele mai bune ! ;) Erau Brembo 100%

Link către comentariu

Si Ferodo sunt bune si au si senzor de placute pe ele. Eu n-am gasit fire trase in acest sens la roata, asa ca am ales sa smulg cablul ala cu totul si sa pastrez mufele ca cine-stie cand trebuie...

Link către comentariu

• 2 months later...

Am eu la masina sotiei led-ul aprins pt placute de frana; masina este fabia 2 elegance 1.2 70 HP si are ABS+ESP

Maine merg la revizie si vad ce si cum...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!